Haklı çıkmak için her şeyi yaparım demenin başka şekliGayet de başka erkekleri örnek veririm diyip duruyor:)
Ben konunun başında sizi fevri ve sert bulmuştum. Ama eşinizin cevaplarından sonra sonuna kadar haklısınız. Bu durumdan zaferle çıkmanız şart. Gelecekteki ilişkinizi belirleyecek. Ne inatçı bir adam ya. Sinir oldum. Ama sizi seviyor bu arada, kendini savunuyor ama sizden vazgeçmiyor.Eşim genel anlamda gördüğüm kadarıyla çoğu eşten daha iyidir ama sebebi çoğu eşin kötü olması zaten. O yüzden kendini nimetten saymamalı. Ben daha iyi olmaya çabalamalıyım o daha iyi olmaya çabalamalı. Sürekli yarıştırarak bi yere varamayız ama anlamıyor. Artık sakinleşip es vereceğim zaten, yoruldum
Ya adam çirkefin teki, bi çenesi var AllahuEkber dağına çıkmış. Ben öyle bi erkek görmedim ya çan çan çan yorulmuyor. Bununla makul davranarak baş edemezsin. Buna güzel güzel konuşulmaz. Susunca susturdum sanır bu.Ben kokunun başında sizi fevri ve sert bulmuştum. Ama eşinizin cevaplarından sonra sonuna kadar haklısınız. Bu durumdan zaferle çıkmanız şart. Gelecekteki ilişkinizi belirleyecek. Ne inatçı bir adam ya. Sinir oldum. Ama sizi seviyor bu arada, kendini savunuyor ama sizden vazgeçmiyor.
Sevgisine ben de inanıyorum. Çünkü bu konu haricinde gerçekten çok çok iyi bi adamdır. Çok düşüncelidir tatlı dillidir. Daha kavgadan bir gün önce seni kaybetsem ben kahrolurum üzüntüden tarzı konuşup beni şımartıyodu, öyle söyleyeyim.Ben konunun başında sizi fevri ve sert bulmuştum. Ama eşinizin cevaplarından sonra sonuna kadar haklısınız. Bu durumdan zaferle çıkmanız şart. Gelecekteki ilişkinizi belirleyecek. Ne inatçı bir adam ya. Sinir oldum. Ama sizi seviyor bu arada, kendini savunuyor ama sizden vazgeçmiyor.
Hepimizin içinden yolma isteği geçti değil miYa adam çirkefin teki, bi çenesi var AllahuEkber dağına çıkmış. Ben öyle bi erkek görmedim ya çan çan çan yorulmuyor. Bununla makul davranarak baş edemezsin. Buna güzel güzel konuşulmaz. Susunca susturdum sanır bu.
Ha gayret başarıcazSizin eşiniz benim eşimden bir tık daha iyi ama yaaa o sözleri var ya aynı ya aynıııı.Eşim de sorumsuz pisin teki.Biz terapiste başlayacağız mağara devrinden kurtulacak inşallah eşim.Bu arada yarım günlüğü 500 liraya biriyle anlaştım ben görevlerdeyken gelip temizleyecek geçen hafta geldi mis gibi yaptı.Her yere taksiyle gidiyorum canımın çektiği ne varsa alıp yiyorum giyiyorum.Ve bingooo bugün bana gelip sen hesabını bilmiyosun artık ortak karta para atıp ordan harcayalım dedi.Seni adam edicem oğlum dedim içimden
Erkek bu kadar konuşur mu ya? Yaptım yaptım, yapmadım yapmadım. Erkek budur. Çene yarıştırmak çok dişil ama öf soğudum.Hepimizin içinden yolma isteği geçti değil miDeli etti hepimizi
Ben bu adamla yaşıyorum her haklı olduğum konuda böyle sinir krizleri geçiriyorum bana dua edinHepimizin içinden yolma isteği geçti değil miDeli etti hepimizi
Yazdıklarınızda gayet makulsünüz.Pes etmezseniz güzel bir sonuca ulaşacağınıza inanıyorum. Sizin konunuz barışınca neler diyordun denilecek bir konu değil. O yüzden barışmanızda yargılanmazsanız. Bu konudan boşanılmaz, tabiki barışmanız en güzeli olacak.Sevgisine ben de inanıyorum. Çünkü bu konu haricinde gerçekten çok çok iyi bi adamdır. Çok düşüncelidir tatlı dillidir. Daha kavgadan bir gün önce seni kaybetsem ben kahrolurum üzüntüden tarzı konuşup beni şımartıyodu, öyle söyleyeyim.
Maalesef inatçı, çok inatçı. Hatasını bana keiz geçirtmeden anlamaz.
Rabbim kolaylık versin, feraset versin eşinize.Ben bu adamla yaşıyorum her haklı olduğum konuda böyle sinir krizleri geçiriyorum bana dua edin
Yorum yapanlar kötü değil..Ama yorum yapanların içinde insanlarla dalga geçme konusunda yüksek lisans yapmış arkadaşlar var…Sonra ekürileri ile birlikte konuşuyorlar..Garip düşünceleri ise bakiiii.Haydaa... Yine yorum yapanlar kötü oldu.
Ya yeter ki hatasını anlasın gelsin tamam hayatım birlikte bu konuyu halledelim desin tabii ki barışacağım boşanmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Her ilişkide kavgalar olur. Önemli olan insanların hatalarını anlaması. Ha böyle her hatalı olduğunda bana kriz geçirtmelere devam ederse bu konuda da hiçbir düzelme kat etmezse baş edemezsem ancak o zaman ayrılmayı düşünürümYazdıklarınızda gayet makulsünüz.Pes etmezseniz güzel bir sonuca ulaşacağınıza inanıyorum. Sizin konunuz barışınca neler diyordun denilecek bir konu değil. O yüzden barışmanızda yargılanmazsanız. Bu konudan boşanılmaz, tabiki barışmanız en güzeli olacak.
