Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Konunun özeti : konu sahibi kendine göre de başka üyelere göre de eften püften, ele avuca gelmeyen, devede kulak olan, çözümü çookkk kolay olan derdini yazmış. Arada kocaya laf atanlara da kocayı övmüş, diğerleri de bunu gazlayıp durmuş, aman da ne kolay dertmiş, biz ne dertler gördük, sen kıskançlara bakma bu da dert mi falan filan. 😂😂 27 sayfa ne yazılmış anlamadım valla.bomboş bir konu gıcık bir şekilde günlerdir devam ediyor.farklı bir yere de gitmiyor.insana kattığı en ufak birşey yok.

Ya sen o üyeye ne bakıyorsun. 1 gün önce de 3 kere aynı kadınla aldatılan üyeye hep aynı kadınsa seviyeli Bi ilişkidir bu kadarını yapsın ne olacak diyordu. Onun fikirleri hep uçuk kaçık. 😂😂 Herkes ona gerekli cevabı verdi zaten. Ohoo burda Bi iki yoruma takılacaksan gerçekten konu açmayacaksın. Reel hayat gibi burda da manyağı da var akıllısı da var.
Sen çok akıllısın.sanane.kız zaten maşallah herkese yetişiyor.

Kız olur mu kocam nankör dedi bana diye boşanmalıymışım bi de ben sürekli kocam da kocam diyomuşum durumdan da rahatsız değilmişim öyle dendi bana 😂
Başka birini kolay kolay bulamayacağını biliyon tabi. Tabi boşayamazsın.bu dandik olay için yatak ayırmak tabi ki boşanma nedenidir.yeterince çekmiyor demek ki adamı seninle seks yapmak.olmasa da oluyor.bir de yeni evlisin.eride ne olur sen düşün.

Başka birini kolay kolay bulamayacağını biliyon tabi. Tabi boşayamazsın.bu dandik olay için yatak ayırmak tabi ki boşanma nedenidir.yeterince çekmiyor demek ki adamı seninle seks yapmak.olmasa da oluyor.bir de yeni evlisin.eride ne olur sen düşün.
Aklın fikrin sekste nasıl bi yokluk çekiyosun sen. 🙄🙄

Konunun özeti : konu sahibi kendine göre de başka üyelere göre de eften püften, ele avuca gelmeyen, devede kulak olan, çözümü çookkk kolay olan derdini yazmış. Arada kocaya laf atanlara da kocayı övmüş, diğerleri de bunu gazlayıp durmuş, aman da ne kolay dertmiş, biz ne dertler gördük, sen kıskançlara bakma bu da dert mi falan filan. 😂😂 27 sayfa ne yazılmış anlamadım valla.bomboş bir konu gıcık bir şekilde günlerdir devam ediyor.farklı bir yere de gitmiyor.insana kattığı en ufak birşey yok.
Aaa halbuki adam evliyken ciddi bir ilişki yapmalıydı di mi, düz ayılıklar falan da ne?😂

Senin içinde seks olmayan kaç yorumun var yahuu nasıl ucunu bi şeklde hep sekse baglıyosun olayların

Sen beni ne kadar tanıyosun da başka birini bulamazmışım 😂 bi seviş diyosun bi boşan diyosun kız bir karar ver 😂

Canım Bir annenin iki oğlu var.
İkiside annesini sever.Ama birisi anneye yardımcı eli yatkın hareketli pencere vs siler.
Diğeri erkeksi sevmez önüme gelsin der annesini sever hediyeler alır ama işlere el atmaz.
Bir ananın iki oğlu bile birbirinden bağımsız apayrı olabiliyorken senin kocanla onun kocasını aynı tutmak aynı kefeyi mizanda oturtmak mantıksız..Benim kocamla baslayan cümlelere zaten sinir olurum ..
Ben okurken asgari olarak görmedim aksine azami bir gayret gördüm heleki şartlarına rağmen ..Benim de etrafımda böyle erkekler var ama az ..Onları el üstünde tutarız oyuzden çünkü evcimen sadık aile dostu erkeklerdir
Teyze merhabalar. Nasılsınız inşallah. Bizler 2023 senesinden kadınlarız. Biliyor musunuz? Sanayi devrimi oldu. Kadınlar artık her yerde. Siz tam olarak kaçıncı yüzyıldan bize sesleniyorsunuz Dede Korkut hikayeleri tadinda sohbetinizle?
Tamamen aklımda olan bir soru. Sen bunları eşim yapsın rahata ereyim diye evlenmişsin de o zaman ben hizmetçi olayım diye mi evlendim, evliliğin bana artısı ne diye sormayı çok istiyorum.
Canim benim senin koca konuşuyor. Sıkıntı çok konuşan adam. Çocuk yapmadan iyice bak bu adama. Fazla lafazan.
Senin hatan ne biliyor musun? Bir kere ciddi konuş erkek milletine baktı anlamadı eyleme dök. İş yapma. Bu erkek grubu kadının konuşmasını dırdır olarak algılıyor ancak eylemini ciddiye alıyor. Madem böyle çak çak laf yetiştiriyor işini yapma. Bitti.
Yahu siz hep yazın olur mu? Konulara renk geliyor. Resmen yürüyen trollsunuz:)

Canim benim senin koca konuşuyor. Sıkıntı çok konuşan adam. Çocuk yapmadan iyice bak bu adama. Fazla lafazan.
Senin hatan ne biliyor musun? Bir kere ciddi konuş erkek milletine baktı anlamadı eyleme dök. İş yapma. Bu erkek grubu kadının konuşmasını dırdır olarak algılıyor ancak eylemini ciddiye alıyor. Madem böyle çak çak laf yetiştiriyor işini yapma. Bitti.
E kendi birçok kadından daha fazla dırdır yapıyor?🤣

E kendi birçok kadından daha fazla dırdır yapıyor?🤣
Hiç sevmem öyle adamı utanma da yok. Gurur da yok. Daha acindiriyor arabadan hevesim geçti diye. Bir de manipulatorrrr küsmek zaten berbat bir de habire bastırmaya çalışıyor. Konu sahibi benim elimden gelen budur deyip ev işini sallayacak da. Şu anda görmüyor tek sorun ev işi zannediyor ama bu zor bir adam. Hep inat etmesi gerekecek evlilikte.

Hiç sevmem öyle adamı utanma da yok. Gurur da yok. Daha acindiriyor arabadan hevesim geçti diye. Bir de manipulatorrrr küsmek zaten berbat bir de habire bastırmaya çalışıyor. Konu sahibi benim elimden gelen budur deyip ev işini sallayacak da. Şu anda görmüyor tek sorun ev işi zannediyor ama bu zor bir adam. Hep inat etmesi gerekecek evlilikte.
Almasın araba, adam olana elindeki çok bile.😂 Hem çorabına kadar karıya ütületecek hem de karısının maaşıyla iyi arabada g.t gezdirecek, hade len deyince hüğğğ istemiyom araba maraba. Ahahah. Koca diye almışsın şımarık oğlan çocuğu çıkmış.

X