- 29 Şubat 2024
- 57
- -8
- 26
-
- Konu Sahibi kivircikhanim
Bu olay yaşanmadan 4 gün önce de farklı bir durum oldu. Sabahları işe uğurlarken surat yapıyordu. Ben uykudan uyanınca böyle oluyorum diyordu. Fakat lojmandan çıkarken herkesle gayet güzel konuşuyordu sabahları. Ben de bana da günaydın demek zor değil dedim. O gün de beğenmiyorsan git demişti. 2 gün sonra ben sinirle söyledim dedi. Bilmiyorum. Tanıyamıyorum. Ama kaybetmekten korkmuyor gibi. Artık gitse de kafam rahatlasa diye düşünüyor galiba.Valla kaybetme korkunuz olmasın her şeyi göze alıp haklı iseniz konuşun dinlemiyor hala benim dediğim diyorsa zor yani ezer bu sizi böyle hep astığı astık kestiği kestik adamla insanın konuşma yeteneği var bunu kullanması lazım eee bu kadar gemileri yakiyorsa ne diyeyim ben bu adama belkide sen bilirsin deyip ardinizi dönüp gitseniz aklı başına gelir.Siz daha iyi tanıyorsunuz hicmi korkmuyor sizi kaybetmekten
Allah düşmanıma bile yaşatmasın. Cidden çok zor. Bazen annemin kaderini mi yaşıyorum diye düşünüyorum..Bı arkadaş yüzünden eşini böyle silen evi kırıp döken kadını evden kovan 10 gün küsen eşide Allah hiçbir kadına ve genckiza eş diye vermesin yani.Ne umutlarla evleniyor insanlar 7 aylık evli misafir için arkadaş için kadının yaşadığı travmaya bak
Güncellemeyi ve diğer birkaç yorumu okursanız sevinirimEvlenmeden önce hangi mağrada yaşıyordunuz acaba çok merak ettim
Eşim git dediği için gittim. Sürekli ayrılık konusu açtığı için o gün ders veresim tuttu işte.Habersiz misafir sevmiyorum.
Hele hizmeti ben ediyorsam erkeklerin böyle misafir toplamasını hiç sevmiyorum.
Ama adam sürekli bunu yapmıyorsa ben tutupta evden çıkıp gitmezdim.
korkacak bir şey yok, onunla doğmadıniz onsuzda ölmeyeceksiniz basın tekmeyi gitsin.O kadar güzel yazmışsınız ki. Çok haklısınız. Ben kendi gözümü çok korkutmuşum.
Zaten o burası benim evim. Arkadaşlarım da istediği zaman gelecekler. İstemiyorsan sen git demeseydi çıkmazdım belki. Benim hatam sonradan aradığında gelmek oldu. O da cebimde beş kuruş param yoktu.Evden çıkıp gitme hatasını tamamen 7 aylık evli olmanıza tecrübesizliğinize ve birikiminize bagladim hosgorulebilir idare edilebilir toy olduğunuz için yol gösterilebilir bir durum bu hemen evi barki yikmalik bir durum değil
Misafir gelince çıkıp gitmissiniz ya .bu yorum onun için sevdiğim üyelere katılıyorum yorumları doğru en kötü çekmeyin bu adamıEvden çıkıp gitme hatasını tamamen 7 aylık evli olmanıza tecrübesizliğinize ve birikiminize bagladim hosgorulebilir idare edilebilir toy olduğunuz için yol gösterilebilir bir durum bu hemen evi barki yikmalik bir durum değil
Arkanızda ailenizin destek olmadığını bildiğinden sizin de boşanmayacağınızı düşündüğü için size şiddet uyguluyor. Aileniz sabret dese de sabretmeyin boşanın. Eşiniz namussuz bir dağ ayısı, insan karısını evden kovmaz gerekirse kendi alır ceketini çıkar.
Yanlış işte gitmen,iki kişilik sorun olmuş dört kişilik sorun.Bu denli olumsuz eleştiri alınca ama şöyle yapıyordu demeye başladın.Madem bu kadar kovuluyordun,gitmek için neden misafiri bekledin,ilk kovduğunda gideydin.Seni sürekli kovan adama niye sırnaşıyorsun o zaman,hala hatanı anlamamak için diretiyorsun.Kendisi ben istediğim sürece onlar hep gelecek, burası benim evim. Sen git deyince ben de sonunu düşünmeden çıktım evden.
Evet. Sorun o zaten. Evden kovmasa yine küssün, yine tartışsın. Bilmediğim bir şehirdeyim. Cebimde param yok. Ne yapacağımı düşünüyor ki?karısını evden kovan adamı konusunda bin kez haklı olsa haklı bulmam.
Diretmiyorum hanımefendi. Eleştiri niye umurumda olsun? Tanınmıyorum burada sonuçta. Sadece yanlış anlaşıldığım için detaylara indim. Benim her seferinde gidememe sebebim arkamda kimsenin olmaması. Çalışmıyor oluşum. Bu sebeplerden yuvamı yıkmak istemiyor oluşum.Yanlış işte gitmen,iki kişilik sorun olmuş dört kişilik sorun.Bu denli olumsuz eleştiri alınca ama şöyle yapıyordu demeye başladın.Madem bu kadar kovuluyordun,gitmek için neden misafiri bekledin,ilk kovduğunda gideydin.Seni sürekli kovan adama niye sırnaşıyorsun o zaman,hala hatanı anlamamak için diretiyorsun.
İşte sevgili misafirlerine mahçup olmuş bakın orada misafir gelince gitmek sizin hatanız.Bunu kabul ediyorsunuz zaten.Ama sonrası evi yıkıp dökmek 10 gün psikolojik şiddet belki fiziksel de var yazmadiniz buraya birde evden kadını kovmak aşırı orantısız bir tepki.Bildigin ben birinin ayağına bastım oda kolumu kopardı gibi bu kadar orantısız şiddet var ortadaEvet. Sorun o zaten. Evden kovmasa yine küssün, yine tartışsın. Bilmediğim bir şehirdeyim. Cebimde param yok. Ne yapacağımı düşünüyor ki?
Eşim sen git onları istemiyorsan dedi. Ben de gittim. 2 saat sonra aradı. Eve geri döndüm mecburiyetten. Ayıp ettim belki de. Suçluyum belki de. Haklısınız. Ama evden kovulmayı da hak etmiyorum ki. İnsan sevmese bile herkesi ağırlamak zorunda mı? Anlayamıyorum.yani ben bu müsait olmama durumunu anlamıyorum
gerçekten müsaitliğiniz yok muydu ?
emrivaki hoş bişey değil ama misafiri ağırlayıp gerekli uyarıyı eşine baş başayken yapabilirdin
ne demek evden gitmek misafir senin evine geliyor sonuçta
aşırı aşırı ayıp etmişsin
acilen yaptığın şey için özür dile hatanı anladığını ifade et ve çat kapı misafir konusunu adamla konuş
en azından birini eve davet etmeden önce seni arayıp müsaitlik durumunu sorsun, ondan sonra davet etsin birilerini