• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Maalesef
Merhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.

Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.

Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.

Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi :KK43:
Maalesef eşiniz artık değişmez. Bu özelliğini arkadaşlık döneminde farketmediniz mi ?

konuyu hortlatmak istemezdim @Bibibella cım ama sen benim konularımda bana ahkam kesmiyor muydun. bana karışamaz, ne giyeceğime karar vermez, lafı yapıştırırım, bu benim karar verebileceğim birşey değil senin kararın der ailesi muhafazakar ama kendisi bana saygılı diyen sen değil miydin? acaba bilinçli mi yapıyorsunuz burada bilmiyorum ama lütfen gerçekçi yorumlar yapalım. ben bu foruma tüm samimiyetimle gelip herkesten fikir tecrübe almak istemiştim bir çok savunmamda sizin gib kadınlar yüzündendi çünkü giydirmeyince giymiyorsunuz ve eşlerinizle mutlusunuz. ama dışarıda lafa gelince bana karışmaz bana öyle diyemez direk ayrıl vs vs söylüyorsunuz. ne düşünmeliyim artık bilmiyorum.
Yav Allah aşkına git ve evlen şu adamla. Bizi bir sal sen ya!
Kendi konuların dışında bu üçüncü konu, seni ve sevgilini görmekten içim kıyıldı. Her konuda sen ve acıklı aşk hikayen çıkıyor karşıma. Ya kendi konularından devam et ya da milletin konularını rahat bırak. :olamaz: İllallah ettirdin herkese yeter valla.

Adam kendisini yerlerde tekmelemiş, hala tek derdi bikini. Bikini giyebilse her gün dayağa razı olacak galiba.
Ya ben yanlış mı hatırlıyorum Bibi'nin kilo problemi çözüleli çok olmadı galiba, bu konu açıldığında istese de giyemezdi sanki, ben de giyemem mesela, önümdeki içi boşalıp sarkmış göbekle zor yani, toplanması lazım :D Yoksa benim goç burcu Rizeli gadınım herif oluru mu bekleyecek yok artık 🤣

Ya ben yanlış mı hatırlıyorum Bibi'nin kilo problemi çözüleli çok olmadı galiba, bu konu açıldığında istese de giyemezdi sanki, ben de giyemem mesela, önümdeki içi boşalıp sarkmış göbekle zor yani, toplanması lazım :KK70: Yoksa benim goç burcu Rizeli gadınım herif oluru mu bekleyecek yok artık 🤣
Ya bir de Bibi'yi ya da bizi denetleme mekanizması olarak görmesi peki...:deli: Sanki biz yasakladık buna o adamı. Git tekrar beraber ol adamla. Tutan mı var? Sanki bizim zorumuzla duruyor. Kızım değilsin, kardeşim değilsin, bana ne senin yaşadığından? Bibi'nin de çok umurunda sanki! Bir de paragraf döşemiş. :olamaz:
Bibi'nin pembe saçı gibi saçın olsa o adam seni bir tur daha yerde döndürür. Daha konuşuyorsun İrmik heee.

Ya bir de Bibi'yi ya da bizi denetleme mekanizması olarak görmesi peki...:deli: Sanki biz yasakladık buna o adamı. Git tekrar beraber ol adamla. Tutan mı var? Sanki bizim zorumuzla duruyor. Kızım değilsin, kardeşim değilsin, bana ne senin yaşadığından? Bibi'nin de çok umurunda sanki! Bir de paragraf döşemiş. :olamaz:
Bibi'nin pembe saçı gibi saçın olsa o adam seni bir tur daha yerde döndürür. Daha konuşuyorsun İrmik heee.
Bak gören de kolundan tutuyoruz önüne geriliyoruz sanacak he, yavri sen git evleen. Şahsen bir kere dersem evlenme diye, şerefim kalmasın.

Bak gören de kolundan tutuyoruz önüne geriliyoruz sanacak he, yavri sen git evleen. Şahsen bir kere dersem evlenme diye, şerefim kalmasın.
Yav bize ne zaten? Kendi konusunda yazdık yazacağımızı, forum adabından ötürü.
Ama artık her yerde milletin konusuna çöker oldu. Bir şekilde konumuz İrmik oluyor, farkında mısın? Geçen başka birinin konusunda daha yaptı aynısını.

konuyu hortlatmak istemezdim @Bibibella cım ama sen benim konularımda bana ahkam kesmiyor muydun. bana karışamaz, ne giyeceğime karar vermez, lafı yapıştırırım, bu benim karar verebileceğim birşey değil senin kararın der ailesi muhafazakar ama kendisi bana saygılı diyen sen değil miydin? acaba bilinçli mi yapıyorsunuz burada bilmiyorum ama lütfen gerçekçi yorumlar yapalım. ben bu foruma tüm samimiyetimle gelip herkesten fikir tecrübe almak istemiştim bir çok savunmamda sizin gib kadınlar yüzündendi çünkü giydirmeyince giymiyorsunuz ve eşlerinizle mutlusunuz. ama dışarıda lafa gelince bana karışmaz bana öyle diyemez direk ayrıl vs vs söylüyorsunuz. ne düşünmeliyim artık bilmiyorum.

