• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çok kötü kavga ettik sizce haksız mıyım?

arkadaşlar haksız olduğun noktaları söylemiş. bende eşinin haksızlığını söyleyeyim

görümcen olacak sinsinin lafıyla gaza gelmesi. yani eşinle aranızda büyük bir güven sorunu var

bu sinsi sana iftirada eder ilerde...

Hepiniz haklısınız benim hatam ona haber vermemem oldu ama inanın böyle tepki vereceği hiç aklıma bile gelmedi çünkü altı yıl ben o köpekle yaşadım bunu biliyordu onların da evlerinde kedileri köpekleri var zaten köpeğe değil arkadaşımın evine gitmeme kızdı evli bir kadın gibi davranmıyormuşum çocuk gibiymişim bir kere o arkadaşımla van da beraber çalıştık kaç yıl iyi tanıdığım biri. Sanırım o beni aramayacak bu gidişle ben onu arayacağım şimdi ben onu ararsam burnundan kıl aldırmaz ben de adım atayım demez

esinizi tanıyorsunuz o aramaz ben arıcam diyorsunuz ee o zaman ne diye pilini pirtini toplayıp evi terkediyorsunuz ki

bence eşinizi aramalı ve ona çok üzgün olduğunuzu sölemelisiniz.. en kısa sürede de eve dönmelisiniz...bu kadar basit bir konudan dolayı evi terk etmemeniz gerekirdi.eşiniz çoğunlukla haklı.birlikteliklerde söyle bir gercek var ki eski bir arkadasınız da olsa eşiniz tanımıyorsa onun için yabancı biridir.kadınlar içinde gecerli.bence özür dileyin ve eşinizin gönlünü alın bu da bir tecrübe olsun sizlere...

Görümcen üzerine vazife olmayan bir işe kalkışmış.

Sanki abisi eve geldiğinde köpeği görmeyecekti, yememiş içmemiş yetiştirmiş diye buna denir.

Bu arada senin görümcen sanırım hamile kalmıştı, o mesele ne oldu? Sen karıştın da o yüzden mi böyle yaptı sana?

Aman Allahım, diğer konunun sonunu okudum:53:

Senin görümcen çok tehlikeli, bence onu mümkün olduğunca etrafından uzaklaştır.

Zaten "başka erkeğin evi" vurgusundan belli kızın niyeti.

Kimse kusura bakmasın, her ilişkinin dinamikleri farklıdır.

Kimisi her adımdan haberdar olmak ister, kimisi çok önemsemez.

Siz eşinizin bu kadar sinirleneceğini bile bile böyle bir işe kalkışmış olamazsınız, ya eşiniz hakkında yanıldınız onu tanıyamadınız ya da eşiniz sizi yanılttı.

Bence 2.si, eşiniz görümcenizin gazına gelmiş. Görümceniz yavaş yavaş amacını gerçekleştirecek gibi. :47:

Her ikinizin de hatalari var.

Sizin ilave hataniz evi terketmek olmus. Eger gitmeseydiniz muhtemelen 1 saat sonra konu cozulecekti.

Simdi yalvarin, o da iyice havalara girsin.

kusura bakmayın ama okumuşsunuz okadar bir mesleğiniz var çok da güzel

eşinizden ne korkunuz vardı ki konuşup halledilebilirdi

ayrıca bir doktorun bu tarz bir davranış sergileyeceğini hiç düşünememiştim

elbetteki gidip arkadaşınıza köpeğinizi yada bir eşyanızı alacaksınız

ama (keşke demeyi hiç sevmiyorum)eşinize telde söyleseydiniz danışın demiyorum zaten

anlamadığım nokta okadar sene okumuşsunuz eşin bu durumları bilmeliydi siz sosyal biri ve çevresi olan birisiniz

anlamıyorum size gelen erkek hastalara da müdehale ediyormu bakmayacaksın diye

bu eşinin yaptığı tipik kıskançlık ve güvensizlik cnm birde kendine sorulmadan bir başka erkek yada bayanın herneyse evine gitmeniz olmuş

emin olun o arkadaşınız bayan da olsaydı aynı tepkiyi alırdınız

sabit fikirrli bir eşiniz var konulara baktımda:50::50:

eşimiz bi kadının evine gitse olay cıkartırız kendimizyapınca sorun yok..

bende hata sizin başta sölemeliydiniz eşinizin gururu incinmiş olabilir sonuçta ondan habersiz yapmışsınız

pardon hemşireymişsiniz doktor arkadaşım felan yazınca sizi asistan dr sandım özür dilerim yorumumdaki dr yazdığım yerleri görmeyin digerlerinde yazdığım gibi cnm:1:

senin tek hatan eşine sormadan köpeği alman..

