- 27 Mart 2018
- 267
- 159
- 103
- 35
- Konu Sahibi Melegimiz89
-
Yani buna bende gerilirim..Ordanda sesleniyor. Annesi, annesi yardım et diye. İkinci kez seslenince bende geliyorum işte halay çekmiyorum ya burda dedim.
olayın başlangıcında siz hatalısınız ama sonradan eşiniz büyütmüş ve abartmış orada haklısınız biraz sakinleşsin bekleyin bence onun size adım atmasını..Yardım ederkenki uslubu gayet iyi siz sert çıkışmışsınız halay mı çekiyorum diye o yüzden başlangıç noktasında sizi hatalı buldum
Eşim çalıştı. Dönüşte kreşten aldı. Bende oğlumu okuldan aldım boş değildim.Yani buna bende gerilirim..
Anladığım kadarıyla çocuk parktan gelmiş.
Kocanız da biraz yorulmus galiba.
Siz de dalga geçer gibi halay Malay deyince gerilmiş ortam.
Havluyu saramamis,yardım istemiş.
Bu kezde "ucuz mu verdim sana" demişsiniz.
Neden bu değildir illa ki de son damlası bu olmuş bence.
Ayrıca sizinle geçinmek zor.
Şaka yollu bile olsa rahatsız edebilir sözleriniz karşıdaki kişiyi.
Bunu bana kocam söylese rahatsız olurdum.
İkinci çocuğuma hamileyken başladı yavaştan sonra gittikçe arttı bu duruma geldik. Kendine gelince çoğu şeyi normal sayıyor. Anlatınca anlıyor özür diliyor ama oraya gelene kadar çileden çıkıyoruzEşiniz ne zamandır böyle son zamanlarda canını sıkacak bir şey yaşadı mı
Sanki karı koca bir tatile ihtiyacınız var..Eşim çalıştı. Dönüşte kreşten aldı. Bende oğlumu okuldan aldım boş değildim.
Dediğim gibi sürekli tartışıyoruz birbirimize sabrımız kalmadı sanki artık
Haklısınız
İçinize kurt düşürmek istemem ama acaba başka biri olabilir mi hayatındaİkinci çocuğuma hamileyken başladı yavaştan sonra gittikçe arttı bu duruma geldik. Kendine gelince çoğu şeyi normal sayıyor. Anlatınca anlıyor özür diliyor ama oraya gelene kadar çileden çıkıyoruz
Zaten ne yaptıklarını farketmezler. Karşı taraf sabırsızlaşıp tahammülü azalıp agresif davranınca da sen beni böyle yapıyorsun derler. Kimse bu kadını da ben delirttim demez. Tetikle, tetikle ondan sonra sen böylesin de. Nefret ediyorum böyle insanlardan. Konunun bir çözümü yok bu şekilde. Ağzını tutucak bir zahmet.
Olaylar durulunca birde sakince konuşmayı deneyin.
Sanki karı koca bir tatile ihtiyacınız var..
2 çocuk ve yoğun iş temposu bütün zamanınızı doldurmuş.
Bence onun birikimleri patlak veriyor
Buna inanmak istemiyorumİçinize kurt düşürmek istemem ama acaba başka biri olabilir mi hayatında
Umarım öyle olurÇocuklar küçük, herkes bir şey olsa da patlasam diye an kolluyor.
Bilirim, beden yorgunluğunuz azaldıkça birbirinize göze batmalarınız da azalacak.
Ben yüzde olabilir demiyorum küçükte olsa bir ihtimal sadece inşallah yokturBuna inanmak istemiyorum
Küçük çocuğum 4 yaşına geldikten sonra biz ‘çift’ olarak akıl ve ruh sağlığımızı kazanmaya başladık.Umarım öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?