• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle iliski problemim

esingul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
94
31
3
35
merhaba kizlar nasil anlatcam bilmiyorum ama biz 5yillik evliyiz ve 3yasinda cocugum var esimle severek evlendik ve mutluyuz aslinda benim esimle evlendigimizden bu yana duzenli bir cinsel iliskimiz olmadi esim evet cok calisiyor ama surekli yorgun cok nadirdir bana iliski icin yaklasmasi ama bende calisiyorum bende yorgunum ama yinede istekliyim surekli ben yaklasiyorum cani isterse yapiyor cani istemezse hakkini helal et kotuyum diye yatiyor ve artik oyle bisey ki bazen ay bir sefer ondada erken bosaliyor zaten artik yaklasmicam diyorum ama bende dayanamiyorum bazen ama reddedilmek beni kiriyor uzuyor ve aksam olmasini bile istemiyorum ona sarilmadan uyuyamam ama uyumak istiyorum kendimi sogutmak istiyorum yaklasma diyorum kendime yeminler ediyorum yaklasmicam diye kimseye anlatamiyorum ve artik bunaldim bumdan cok mu bisey istiyorumbu arada ben bunlari kendisinede soyluyorum surekli yorgunuz caliyoruz diyor iki uc gun sonra kendi yaklasiyor sonra yine ayni

E haftaici calisiyor da haftasonu? O zaman niye istemiyormuş? Bir urologa gidin. Ayda 1 cok az bence.

Hakkını helal et deyip totosunu dönüp uyuması :KK53:

İnsan ilişkilerinin mihenk taşı iletişim. Konuşmadan, derdinizi dillendirmeden, karşı tarafı dinlemeden bu sorunu tövbe aşamazsınız. Konuşmayı denediniz mi?

Bazı insanlarda libido düşük oluyor. Veya libido yerinde ama karşı tarafa ilgi duymuyor. Belki fiziksel, belki psikolojik kesin bir sebep olmalı. Aramadan bulunmaz.

her seyi konusuyoruz biz bisey saklamayiz her seyi acik âcik konufuruz ama bu konuda konusmayla olmuyor iste cok seviyor belli sakalasirda ama yok

evet herseyi alastirdim neler yaptim bir arada dedim baska birimi var ama oda yok evden ise isten eve her kes ornek cift gostelir bu kadar ama adam yatakta yok

Hepimiz calisiyoruz calismak bahane degil.
Bence cinsel iliski sıklığı azaldikca istek de azaliyor, zaten ayda bir oluyorsa erken bosalmamasi mucize olurdu.
Ciddiyetle konusun ve en azindan her haftasonu olacak bir rutine bindirmesini aksi halde evlilikten sogudugunuzu soyleyin, baktiniz gelisme yok doktor yolu gorundu demektir.

arkadaslar konusuyorum demek istedigim bu zaten ama ayni doktorada gitmis sozde bisey yok demis kendime cok dikkat ederimne bileyim cozemedigim bu zaten

Back
X