sonuçta ortak yaşadığınız ev...

ama o görümcen, kimbilir nasıl bir ifadeyle ne anlattı da kocan bu kadar delirdi.. esas onu öğrenmen lazım

ikiz bebek bekliyordunuz doğdularmı cnm

ailenle barıştınmı tamamen

eşinin yaşı kaç bilmiyorum ama çok sabit fikirliymiş

allah sabır versin sanaa

ha bu arada bebeklerin doğdu ise soğuk odalarda yatırmayın bari

kalorifer açtrmıyormuş ya

ayrıca köpeğiewe getirdiğine göre bebeklerin doğmamıştır daha sanırım:26:

merak ettim cnm o yzden yazıyorum bunları

kusura bakmayın ama okumuşsunuz okadar bir mesleğiniz var çok da güzel

eşinizden ne korkunuz vardı ki konuşup halledilebilirdi

ayrıca bir doktorun bu tarz bir davranış sergileyeceğini hiç düşünememiştim

elbetteki gidip arkadaşınıza köpeğinizi yada bir eşyanızı alacaksınız

ama (keşke demeyi hiç sevmiyorum)eşinize telde söyleseydiniz danışın demiyorum zaten

anlamadığım nokta okadar sene okumuşsunuz eşin bu durumları bilmeliydi siz sosyal biri ve çevresi olan birisiniz

anlamıyorum size gelen erkek hastalara da müdehale ediyormu bakmayacaksın diye

bu eşinin yaptığı tipik kıskançlık ve güvensizlik cnm birde kendine sorulmadan bir başka erkek yada bayanın herneyse evine gitmeniz olmuş

emin olun o arkadaşınız bayan da olsaydı aynı tepkiyi alırdınız

sabit fikirrli bir eşiniz var konulara baktımda:50::50:

Katılıyorum canım.

Ama burada bir mantıksızlık var. Bir bayan eşi kıskançsa daha evlenmeden önce hiç değilse evliliğinin başından bunu bilir.

Yani acaba konu sahibi eşinin kızacağını bile bile mi gitti erkek arkadaşının evine?

Şayet öyleyse kesinlikle hatalı. En azından arayıp haber vermeli, onun almasını teklif etmeli ya da beraber alalım mı demeliydi.

Ha yok eşi normalde böyle şeyleri problem etmeyen biriyse sormadan köpeği kapıp gelmesi normal. Sonuçta köpek geldi diye kapı yumruklamak beklenen bir şey değil. Ama "erkek arkadaşın evine gitme" meselesine verilecek tepki az çok bilinir.

Bence buradaki mesele olayın eşine aktarılış şekli.

Konu sahibi kendisi demiş, eşinin ailesinin evinde köpek kedi varmış, kendisinin de köpekle yaşadığını eşi biliyormuş.

Şayet cidden mesele ortak karar almaksızın eve köpek getirmekse, ailesinin evinde köpek besleyen birinin duvar yumruklaması normal mi?

Ya ailesinin evinde köpek beslenen görümcenin bunu çığlık çığlığa abisine, "eşin başka bir erkeğin evinden köpek getirdi" diye yetiştirmesi normal mi?

Vurgulanan kesinlikle köpek değil, kızılan şey de bu değil bence. "Başka erkeğin evi" meselesi asıl olan.

Konu sahibi arkadaşım, eşinin hassasiyetini bile bile bunu yaptıysan çok affedersin, hakaret amaçlı demiyorum ama kesinlikle biraz akılsızlık etmişsin. Eşini ara ve durumu düzeltmeye çalış.

Ha yok cidden eşinden beklemediğin tutarsız bir tepkiyse bu bence durum ortada.

Son düzenleme:
Daha önceki konularınızdan da biliyorum, açtığınız konulara 1-2 yorum yazarak geçiştiriyorsunuz, yinede sorayım dedim..

Tanufuk birkaç şeyi merak ettim; eşinizle görümceniz konuştuktan sonra siz tlf. da konuşmadınız mı ? Kaç zaman sonra döndü eşiniz ?

O an görümceniz yok muydu ?

Akşam vakti miydi tartıştığınızda ? Eşinizin o öfkesi üzerine nasıl o an tekrar oraya gitmeye karar verdiniz ?

Giderken takip edildiğinizi nasıl farketmediniz anlayamadım.Yakın bir yerde miydi ki ?

