Hepiniz haklısınız benim hatam ona haber vermemem oldu ama inanın böyle tepki vereceği hiç aklıma bile gelmedi çünkü altı yıl ben o köpekle yaşadım bunu biliyordu onların da evlerinde kedileri köpekleri var zaten köpeğe değil arkadaşımın evine gitmeme kızdı evli bir kadın gibi davranmıyormuşum çocuk gibiymişim bir kere o arkadaşımla van da beraber çalıştık kaç yıl iyi tanıdığım biri. Sanırım o beni aramayacak bu gidişle ben onu arayacağım şimdi ben onu ararsam burnundan kıl aldırmaz ben de adım atayım demez
kusura bakmayın ama okumuşsunuz okadar bir mesleğiniz var çok da güzel
eşinizden ne korkunuz vardı ki konuşup halledilebilirdi
ayrıca bir doktorun bu tarz bir davranış sergileyeceğini hiç düşünememiştim
elbetteki gidip arkadaşınıza köpeğinizi yada bir eşyanızı alacaksınız
ama (keşke demeyi hiç sevmiyorum)eşinize telde söyleseydiniz danışın demiyorum zaten
anlamadığım nokta okadar sene okumuşsunuz eşin bu durumları bilmeliydi siz sosyal biri ve çevresi olan birisiniz
anlamıyorum size gelen erkek hastalara da müdehale ediyormu bakmayacaksın diye
bu eşinin yaptığı tipik kıskançlık ve güvensizlik cnm birde kendine sorulmadan bir başka erkek yada bayanın herneyse evine gitmeniz olmuş
emin olun o arkadaşınız bayan da olsaydı aynı tepkiyi alırdınız
sabit fikirrli bir eşiniz var konulara baktımda
Hepiniz haklısınız benim hatam ona haber vermemem oldu ama inanın böyle tepki vereceği hiç aklıma bile gelmedi çünkü altı yıl ben o köpekle yaşadım bunu biliyordu onların da evlerinde kedileri köpekleri var zaten köpeğe değil arkadaşımın evine gitmeme kızdı evli bir kadın gibi davranmıyormuşum çocuk gibiymişim bir kere o arkadaşımla van da beraber çalıştık kaç yıl iyi tanıdığım biri. Sanırım o beni aramayacak bu gidişle ben onu arayacağım şimdi ben onu ararsam burnundan kıl aldırmaz ben de adım atayım demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?