Eşimle ilerimi göremiyorum, korkuyorum :(

Merhaba, ilk yıllarda anlaşamadığında çok sağlıklı olmuyor ilişki ama tabi ki istisnaları da var. Bu arada arabayı ödemeyi kabul etmekle hata yapmışsınız. Evlenmeden önce aldığı mallar boşanmada o kişiye ait olur. Muhtemelen babası bu yüzden üzerine almak istedi. Zaten sizin hiç evlenmenizi istememiş gibiler ya. Sizin ödeme zorunluluğunuz asla yok. Hatta odememelisiniz. Ayrıca maalesef daha önce bir konudaki mesajımda da bahsettiğim gibi aileler evlilikte çok çok önemli.. ne yazık ki böyle. Tabi eşinizin aile meselelerinizi ailesine taşıması da ayrı bir terbiyesizlik. Siz yolun başındasiniz. Hayat her şekilde devam ediyor. Kimseye bağlı olmak zorunda olmayan, meslek sahibi bir bireysiniz. Üstelik de gencsiniz. Neyin korkusu bu? Ömür boyu mutsuz olmak mı istersiniz yoksa yeni bir sayfa açmak mi? Dediğim gibi; öncelikle yapmanız gereken bu evlilik için elimden gelen her şeyi yaptım mi? Diye sorgulayıp dizlik bir durum yoksa birbirinizi daha fazla incitmeden bitirmek. Ya da düzelme umudu varsa duruma ve gidişata göre şans vermek.

Eğer bu işi sürdürecekseniz, Keşke bundan sonra paranızı vermeseniz, kendi paranızı kendinize saklasanız. Harcadığınızı harcayın kalanını siz biriktirin. Sonuçta siz de ödeseniz araba onların olacak.

Yarin bir gun bosanirlarsa Arabaeski kayinbabanin üstünde kalacak ama. Sırf kiz biniyor diye o kadar taksitmi odesin.. ustelikte bosanma olursa diye oglanin babasının üstüne yapiliyir araba bu apacik ortada. Ayip, kızı kullanmak değilde ne bu.

Anne de evlenince akraba oluyor öylemi Ne sacma bi yorum inanın cok saskinim yazdıklarınıza pes

Hepsini okuyamadım, sadece bir şey sormak istiyorum siz evlenmeden alinmis ve babasinin uzerine yapilan arabanin kredisini siz neden oduyorsunuz?
Ben aile icinde paranin ortaklasa kullanilmasindan yanayim ama siz diyelim ki bosandiniz elinize hic bir sekilde geri gelmeyecek bir malin parasini oduyorsunuz farkindamisiniz?
Maasiniza guvenip araba almislar ama size guvenip o arabayi nikahtan sonra almamislar birde babasinin ustune yapmis.
Baba vefat etse o ailedeki herkes o arabaya payci siz haric.

Ne guzelde yazmistim konu eskiymiş allahtan hepsini okumamisim

Acayip sinir oldum ya maasin tamami arabaya gidiyor tek maasla idare etmek zorunda kaldik demissiniz. Nasil ogretmen oldunuz Allah askina bu nasil bi mantik , ustelik esinize bile ait sayilmaz araba. Not: maddiyatci biri asla degilimdir ama boylesi de biraz kullanilmak degil midir ya.

Bence siz çok naif nazik hassas düşünceli birisiniz ve yanınıza da sizi hakedecek kibar bir beyefendi yakışırdı...

boşan demek çok zor
Ama gelecek görebiliyor musunuz?

Benim eşimde sizin eşinize çok benziyor biraz biraz düzeldi hatta baştan bu yana epey değişti diyebilirim ama bazı şeyler artık huy olmuş bilmiyorum bunaltıyor beni... sabribimin tükendiğini düşünüyorum...
hayatı dolu dolu yaşamak varken kafa dengi biriyle anneniz sizi o kadar zorluklarla okutmuşken biri istemiyor diye sürekli hayallerinden vazgeçmek sürekli hesap yapmak ilerde başkalarıyla ortak mirasa dönüşecek bir araba için sürekli ödeme yapmak bilmiyorum ne kadar sabredilir...
bir de değersizlik bir de haketmediğiniz muamele... tam sevgiye kavuştum derken
Yanlış anlamayın bunları aynı zamanda kendime söylüyorum ne olacak bu işin sonu bilmiyorum bir de en sevmediğim ve bir erkeğe yakıştıramadığım eşiyle ilgili şeyleri kendi annesiyle babasıyla paylaşması...

Allah sabır versin sizin için en hayırlısı neyse onu yaşatsın size...

Biriniz birikim dıosunuz bırınız gezmek ıstıyosunuz.Yok uygun deılsınız.Umarım duzelır .Terapıste gıdın .

yasadigin seyler hiç normal degil. esin çok büyük yanlışlar yapmış, bence ciddi bir karar alma ve terapi sureci gerekiyor. sakin korunmayi ihmal etme, cocuk olursa daha da zorlanirsiniz. ailene de acil ve onlarla beraber bir karar ver.

Ben bu yorumu ne zaman yaptim konu ne zamanın bilmiyorum,bosanmislar mi ??

Hepsini okudum ama boşanmayı düşünmenizi gerekecek duruma gelmemişsiniz bence. Çünkü eşiniz hatasını anlamış ve değişmek için uğraşıyormuş. Siz de bu davranışlarını destekleyin. Bazıları evlenince olgunlaşıyor.

Yahu niye sürekli eski konular hortluyor? Konu sahibinin çocuğu bile olmuştur şimdiye kadar. Hayatımdan 5 dk çaldınız

Acaba konu sahibi bosandinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…