Eşimle kavga ettim ne yapcami bilmiyorum.

Hadiordn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
111
69
Eşimle çocuklar sabah kahvaltı yapiyorduk herzamanki suratsizligi, çocuklarla eglenerek yemek yıyorduk. birden kavga çikardi sen çok degiştin diye bende neyım degişti dedim. bişey diyemedi tekrarladı degiştin. diye ben neyım degişti niye huzursuzluk yapiyosun derken agzima vurdu dudagim yarildi sonra önceden de yıne yapmişti yemin etmiştim annemlere giderim diye annemlere geldim çocukları alip sonra bişey olmamış gibi buraya annemlere geldi birşey olmamiş gibi konuştu sonra annemle babam pazara gittı oda geldi eve gidelim dedi bende hayır sürekli dayak yiyen. olmak istemiyorum sen aliştin vurmaya dedim kabul etmedi vurduğunu elim degdi diyor herzaman oldugu gibi annemlere gelme sebebim onun vurması pişman olursun bidaha yapmasın ama bu kadar vurmaya Alişan bir adam nasil unutur napsam sizce😥😥 yazim hatam oldu ise kusura bakmayın

Çok üzüldüm. Resmen şiddete uğramışsınız. Daha da kötüsü bunu kabul bile etmiyor. Yani tekrarı gelecektir. Ayrılma şansınız varsa ayrılın. Ayrılamıyorsanız bile şimdi dönmeyin.

Pis mendebur siz ve çocuklar olmayınca soğuk, sessiz, yalnız evinde somurtsun bol bol. Kendi karnını doyurup, pisliğini de temizlesin.

Kendisi mutsuz, başkalarının mutluluğunu kıskanan; enerji ve mutluluk vampiri; ailesini koruyup kollaması gerekirken fiziksel, psikolojik ve duygusal şiddete maruz bırakan; kendinden zayıfları ezerek var olduğunu kanıtlayan en sevmediğim canlı tipi eşiniz. Çok kızdım ya.

Son düzenleme:
Çok üzüldüm. Resmen şiddete uğramışsınız. Daha da kötüsü bunu kabul bile etmiyor. Yani tekrarı gelecektir. Ayrılma şansınız varsa ayrılın. Ayrılamıyorsanız bile şimdi dönmeyin.

Pis mendebur siz ve çocuklar olmayınca soğuk, sessiz, yalnız evinde somurtsun bol bol. Kendi karnını doyurup, pisliğini de temizlesin.

Kendisi mutsuz, başkalarının mutluluğunu kıskanan; enerji ve mutluluk vampiri; ailesini koruyup kollaması gerekirken fiziksel, psikolojik ve duygusal şiddete maruz bırakan; kendinden zayıfları ezerek var olduğunu kanıtlayan en sevmediğim canlı tipi eşiniz. Çok kızdım ya.
Birde gülüyor sinirim bozuldu annemle babam evindede pek mutlu rahat degilim gözüme bakiyolar😭

Döneceksiniz bence. Boşanacak gibi değilsiniz öyle anlaşılıyor.
Elbette kendi hayatınızı kendiniz bilirsiniz.
Benim için geri dönüşü olmayan birşey olurdu.
Ama herkes farklı şeyler yaşıyor, bunu anlayabiliyorum. Üzüldüm adınıza.

Birkaç gün dönmeyin bari.
Özür dilesin, gönlünüzü almak için çabalasın.
Değişiklikler talep edin. Aile terapisi alabilirsiniz sıkıntılarınız varsa veya bilemiyorum, konuşsun ne derdi var sizle, neden hakaret, neden şiddet?
Çözümleyeceğine dair garanti versin.
Gerçekten son bir şans belki de..
Ama bir daha olursa ne yaparsınız, kendinize saygınızı yitirmemek için çıkar yol bulmanız gerekir.
O da boşanmak olur. Nasılını siz bilirsiniz.

Adam hatasini kabul etmiyor ki
Cift terapistine giderseniz oyle doneceginize
Dondugunuzde baristigimin anlama gelmez davranisina gore yol cizeceginizi soylersiniz

X