Bu kadar soru sorduğum için bağışlayın ama kopukluklar var konunuzda, anlayamadığım yerler var..

birine bir şey söylemek farklı başkasından duyması farklı ...bire bin koyarak anlatma olmuş görümcenin yaptığı...
eşinde anlayıp dinlemeden sinirlenmiş...burada eşinde,sende,görümcende hatalısınız herkes bir şeyler yapmış ama kimsenin kimseden haberi yok ,
olan köpeğe olmuş arada,konuşularak aşılılabilecek bir şey ,yeterki üçüncü şahıslar araya girmesin.

Hepiniz haklısınız benim hatam ona haber vermemem oldu ama inanın böyle tepki vereceği hiç aklıma bile gelmedi çünkü altı yıl ben o köpekle yaşadım bunu biliyordu onların da evlerinde kedileri köpekleri var zaten köpeğe değil arkadaşımın evine gitmeme kızdı evli bir kadın gibi davranmıyormuşum çocuk gibiymişim bir kere o arkadaşımla van da beraber çalıştık kaç yıl iyi tanıdığım biri. Sanırım o beni aramayacak bu gidişle ben onu arayacağım şimdi ben onu ararsam burnundan kıl aldırmaz ben de adım atayım demez

kendini cok fazla kasma evet haksız oldugun bi taraf var ''esine danısmadan eve köpegi getirmek ''erkek arkadasının evine gidipte köpegi almak degil.haksız oldugun yerleri düsün haksız olmadıgın kısımlar icinde kendini ezdirme tabi bunları yaparken ne kadar sakin kalabilirsiniz bilmiyorum esinizdeki asabiyete bakınca zor gibi ama allah kolaylık versin.

Uzun uzun yazmak istemediğim için bazı şeyleri atlamış olabilirim. Köpeği gören görümcem çığlıkla bağırdı dedim ya büyük köpeklerden korkarmış evlerinin önünde de kangal köpek var bu arada zaten küçük görümcem normal biri olmadığı için artık yaptıklarına çocukluk diyip görmemeye çalışıyorum neyse yenge bu köpek nerden çıktı dedi ben de anlattım eşim de aydındaydı ne zaman telefon açtı bilmiyorum çünkü eşim beni telefonla hiç aramadı direk eve sinirli bir şekilde geldi beni hiç dinlemedi. Köpeği bıraktığımda dönerken o sırada ben zaten arabada ağlıyordum geriden trafikte arabasını gördüm zaten hemen başka bir yola saptı ben de eve geldim ufak bir çanta hazırlayıp anneme gittim beni hiç aramadı annemi aramış tanın cebi kapalı diye ama benim cebim kapalı değil ve iki gün oldu. Bu arada fazla giremiyorum hastanede yoğunum ama herkesin yorumlarını okudum ben de hatalıyım ama o da çok hatalı ben cebini aradım kapalıydı mesaj attım konuşalım mı diye çalıştığı hastaneyi aradım ameliyatta dediler ama saatler oldu çoktan ameliyat bitmiştir hala aramadı.

hay keşke o zavallı köpecik kalaydı da görümce gideydi...
Bu sizin her yaptığınızı abisine yetiştiren görümce, kendi kırdığı cevizleri de anlatıyor muymuş abisine?
çok kızdım ya...

Bu arada ben bebeklerimi kaybettim işe bile başladım görümceme gelince şaka yaptığını söylüyor beni denemek istemiş diyorum ya hiç normal biri değil o yokken eşimle çok iyiyiz ama çoğu kavgalarımız görümcem yüzünden çıkıyor şu anki örnek gibi aklıma bile gelmezdi abisini arayıp başka adam muhabbeti yapacağı inanın nerede ne yapacağını tahmin edemiyorum

tek basına gitmeniz hata değil ama erkek milleti sevmiyor böle seleri bari sölemesydiniz o doktor arkadasınızın bayan olarak söleseydiniz herkes içinizi biilemez ki ya da eşinizle gidip alsaydınız sorun köpek değil yaniaçık ve net ortada görümcenizede ayrı bir kıl oldum :S sizin agzınızdan duysaydı belki bu kadar sinirlenmezdi :S:S bence büyüklük edin olaydan ne kadar geçti zmaan bilmıorum ama yinde siz arayın kötü nietli olmadıgınızı belirtin aramsassanız suçlu durumda kalırsınız tavsiye benden size :18::18::18:

Yaşanan olay aslında çok sıradan.

Ancak gelin görün ki görümce eşinize durumu nasıl anlattı kim bilir?

Ben siz de hata görmedim. Görümcede ve eşte gördüm hatayı. Eşiniz de size hiç güvenmiyormuş demek ki hem kardeşinin lafına nanıp üzerinize yürümüş hem de takip etmiş.

Yalnız evi terkedip anneye gitme kısmında hatalısınız. En ufak şeyde gidilmez...

Back