O kadar haklısınız ki. Ben cinnet geçirmeden krizler yaşamadan hatasını anlamıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorumBu adamla tartışarak başa çıkamazsınız bence.
aa uzulcek ne varmis esinin halinde. Masallah mis gibi ilgilenmis çocuklarla
Erkek olmayı engellilik sınıfına sokalım, erkeklere heyet raporu verilsin bari, nasıl fikir ama?
AdanalıNereli bu arada? Bilelim de uzak duralım.
Mantının ertesi günü yaşadık bu kavgaları...
sizce sorun bu muO mantıyı lütfedip açtıysam yemediyse daha açmam. Bimdeki soyalı kuru mantıyı haşlar dayarım önüne. Yollarıma gül de dökse daha açtıramaz mantı falan bana.
Mantı bitmişti sonra yaşandı kavgalar
Owwww allah yardımcın olsun yolun uzunAdanalı
Bence de yesin. Belki heveslenir hem yaptığı yemek yenirse.Ben olsam yerim hem de bol bol. Yarına kalmasın yeniden yemek yapsın.
Yanlış anlaşılmayı düzelttim sorun bu değilsizce sorun bu mu
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, ben de mesajları atarken falan bir düşündüm atsam mı diye. Bu forumun genel havasını da iyi bilirim. Hatasını anlayıp gönlümü alırsa kocamla barışırım da. Ben dili konusunda haklısınız daha fazla kullanmalıydım. Öfkeme hakim olamadım en son ses kayıtlarında sinirimden çok yüklendim umarım haklıyken haksız konumuna düşmem.Tüm mesajları okumadım ama okuduğum kadarıyla konuda çok haklısınız ama yanlış yoldasınız.Özellikle buradaki bazı isimlerin gazına lütfen gelmeyin.Her erkek ayın 15 inde maaş gelecek aman ne ala diyip karısını para olarak görmez.
Mesajlarınızı burada paylaşmanız doğru değil bence çünkü şimdi sizin arkanızda olan isimler yarın bir gün eşinizle barıştığınızda eşiniz sizin gönlünüzü aldığında aman eşinin arkasından konuşmuştun şöyle demiştin böyle demiştin sözünün arkasında dur derler o yüzden özel konuşmalarınızı burada paylaşmamanızı tavsiye ederim.
Konu ile ilgili naçizane tavsiyem ise çok fazla sen dili kullanıyorsunuz sen bana yardım etmiyorsun işin ucundan tutmuyorsun v.s suçlayıcı olarak söylüyorsunuz gibi geldi bana.Bu da eşinizi savunma mekanizması geliştirmeye teşvik ediyor gibi.Kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.Bunun yerine ben dili kullanmayı deneyin bir de.Ben yoruluyorum bana yardım etmeni bekliyorum gibi konuya girip ardından iş bölümü yapmayı teklif edebilirsiniz makineye çamaşırı atmak senin görevin çamaşırları katlamak benim görevim olsun.Sofrayı kurmak senin görevin toplamak benim görevim gibi yani iş bölümü yapmayı teklif etmenizi öneririm.Sonrasında da herkes ne işi yapacağını bileceği için sorun olmaz diye düşünüyorum.Umarım sorununuzu çözersiniz.
Karın ağrısı bâki.Haydaa... Yine yorum yapanlar kötü oldu.
Ya bırakın, haklısınız ve beyefendiye bu kadar dil dökmenize gerek yok. Adam sizden para getiren hizmetçi olun bekliyor, maaş olarak görme ile bi farkı yok ki bunun. Sizin yaptığınızı görev kendi yaptığını lütuf olarak görüyor. Eşiniz cep erkeği, cep erkeklerine prim vermeyin.Ben öfkeyle ses kayıtları atmıştım, attığıma da pişman oldum keşke sakin kalabilseydim diye. Haklıyken haksız konuma düşmemek için. Şimdi mesaj attı kafa yine aynı kafa. Gayet de başka erkekleri örnek veririm diyip duruyor:) neyse zaten artık kendi işini kendisi görüyor keyif çatıyorum ben de. Hayırlısı
Eşim genel anlamda gördüğüm kadarıyla çoğu eşten daha iyidir ama sebebi çoğu eşin kötü olması zaten. O yüzden kendini nimetten saymamalı. Ben daha iyi olmaya çabalamalıyım o daha iyi olmaya çabalamalı. Sürekli yarıştırarak bi yere varamayız ama anlamıyor. Artık sakinleşip es vereceğim zaten, yoruldumYa bırakın, haklısınız ve beyefendiye bu kadar dil dökmenize gerek yok. Adam sizden para getiren hizmetçi olun bekliyor, maaş olarak görme ile bi farkı yok ki bunun. Sizin yaptığınızı görev kendi yaptığını lütuf olarak görüyor. Eşiniz cep erkeği, cep erkeklerine prim vermeyin.
Ben de başka kadınları örnek gösterebilirim ama bunların ne sana ne bana ne de bu evliliğe faydası olmaz diyin çünkü her konuda bir sürü örnek bulabiliriz….ve biraz zaman geçtikten sonra yani ortalık durulup sakinleştikten sonra iş bölümü teklifinde bulunun derim.Ben öfkeyle ses kayıtları atmıştım, attığıma da pişman oldum keşke sakin kalabilseydim diye. Haklıyken haksız konuma düşmemek için. Şimdi mesaj attı kafa yine aynı kafa. Gayet de başka erkekleri örnek veririm diyip duruyor:) neyse zaten artık kendi işini kendisi görüyor keyif çatıyorum ben de. Hayırlısı
Anlar anlar. Bazısı kabına göre şekil alır. Esnemeyin yeter sadece.Eşim genel anlamda gördüğüm kadarıyla çoğu eşten daha iyidir ama sebebi çoğu eşin kötü olması zaten. O yüzden kendini nimetten saymamalı. Ben daha iyi olmaya çabalamalıyım o daha iyi olmaya çabalamalı. Sürekli yarıştırarak bi yere varamayız ama anlamıyor. Artık sakinleşip es vereceğim zaten, yoruldum