Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Benim de eşime karşı bu zamana kadar çok hatalarım oldu ama benim bi iyi huyum var o da hatamı kesinlikle kabul eder pişman olur gönül almaya çalışırım. Onun hatalı olduğunu kabul etmesi çok uzun sürüyor bu huyu da onun en büyük hatası maalesef

Katip Adanalı olarak üzülerek söylüyorum ki babam amcalarım ve tanıdığım çoğu Adanalı erkekle kolay kolay çene yarıştıramazsınız. Sıcak kafasına vuruyor Adanalıların lütfen ayrı bir kategoride değerlendirelim

Benim minnoş kocam hic öyle değil ya Adana'da yaşamadığımızdan olabilir belki.

Ya zaten kimse senin evliliğinin ya da kocanın kötü olduğunu falan düşünmedi. Ki düşünse ne olur anonim insanlar altı üstü. Senin yaşadığının çok daha kötüsünü de gördük elini hiç Bi işe sürmeyen erkekler de var. Ama sen mevcut durumdan rahatsızsın ki konu açtın. Kimisi ev işini kendi görevi görür beklentiye girmez. Herkesin beklentileri ile alakalı. Bana göre haklısın ben de olsam çözmeye uğraşırdım. Çalışmıyorum şuan ama bebeğim var ben de destek olmadığı yerde carlıyorum yani uyanmadın bakmadın duymadın diye. Kalkıp hemen boşamıyorum gerekirse kavga mı ediyorum çabalamasını sağlıyorum.

ve ona rağmen boşadım

Kız olur mu kocam nankör dedi bana diye boşanmalıymışım bi de ben sürekli kocam da kocam diyomuşum durumdan da rahatsız değilmişim öyle dendi bana

Ya ne çok dert oldu yazdığım yorum
Sizden bahsetmemiştim zaten sizin etiket yaptığınızı bile görmedim.Benim bahsettiğim ekürinin kim olduğunu bilen bilir.
Sizlik bir durum değildi ama..

Evet ataerkil bir toplum olmak biz kadınlar için çok yorucu ama bunu oturup konuşup çözüm yolu bulmak daha mantıklı burada eşlerin birbiriyle mesajlarını yayınlamayı doğru bulmuyorum.

Kız olur mu kocam nankör dedi bana diye boşanmalıymışım bi de ben sürekli kocam da kocam diyomuşum durumdan da rahatsız değilmişim öyle dendi bana
Ya sen o üyeye ne bakıyorsun. 1 gün önce de 3 kere aynı kadınla aldatılan üyeye hep aynı kadınsa seviyeli Bi ilişkidir bu kadarını yapsın ne olacak diyordu. Onun fikirleri hep uçuk kaçık. Herkes ona gerekli cevabı verdi zaten. Ohoo burda Bi iki yoruma takılacaksan gerçekten konu açmayacaksın. Reel hayat gibi burda da manyağı da var akıllısı da var.

Takılmadım ben de onunla dalga geçiyorum harbiden sıyırmış çünkü

Dert olması değilde lafı ortaya atınca isteyen üzerine alınabilir.. bu bakımdan mertçe kimi kastettiğinizi söylememenizide ben doğru bulmuyorum. Tıpki anonim bi forumda eşlerin mesjlarını yayınlamayı dgru bulmadıgınız gbi…
Yani herkesin dgrusu kendine .. burda yapılan yorumlar niye sizede dert oldu pardon?

Ablacim ben bu islerin altindan kalkamiyorumde bir yardimci tut eve sende.
Haftada 3 gun gelsin ,esin oarayi oder ikinizde calisiyosunuz sana yardimci olmuyorsa yardimci tutsun .yemekte yaoar etrafi soyle bi siler supurur bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…