• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kavga ettik

Kırgınlığını belirt susup odaya cekilme hic bisey olmamis gibi davranma erkekler bizim gibi düşünmüyorlar maalesef , aa nasilsa benimle tekrar birsey yokmus gibi konusuyor ben ne yapsam konuscak diye düşünüyor kafalari farkli onlarin kafalari
Doğru ama onunla bugun konuştum ve daha da kavga ettik. Şimdi de konuşsam yine kavga edeceğiz. Sussam 2-3 gün sonra özür diler belki bir şey yokmuş gibi davranacak. Bilmiyorum.

Doğru ama onunla bugun konuştum ve daha da kavga ettik. Şimdi de konuşsam yine kavga edeceğiz. Sussam 2-3 gün sonra özür diler belki bir şey yokmuş gibi davranacak. Bilmiyorum.
Acaba bu konuyla alakali yardimmi alsaniz evlilik terapistleri oluyor ya belki evliliginize size ve esinize iyi gelir

Canim benim üzüldüm ben 13 yillik evliyim esimle sevgiliyken bi cafede otururken kizin birine salaga bak demistim ( liseden tanidigim bi kizdi hicte sevmezdim) esim bana dedi ki hic yakisiyormu bole salak demek insanlara lutfen bidaha duymim agzimizdan hic bi zaman kotu bi laf cikmasin dedi . O agzimdan onun yaninda cikan ilk ve son kotu sozdu bir daha ne onun agzindan ne benim agzimdan birbirimize karsi dahi kotu bi soz cikmadi once bunu bi konus bence olmazsa bi destek al ayri odalarda oturmak çözüm degil al karsina konus eşinle , hayatim boyleyken boyle ben incindim ondan oyle birsey oldu de eminim sen tatli dille konuşursan esinde olumlu yaklasicakdir insaAllah oyle olur 🥰
Eşiniz niloyanın annesi mi 🤣

Onun dediği ya da yaptığı her şey batıyor,demişsin.Gercekten öyleyse sevgin kalmamış demektir.Kavga nedenlerini anlatmamissin,belki de sen hatalisindir.Gerci kimin hatalı oldugunun önemi yok,ikimizde birbirinize karşı sabirsizsaniz sevgi yok demektir.
Teşekkürler düşünceniz için. Aslında son günlerde öyle oldu. Her zaman böyle değildi.

Ben de bu şekildeydim. Yani her ne kadar onaylamasam da kötü söze kötü sözle cevap verirdim. Bu huyumu törpülemeye başladım, çok çabalıyorum 2-3 yıldır. Sanki işe yaradı gibi. Yani karşı taraf da frenleniyor diye düşünüyorum.

İhi ihi ay ne mikemmel çift. Eşin şey de dedi mi hmm ağzına biber sürerim bak.

Konu sahibi sana gelince eşin başkalarıyla tartışırken de böyle mi? Maalesef bazı insanlar tartışma esnasında ağızlarından çıkanı duymuyorlar. Kırıcı olduğuna eminim. Sakin bi zamanda konuşmak çözüm olur mu bilmem. Belki her şey için geç olup evliliğiniz yıpranmadan çift terapisi alabilirsiniz.
Eşim başkalarına karşı daha kibar tartışmaz genellikle. Bu da daha kırıcı aslında. Ama evet öfkesini kontrol edemiyor sanki. Sonra özür diliyor.

Yani tam olarak tartisma nasil ve neden basliyor bilmedigim icin sadece sunu tavsiye edebilirim; kavga aninda degil de sinirler yatistiktan sonra uzun uzun konusup tam anlamiyla sorunu cozun. Havada kalan birseyler olunca o hep sizin aklinizda kalir ve bir sonraki tartismada katlanarak büyür. Hakli haksiz aramaktansa iki taraf da objektif bakarsa daha sakince cozume ulasabilirsiniz. Ozur dilemekten cekinmeyin. Gonul alinmasini beklemeyin. Odaya kapanip sessiz kalmakla bir sey cozemezsiniz. Tekrar tartismadan, sesleri yukseltmeden konusun. Eger bunu basaramiyorsaniz terapi almayi teklif edin.
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Yaptırım uygulamıyorsunuz hatayı daha rahat yapar
Eşimle tartıştığımda geziyi iptal ederim
gezi esnasında kavga edersek geziye devam etmem
Böylece şimdi laf edersem günümüz mahvolcak diye aklını çalıştırır ağzını kapar
o anki sinir de akşam eve kadar yatışmış olur
küfür ettiğinde karşılık verirseniz hataya ortak olursunuz
Küfür ettiği an yok olun oda değiştirin susun o yokmuş gibi davranın siz iletişime devam ettikçe küfür ettiğini önemsemeyecek bile. 2 yıllık evlilikten çıkardığım tecrübeler.