Irmik bu bilgi benim hayatimda hic fark yaratmadi. Kim ne giymis, ne giymemis hic ilgimi cekmiyor. Senin bu kadar ilgini cekmesi normal mi? Bir de ne dusunmeliyim demissin ya baskalarinin kilik kiyafetini dusunme mesela. Bizim fikirlerimizle kendi hayatina yon vereceksen o hayat senin olmaz zaten. Kendi dogrularin olmali.

Ben tartışmıyorum yorumlarınızın aykırı olduğundan bahsediyorum.
Örneğin benim çevremde de kadın cinayeti hiç yok ama bu yaygın olmadigi anlamına gelmiyor. Örnekler çoğaltılabilir.
Adı üzerinde yorum, ben böyle yorum yapıyorum sizinle aynı olmaması aykırı anlamına gelmez ki. Aman olmasın zaten çevrenizde, Allah korusun.
İki örnek birbirinden çok çok bağımsız, bu nedenle konuyu uzatmayacağım. Zaten baslıktan okudukça şaşkınlıktan ölecektim.

Yav bize ne zaten? Kendi konusunda yazdık yazacağımızı, forum adabından ötürü.
Ama artık her yerde milletin konusuna çöker oldu. Bir şekilde konumuz İrmik oluyor, farkında mısın? Geçen başka birinin konusunda daha yaptı aynısını.
Konu başlığını görünce haaahh bizim İrmik yine iş başında dedim valla.

Adı üzerinde yorum, ben böyle yorum yapıyorum sizinle aynı olmaması aykırı anlamına gelmez ki. Aman olmasın zaten çevrenizde, Allah korusun.
İki örnek birbirinden çok çok bağımsız, bu nedenle konuyu uzatmayacağım. Zaten baslıktan okudukça şaşkınlıktan ölecektim.
Hayir kadınların giyimine erkek müdahalesi bu konu. Benim örneğim de bundan çok uzak değil. Zaten sadece bir ornek. Buradan cikarilacak ana fikir yaygınlığı,çevremize göre dusunmememiz.
Şaşırmayın hayatın gerçekleri.

O kadar ozguvensiz bir insansin ki ne yaparsan yap çevrendeki insanlara onaylatma ihtiyacın var . Kıyafeti kendin istedigin gibi giyemiyorsun çünkü sevgilin onaylamiyor, o adamdan ayrılıyorsun bu seferde buradakilere onaylatmaya çalışıyorsun. Kendimi senin yerine koydum, yok ben böyle olamam. 1 haftadır 2 konuda linç yedim ama onlar benim doğrularımdi, hala benim dogrularim. Kusura bakma ezik görünüyorsun. Kendi kendine karar veremiyorsun, kendinden emin degilsin, kafesin icindeki kuş gibi sürekli aynı yerde dönüp duruyorsun.

Ya de ki hayır adam ben bunu giyerim kimse karışamaz , ya da de ki hanımlar ben sevgilimin dediklerini giyerim kimse bana laf söyleyemez. Onun bunun fikrini bu kadar sallama ya.

Tabii ki düşündürttü. Tek kavgamız buydu. Şunu yaptim bunu yaptim diye yonlendirmek istemiyorum. Her ilişki farklıdır. Bende işe yarayan sizinkinde ters tepebilir, fiziksel zarar görebilirsiniz. Bu konuda işime en çok yarayan şeyi söyleyeyim sadece. Eşimin beni kaybetme korkusu. Kaybedeceğini anlayınca pes etti. Böyle büyük bir korkusu yoksa benim taktikler sizde işe yaramaz.
Onunki dövüyor.

Sonuç olarak benim konumlarıma yazdığı ortada. Ben orda bikini giydirmiyor deyince aa ne münasebet şöyle böyle diyip kendi başka konularda bu şekilde yazınca insan kendini bir tuhaf hissediyor ben bibibellaya denk geldim sadece eminim forumda bir sürü böyle olan bana kötü yorum yapıp aynı durumu yaşayıp devam eden üyeler vardır. Hatta bazen denk geldiklerinde oluyor beni eleştirmiş kendi eşini övmüş başka bir konuda bir bakıyorum boşanıyor
İrmik düğününe bizleri de çağır sana renk renk bikiniler takarız maksat şenlik olsun😀

Sonuç olarak benim konumlarıma yazdığı ortada. Ben orda bikini giydirmiyor deyince aa ne münasebet şöyle böyle diyip kendi başka konularda bu şekilde yazınca insan kendini bir tuhaf hissediyor ben bibibellaya denk geldim sadece eminim forumda bir sürü böyle olan bana kötü yorum yapıp aynı durumu yaşayıp devam eden üyeler vardır. Hatta bazen denk geldiklerinde oluyor beni eleştirmiş kendi eşini övmüş başka bir konuda bir bakıyorum boşanıyor
Ya hu sizin mevzunuz tam olarak kıyafet değil zaten, adam size şiddet göstermiş, sizi sürekli yönetmeye çalışan, zerre değer vermeyen biri. Adam biliyor bu dönemde herhangi bir kadın bu kadar baskıyı kabul etmez, siz de aynı kafasınız zaten evlenin mutlu olun. Çünkü bu adamdan ayrıldığınızda yine üç aşağı beş yukarı bu profilde bir adamla beraber olursunuz zihniyetiniz değişmediği sürece.

Back