Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Katip hepinizin ekurisi mi var? Valla ben yeniyim. Öyle bir sistem varsa kendi de teklifimi kabul ederse Ferhans ile ekuri olmak isterim

Öyle diyenlere de kocayı övüp duruyor.öyle şefkatliymiş, öyle sevgi doluymuş, hep destekçiymiş falan filan.yatakları ayirmış dediler ama üyerimiz de o kısma çok takılmayıp, bu sorunun çözümü çok basit, eften püften bir sorun olduğu konusunda oy birliğine varıp, bizim gibilere had bildirme görevini üstelendiler konu sahibiyle birlik olup

Aaa öyle deme çözümü çok basit, basit bir sorunmuş bu.ben de olaya daha geniş pencereden bakmıştım ama diğer üyeler tarafından kabul görmedim.herkes basit bulmiş sorunu .

Aaa öyle deme çözümü çok basit, basit bir sorunmuş bu.ben de olaya daha geniş pencereden bakmıştım ama diğer üyeler tarafından kabul görmedim.herkes basit bulmiş sorunu .
Sen geniş pencereden bakamazsın içindeki haset izin vermez yavrucuğum. Evet bunun düzelme ihtimali karısını devamlı aynı kadınla aldatan adama göre çok fazla.

Of Ferhans, adam aldatsa ne olacak canım diyeceksin ama bir iş yapma meselesinden ayrilmali diyende sensin. Seni kim niye ciddiye alsin yahu?
Boş boş yorum yapıyorsun sadece.

Kahvemi aldım yorum okumaya geldim, burası renkleniyor

Şöyle konu sahibine göre düşünmek lazım. O da seviyordur takismayi belki. İlk defa takistiklari konuda çözüm bulamamışlardir. Ben adamdan hoşlanmadım. Kusmesi, çevrenin ağzına çok bakması, konu sahibi mesajlarda çok şey yazmasına rağmen konuyu sadece kendine getirip dayatması, kendini acindirmasi. Şimdilik boşanacak birşey yok da. Bu adam da konu sahibinin tasvir ettiği kadar kolay degil. Konu sahibi kendine soracak herkes mesele de böyle kedi köpek gibi tartışmayı istiyor mu? Adam birşeyi anlasın diye kadın yirtiniyor adam öyle anliyor. Yoksa daha huzurlu olmak mı istiyor. Huzur diyorsa taktığını degistirecek.

Of Ferhans, adam aldatsa ne olacak canım diyeceksin ama bir iş yapma meselesinden ayrilmali diyende sensin. Seni kim niye ciddiye alsin yahu?
Boş boş yorum yapıyorsun sadece.
İşte bu yüzden ilişkileri evliliğe gidemiyor. Aldatan adamı hoş görür, sadece saçma sapan davranan adamı dk da şutlarsa.. Gerçi iyi de oluyor, böyle böyle düzgün adam da radarına girip başını yakmamış işte. Tek sorunu bu değil çünkü.

Evli değil mi? Ben evli, 10.kata pazar torbalarini taşıyan ama yorulmayan, çok aktif seks hayatı olan bir tip diye düşünmüştüm.

Evli değil mi? Ben evli, 10.kata pazar torbalarini taşıyan ama yorulmayan, çok aktif seks hayatı olan bir tip diye düşünmüştüm.
Tecavuze uğramış kadınlara imreniyor,savaşta açlıkta depremde en mağdur olan kadınların başına gelen olumsuzlukları kıskanıyor

Bende de aynısı var yalnız ben çalışmıyorum bide 2 çocuk var ilk 3 yılımızda her işime yardım ederdi 2 yıl olacak yavaş yavaş kendini geri çekti ev işlerinde.Zaten çocuk bakmak zor bide ev işi.bazen boşver diyorum ama ev kirli olunca agresif oluyorum. Güzelce konuş bir gün sen benim yaptıklarımi yap bakalım kendini benim yerime koy de.

Eşimin bu huyları zor, bunun farkındayım. Çok inatçı. Hatasını kabul edene kadar günler geçiyor. Ben çok tepki koyuyordum bu konuda epey bir düzelmişti. Mesela hoşuma gitmeyen bi şeyini söylediğimde üste çıkmak yerine haklısın düşünemedim hayatım falan filan diye epey yol kat etmişti. Önceden hangi konuda hatası olsa "sen de şöyle şöyle" diye bana suç atmaya çalışırdı. Kafasına vura vura epey düzeltmiştim bu huyunu. Maalesef bu ev işi konusunda inatçılığı gene hortladı. Çünkü kendini haklı görüyor, yazdığım şeylerin çoğunun herhalde farkında değil tek derdi kendini aklama çabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…