Eşimle kavga ettik

Doğru ama onunla bugun konuştum ve daha da kavga ettik. Şimdi de konuşsam yine kavga edeceğiz. Sussam 2-3 gün sonra özür diler belki bir şey yokmuş gibi davranacak. Bilmiyorum.

Doğru ama onunla bugun konuştum ve daha da kavga ettik. Şimdi de konuşsam yine kavga edeceğiz. Sussam 2-3 gün sonra özür diler belki bir şey yokmuş gibi davranacak. Bilmiyorum.
Acaba bu konuyla alakali yardimmi alsaniz evlilik terapistleri oluyor ya belki evliliginize size ve esinize iyi gelir

Eşiniz niloyanın annesi mi

Teşekkürler düşünceniz için. Aslında son günlerde öyle oldu. Her zaman böyle değildi.

Ben de bu şekildeydim. Yani her ne kadar onaylamasam da kötü söze kötü sözle cevap verirdim. Bu huyumu törpülemeye başladım, çok çabalıyorum 2-3 yıldır. Sanki işe yaradı gibi. Yani karşı taraf da frenleniyor diye düşünüyorum.

Eşim başkalarına karşı daha kibar tartışmaz genellikle. Bu da daha kırıcı aslında. Ama evet öfkesini kontrol edemiyor sanki. Sonra özür diliyor.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Yaptırım uygulamıyorsunuz hatayı daha rahat yapar
Eşimle tartıştığımda geziyi iptal ederim
gezi esnasında kavga edersek geziye devam etmem
Böylece şimdi laf edersem günümüz mahvolcak diye aklını çalıştırır ağzını kapar
o anki sinir de akşam eve kadar yatışmış olur
küfür ettiğinde karşılık verirseniz hataya ortak olursunuz
Küfür ettiği an yok olun oda değiştirin susun o yokmuş gibi davranın siz iletişime devam ettikçe küfür ettiğini önemsemeyecek bile. 2 yıllık evlilikten çıkardığım tecrübeler.

Evet tartışmayı bilmiyor ya bağırıyor ya da hakaret hatta ben bugün derdimi anlatırken benim taklidimi yapıyor çocuk gibi.

Aranızda sorun varken etkinlik yapmayın ya da birlikte birinin evine dahi gitmeyin sonunda daha büyük kavgalar olur. Oturup bu konuyu konuşmazsanız da çare bulamazsınız.. Lastik gibi uzar mesele..

Aranızda sorun varken etkinlik yapmayın ya da birlikte bir yere gitmeyin sonunda daha büyük kavgalar olur. Oturup bu konuyu konuşmazsanız da çare bulamazsınız.. Lastik gibi uzar mesele..

Gitmemek daha doğruydu haklısınız. İkimizde çok çalışıyoruz pazar gününün ve planın mahvolmasını istemedim ama daha kötüsü oldu. Bundan sonra asla çözmeden gitmem ama şimdi geziye devam ettiğim için ve onunla soğuk da olsa konuştuğum için kendisi çok rahat, bu durumdayken şimdi ne yapabilirim?

Uzak durun ki sinirini geçsin önce sonrasında adım atan kimse konuşun bu meseleyi..

sende rahat ol. Mecburi şeyler harici konuşma. Günaydın ben çıkıyorum görşrz tarzında. İşe hazırlanırken şarkı mırıldan süslen. Gel canım konuşalım dersen bundan sonra senden bekler herşeyi. Öyle keyfin yerinde olsun ki o bundan gıcık kapsın. Gökyüzünü çekip story at mis gibi hava diye ekle. Odaya kapanman asık suratlı olman ona rahatlık verir. İzaya gelene kadar sabırlı ol. Ne kadar taktik sevmesem de erkeklerin kafa bu şekilde basıyor

Uzak durun ki sinirini geçsin önce sonrasında adım atan kimse konuşun bu meseleyi..
Çok sağ olun inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…