Evlilikte hakaret ilişkiyi çok zedeliyor. Siz de hanımefendisiniz belli ama eşinizin tartışma adabi yok.

Yani eşim bana gerizekali dese, sen de çok akli matah bi şey sayilmazsin ki beni aldın, gerizekali olmayan adamin gerizekali kadinla işi ne olurdu yoksa ?derdim sanirim.

Ama tabi bu kavgayı körüklemekten başka işe yaramaz.
Evet tartışmayı bilmiyor ya bağırıyor ya da hakaret hatta ben bugün derdimi anlatırken benim taklidimi yapıyor çocuk gibi.

Aranızda sorun varken etkinlik yapmayın ya da birlikte birinin evine dahi gitmeyin sonunda daha büyük kavgalar olur. Oturup bu konuyu konuşmazsanız da çare bulamazsınız.. Lastik gibi uzar mesele..

Yaptırım uygulamıyorsunuz hatayı daha rahat yapar
Eşimle tartıştığımda geziyi iptal ederim
gezi esnasında kavga edersek geziye devam etmem
Böylece şimdi laf edersem günümüz mahvolcak diye aklını çalıştırır ağzını kapar
o anki sinir de akşam eve kadar yatışmış olur
küfür ettiğinde karşılık verirseniz hataya ortak olursunuz
Küfür ettiği an yok olun oda değiştirin susun o yokmuş gibi davranın siz iletişime devam ettikçe küfür ettiğini önemsemeyecek bile. 2 yıllık evlilikten çıkardığım tecrübeler.
Aranızda sorun varken etkinlik yapmayın ya da birlikte bir yere gitmeyin sonunda daha büyük kavgalar olur. Oturup bu konuyu konuşmazsanız da çare bulamazsınız.. Lastik gibi uzar mesele..

Gitmemek daha doğruydu haklısınız. İkimizde çok çalışıyoruz pazar gününün ve planın mahvolmasını istemedim ama daha kötüsü oldu. Bundan sonra asla çözmeden gitmem ama şimdi geziye devam ettiğim için ve onunla soğuk da olsa konuştuğum için kendisi çok rahat, bu durumdayken şimdi ne yapabilirim?

Gitmemek daha doğruydu haklısınız. İkimizde çok çalışıyoruz pazar gününün ve planın mahvolmasını istemedim ama daha kötüsü oldu. Bundan sonra asla çözmeden gitmem ama şimdi geziye devam ettiğim için ve onunla soğuk da olsa konuştuğum için kendisi çok rahat, bu durumdayken şimdi ne yapabilirim?
Uzak durun ki sinirini geçsin önce sonrasında adım atan kimse konuşun bu meseleyi..

sende rahat ol. Mecburi şeyler harici konuşma. Günaydın ben çıkıyorum görşrz tarzında. İşe hazırlanırken şarkı mırıldan süslen. Gel canım konuşalım dersen bundan sonra senden bekler herşeyi. Öyle keyfin yerinde olsun ki o bundan gıcık kapsın. Gökyüzünü çekip story at mis gibi hava diye ekle. Odaya kapanman asık suratlı olman ona rahatlık verir. İzaya gelene kadar sabırlı ol. Ne kadar taktik sevmesem de erkeklerin kafa bu şekilde basıyor🤷‍♀️

Uzak durun ki sinirini geçsin önce sonrasında adım atan kimse konuşun bu meseleyi..
sende rahat ol. Mecburi şeyler harici konuşma. Günaydın ben çıkıyorum görşrz tarzında. İşe hazırlanırken şarkı mırıldan süslen. Gel canım konuşalım dersen bundan sonra senden bekler herşeyi. Öyle keyfin yerinde olsun ki o bundan gıcık kapsın. Gökyüzünü çekip story at mis gibi hava diye ekle. Odaya kapanman asık suratlı olman ona rahatlık verir. İzaya gelene kadar sabırlı ol. Ne kadar taktik sevmesem de erkeklerin kafa bu şekilde basıyor🤷‍♀️
Çok sağ olun inşallah işe yarar.

Back