eşimle ilgili sorun belki önemli bile değil ama:((

haha hemen nasılda mutluyum demişsin aferin sana demek zorundasın çünkü çatlarsın bırak fesat olmayı sen ben nasıl tanımadıgım kişiler tarafından imrenilmek istiyormuşum bence sende fesatlıktan yazdın bilmiyodum bukdar kısanılcak bir evliliğm oldugunu sorunmu deyip durdunuz baksana kıyamam napıyım hadi sana ii akşamlar tatlım

çok kaliteli bir insansın çok kıskandım seni

sorununuzun ne olduğunu anlamadım ama
lütfen paragraf kullanın
böylece insanlar sizi daha rahat anlayabilir.

canım benim anladığım şu eşin baba hasretini babanla gideriyo anladığım kadarıyla baban da oğlu gibi davranıyo ona o da bunu hissetmiş ki öz babasımış gibi anlatıyo evet rahatsız edici bi durum ama olur o kadar onu da anlamak gerek mutluluklar :)

ben zaten başlığımda yazdım belki sorun degil diye niyeyse iyi bişeyler yazdım die takılmış millet tabiki rahatsız edici bir durum niyet kötü olmasa bile biz ertesi gün barısırız ama büyükler untmuyo sorunları malesef teşkkrler cvp için

Hayatın kıymetini bilin, insanların ne sıkıntıları var..üzülmek istemiyorsanız çok hrcama yapmayın, belki çocuğunuz olursa mutluluğunuz pekişir..

Bir insanın kendine mutluluk diye nick alıp mutluluğunu bu kadar bastıra bastıra anlatması normal bir hareket mi sizce?:26: Bence bir mutsuzluğunuz var bunları yazdınız yazdınız bize yazmadınız aslında. Kendinize yazdınız bu uzun yazıyı. Kendinizi iyi hissetmek için yazdınız. Çünkü şu yazdığınız iki sorundan başka canınızı sıkan bir şeyler var bence..

canım şimdi birsürü hakaret yiyeceksin. bak bana neler yazdı : haha hemen nasılda mutluyum demişsin aferin sana demek zorundasın çünkü çatlarsın bırak fesat olmayı sen ben nasıl tanımadıgım kişiler tarafından imrenilmek istiyormuşum bence sende fesatlıktan yazdın bilmiyodum bukdar kısanılcak bir evliliğm oldugunu sorunmu deyip durdunuz baksana kıyamam napıyım hadi sana ii akşamlar tatlım

yok tatlım o sana özeldi kendin saldırırken durmadın bide kızlar deyip dur işte

Zaten onu görünce bunu yazma gereği duydum. Neyse ben fazla uğraşmicam tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…