Eşimle ipler kopmak üzere

ay okurken bunaldım.. her şeyden nem kapan birisin bence sen ve eşin haklı bu konuda. gözlerine radar tak takip bari nereye bakıyor diye keza kıza da bakmış olabilir bir şey dikkatini çekmiştir saçı, başı, duruşu. Bu illa onu kestiği anlamı taşımaz. Geçmişte aranızda bu konudan dolayı oluşan bir güvensizlik varsa o başka. Ama şu anlattıklarına göre eşin haklı. Adam boğulur ya snein yanında.

ha bu arada şunu da söyliyim, ben eşimin beni uyarmalarını kulak arkası yapmadım. tamam savunmamı yaptım (bu savunma eşime yetersiz ve saçma gelse de) ama dikkat de etmeye çalıştım. aynı örneklerden devam edecek olursak yemeğe gittiğimizde kapı yönüne değil de mesela cam kenarına yada garsonlara arkam dönecek şekilde oturdum duvara dalıyım bari diye :) evet evet duvardaki bir lekeye de gözüm takılabiliyo yada işte daldığımın normalde farkında olduğumdan kendimi telkin ediyodum göz kırp gözünü kapa diye , bi kere göz kırpınca kendime geliyorum ama işte bazen yapamıyorum.

ya böyle anlatınca çok saçma gerçekten, ama oluyo işte

siz yokken bakmalarında sakınca yok mu? yada siz eşiniz yokken bakıyo musunuz başka erkeklere?

Soyle yapabilirsiniz mesela insanlara saygi duymayi deneyebilirsiniz. Hepimiz her konuda ayni dusuneneyiz degil mi ama.

Nasıl yapmiyim
Kaç gündür konuşmuyoruz. Ne o benim yüzüme bakıyor ne ben onun
İyiki bir yüzsüz köpek dedim
Uzatır durur, bence biz birbirimizden soğuduk
Haklıyken haksız konumuna düştüm

Aynı eşim
Soru sorduğumda bana göre saçma cevaplar veriyor. Huyu değişmedi değişmiyor ve ben çok sıkıldım.
Ama bundan sonra bende etrafıma bakıcam

Kadınlar hisseder. Bakışlarında rahatsız edici birşey var ki tepki gösterdiniz. Biraz kendine çekidüzen versin.

Nasıl yapmiyim
Uzatır durur, bence biz birbirimizden soğuduk
Haklıyken haksız konumuna düştüm
haklı değilsiniz hanımefendi, haklı değilsiniz, kimsenin bu eşiniz dahi olsa gözüne, kulağına yasak koyamazsınız, ben sevmiyorum diyerek onun da hareketlerini kisitlayamazsiniz. hem tartışma konusunda haksızsıniz, hem üslup olarak berbatsiniz.

ben böyle bir insanla evlenemem, ya da evlendim ama evli kalamam diyorsanız da yapılacak belli. yazık günah bir de çocuğunuz varmış. davranış problemleri gelişecek cocukta. babaya balkona baktı diye yüzsüz köpek diyen anneyle, (ki bu kadarcık olayda bu, kimbilir daha neler yasiyorsunuz) psikolojik olarak sağlıklı büyümek pek de kolay değil.

Aynı eşim
Soru sorduğumda bana göre saçma cevaplar veriyor. Huyu değişmedi değişmiyor ve ben çok sıkıldım.
Ama bundan sonra bende etrafıma bakıcam
ama işte cevaplar size göre saçma.... ve ayrıca sizin de huyunuz değişmemiş eşiniz tarafından bakarsak. ve eminim eşiniz de çok sıkılmıştır.
bence net haksızsınız. yaşadığım için biliyorum. bu bana göre güven meselesidir. yan baktın, çarptın, ettin bilmem ne... sürekli size göre davranmasını bekleyemezsiniz ki eşinizin.

Nasıl yapmiyim
biri bana "yüzsüz köpek" dese kaç gün değil kaç hafta kaç ay kaç yıl yüzüne bakmazdım. NET! sonrasında da bana o hakareti edenin cidden pişman olması ve buna beni ikna etmesi gerekirdi. yoksa yine de bakmazdım.
bu arada Allah en çok çocuğunuzun yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…