Canim öncelikle cok üzüldüm kavga etmenize ve evi terketmiş olmana...bende cok yaptım bı kavga edelim hemen bavul yapardım kendime anneme giderdim...ama bir sefer gittiğimde bende inat ettim o aramazsa ben ararım diye ama beni tam 3 ay aramadı...evimi özledim.yatagimi özledim...ne biliyim kötü günler geçirdim yani...ama insallahhhh sen bunları yasamazsın esın arar seni...anlattığın konuya gelince keske esine bahsetseydin köpeğini geri alacağını...hiç bir problem yasamazdiniz...hem bu sonucta ikinizin vermesi gereken bir karar...sonucta o evde ikiniz yasıyorsunuz...
kusura bakmayin konu siz degilsiniz ama.....3 aydir mi????nasil dayandiniz? esiniz hic mi aramadi sormadi tam 3 ay boyunca?
Gercekten kusura bakmayin ama okuyunca baya bi sasirdim, aynen böyle baktim ---->
Canim öncelikle cok üzüldüm kavga etmenize ve evi terketmiş olmana...bende cok yaptım bı kavga edelim hemen bavul yapardım kendime anneme giderdim...ama bir sefer gittiğimde bende inat ettim o aramazsa ben ararım diye ama beni tam 3 ay aramadı...evimi özledim.yatagimi özledim...ne biliyim kötü günler geçirdim yani...ama insallahhhh sen bunları yasamazsın esın arar seni...anlattığın konuya gelince keske esine bahsetseydin köpeğini geri alacağını...hiç bir problem yasamazdiniz...hem bu sonucta ikinizin vermesi gereken bir karar...sonucta o evde ikiniz yasıyorsunuz...
yalnız 3 ay boyunca ayrı olmanıza ben de dıger arkadas gıbı sasırdım .
ancak tatlım her ufak bır surtusmede bavul toplanıp hobaa ben anneme gıdıyorum denmez kı
adamları zorla delırtıyorsunuz valla .
Haklisin canim yaa..ama yeni evliyken cahillik oluyor...ayırt edemiyor insan yanlısı dogruyu...zaten esiminde amacı en cok bana ders vermekti..ama iyi de yaptı...aklım basıma geldi...artık kavga edince valla canim kapı orda diyorum.ben boşanmasının sürece bu evden gitmem diyorum...hosuna gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?