Eşimle kavgalıyız. 10 gündür benden uzak duruyor.

+++++++++
+++++++++

1 saat muhabbet etmek de zor olmasa gerek, cikip gitmek son derece kaba ve medeniyetten uzak bir davranis.

Düzelmez ablacım adam ruh hastası, düzeleceği olsa o 4 yılda düzelirdi. Baştan evlenmeyecektin bu ruh hastasıyla

Yüzsüzleşmiş iyicene.gitmeyeceğini biliyor ya

Valla başlarım arkadaşa asıl olan benim canım kocamdir eş içinde karisidir.Olabilir istemeyebilir evdeki hatun canı sıkkındır karnı ağrıyordur konusasi yoktur evi müsait değildir duyar kasmaya gerek yok arkadaş da olsa elalem için eşimi kırmam 10 günde küs kalmam kırıp dökmem saçma ötesi bence.Benim için önce hayati paylaştığım insanın fikri önemli sonuçta arkadaş denilen şeye sarılıp yatmıyor derdimi onla çözmüyorum millete ne bu önem vermek.

Düşünce tarzım tam da bu yönde. Ama inanın ki yine de misafir düşmanı değilim. Ben evliliğimin ilk ayında bile daha evliliğim, evimin düzeni oturmadan yatılı misafirini ağırladım. Lojmanda oturuyoruz. Evde 2 gündür fare görüyoruz. Adam bana küs diye fare için bile gereken şeyleri yapmıyor. Psikolojik olarak çöktüm.

Düzelmez ablacım adam ruh hastası, düzeleceği olsa o 4 yılda düzelirdi. Baştan evlenmeyecektin bu ruh hastasıyla
Ah. Bilseydim böyle olduğunu. Ne kıyafetime karışırdı, ne incitirdi, beni hep ön planda tutardı. Nikah oldu. O adam gitti. Başka biri geldi.

Yahu ne alaka misafir düşmanı olmak ne acikliyorsunuz kendinizi insanız her anımız her ana uymak zorunda mı amma abartmis eşiniz ne alaka ya ....kırıp dökmek 10 gün konuşmamak ne saçma.O karşıdaki kadın yapsa bunu sanki onun eşi küser Takmazlar bile eşinizi kavga etmez kimse kimse için insan eşini anası babası için bile kirmayacak degilmiki misafir için konuşacak anlasacak

Bunu düzeltmek için ne yapabilirim peki? Bir fikriniz var mı? Yani ona bunu güzelce nasıl anlatabilirim?

Çok haklısınız. Peki sizce nasıl bir çözüm bulabilirim? Eşimi seviyorum. Evliliğimi bozmak yerine yapıcı olmak istiyorum. Zaten sevmesem bile şu an gidecek durumum yok. Kendimi de ezdirmeden nasıl bir yol izleyebilirim? Nasıl anlatabilirim bunu ona?

Geri adım atarak duzeltemezsiniz onu biliyorum alttan alarakda duzeltemezsiniz inadını kırıp o saçma hareketleri için açıklama yapması ve özür dilemesi lazım yani hanimefendi evden kovmak ne demek yahu bide sebebe bak .....Çok saçma liseliler gibi . Böyle olurmu bu adamın burnu iyi bir sürtülmeli sizin kiymetinizi anlamalı olmuyorsada zor yani böyle bir eşle.Biz ne diyoruz iyi günde kötü günde olabilir misafiri o anlık istemediniz diye bu kadar ağır tepkiler vermeye hakkı varmı hep böylemi yapacak başka konulardada yarında anneme surat astin diye evi mi yakacak eşiniz anlatın ona bunları

Eğer benim sevdiğim değer verdiğim insanlar gelirken eşim bunu yapsa bende bir daha onu affeder miyim bilmiyorum. Karşılıklı değer vermek değil mi mesele. Ben ekstrem bir durum olmadığı sürece eşimi bu konuda kırmamaya çalışırım. Aynı şekilde oda beni. O seviyordur ama ben sevmiyorum diye arkadaşlığını bitirmek zorunda mı ? Haketmişsiniz.

Valla kaybetme korkunuz olmasın her şeyi göze alıp haklı iseniz konuşun dinlemiyor hala benim dediğim diyorsa zor yani ezer bu sizi böyle hep astığı astık kestiği kestik adamla insanın konuşma yeteneği var bunu kullanması lazım eee bu kadar gemileri yakiyorsa ne diyeyim ben bu adama belkide sen bilirsin deyip ardinizi dönüp gitseniz aklı başına gelir.Siz daha iyi tanıyorsunuz hicmi korkmuyor sizi kaybetmekten

Güncelleme yapmıştım ama sitede yeni olduğum için belki yanlış yere yazmışımdır. Ben evden kendi isteğimle gitmedim. Eşim onları istemiyorsan sen git dediği için çıktım.

Bı arkadaş yüzünden eşini böyle silen evi kırıp döken kadını evden kovan 10 gün küsen eşide Allah hiçbir kadına ve genckiza eş diye vermesin yani.Ne umutlarla evleniyor insanlar 7 aylık evli misafir için arkadaş için kadının yaşadığı travmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…