Bu konu daha sonra neden barıştın o adamla nasıl evliliğine devam edersin falan denecek Bi konu değil. Hemen hemen her evde olan bi sorun. Konu sahibinin canına tak etmiş çözmek istemiş konuyu açmış. Kimsenin daha sonra bu konuyla alay edeceğini ya da başka konularda başına kakacağını sanmıyorum. Ha tabi ilerde konu sahibi evlendiğimiz günden beri bana ev işleri konusunda yardım eder gibi Bi tezatlıkla gelirse hatırlayan olursa dalga geçebilir tabi bilemedim. Benim hafıza zayıf zaten hatırlamam.Yorum yapanlar kötü değil..Ama yorum yapanların içinde insanlarla dalga geçme konusunda yüksek lisans yapmış arkadaşlar var…Sonra ekürileri ile birlikte konuşuyorlar..Garip düşünceleri ise bakiiii.
Öyle akıl almaz yerlerden yakalıyorlar ki..Bazı isimler her konuyu dalga malzemesi yapabilirler yeterki istesinler bu anlamda müthiş bi yetenekleri var tebrik ediyorum onlarıBu konu daha sonra neden barıştın o adamla nasıl evliliğine devam edersin falan denecek Bi konu değil. Hemen hemen her evde olan bi sorun. Konu sahibinin canına tak etmiş çözmek istemiş konuyu açmış. Kimsenin daha sonra bu konuyla alay edeceğini ya da başka konularda başına kakacağını sanmıyorum. Ha tabi ilerde konu sahibi evlendiğimiz günden beri bana ev işleri konusunda yardım eder gibi Bi tezatlıkla gelirse hatırlayan olursa dalga geçebilir tabi bilemedim. Benim hafıza zayıf zaten hatırlamam.
Anasının paşası şımarık Türk erkeği çoğu kadının sorunu. Bu da çözülmeyecek bir konu değil. Önemli olan nasıl, hangi şartlarda çözüldüğü. Çözüldükten sonra gidip kendini paspas eder, adamı rahat ettirirsen anlamı yok. Adam kadının yaptığını görev kendi yaptığını lütuf olarak görmeye devam ederse anlamı yok. Bu olay yeni evliyken çözülmeli sonra kemikleşiyor. Açıkçası bu adam da epey değişik, susup köşeciğinde pısmakla baş edemezsin, yendim sanır. Elalem çirkef görmemiş şaşırır tabi, ne yalan söyliyim böyle çenelisini ben bir kere gördüm, dayım tek sanıyordum ahahaha.Bu konu daha sonra neden barıştın o adamla nasıl evliliğine devam edersin falan denecek Bi konu değil. Hemen hemen her evde olan bi sorun. Konu sahibinin canına tak etmiş çözmek istemiş konuyu açmış. Kimsenin daha sonra bu konuyla alay edeceğini ya da başka konularda başına kakacağını sanmıyorum. Ha tabi ilerde konu sahibi evlendiğimiz günden beri bana ev işleri konusunda yardım eder gibi Bi tezatlıkla gelirse hatırlayan olursa dalga geçebilir tabi bilemedim. Benim hafıza zayıf zaten hatırlamam.
Benim erkek kardeşimde böyle. Konuşarak onla başa çıkamazsın.Anasının paşası şımarık Türk erkeği çoğu kadının sorunu. Bu da çözülmeyecek bir konu değil. Önemli olan nasıl, hangi şartlarda çözüldüğü. Çözüldükten sonra gidip kendini paspas eder, adamı rahat ettirirsen anlamı yok. Adam kadının yaptığını görev kendi yaptığını lütuf olarak görmeye devam ederse anlamı yok. Bu olay yeni evliyken çözülmeli sonra kemikleşiyor. Açıkçası bu adam da epey değişik, susup köşeciğinde pısmakla baş edemezsin, yendim sanır. Elalem çirkef görmemiş şaşırır tabi, ne yalan söyliyim böyle çenelisini ben bir kere gördüm, dayım tek sanıyordum ahahaha.
Yorum yapanlar kötü değil..Ama yorum yapanların içinde insanlarla dalga geçme konusunda yüksek lisans yapmış arkadaşlar var…Sonra ekürileri ile birlikte konuşuyorlar..Garip düşünceleri ise bakiiii.
Ben yorulurum böyle laf anlatmaktan, bunlar çan çan susmuyor. Lafı sokar geçer bildiğimi okurum ben, isterse bin yıl unutmasın tutsun içinde çürütsün yapacağımı yaptıktan sonra umrumda değil. Bunların çenesi ile yarışılmaz.Benim erkek kardeşimde böyle. Konuşarak onla başa çıkamazsın.Ben evin tek erkek çocuğu ve ablalarla büyümesine bağlıyorum. Çeneyi bizden öğrenmiş olabilir
Hepinizin ekürisiyim ben itiraf edin ahahah.Katipi yorumlarima etiketleyen benim. Kacak dovusmeyelim. Kendisiyle ozel mesaj yoluyla birkez dahi iletisim kurmadik. Ekürim var, kendisi bu konuya yazmadi, yazsa bile birbirimizi alintilamayiz. Ekürim katip değil.
Ev islerinin cogunu kadin yapar diyen bir erkek karisinin maasi üzerinden hesap yapmamalı. Kendi camasirimi katlayip utulemekten imtina ederken karisinin yediginin ictiginin parasini almak ironik oluyor.
Hepinizin ekürisiyim ben itiraf edin ahahah.