Eşimle Çok kötü kavga ettik çok hatalıyım... :(

1. Annenızı karıstırmayacaktınız.Bu sizin aranızdaki konu..Tıpkı Onun aılesının karısamayacagı gıbı..
2. Sürekli annesıne yakın olmaya calıstıgını gozune sokmussunuz. Bi daha bidaha soylemıssınız.Hakaretlerinizde cabası olmus.
3.Bide telefonda sorgulama yapana kadar evde yuz yuze geldıgınızde, ne demek ıstedıgını sorgulasaydınız.Sonra gerekırse tartıssaydınız..
4. Sakin olun ve özür dileyin.

bişey dikkatimi çekti,
kaynanam yüzünden bebeğimi kaybediyordum diyorsun ama annen yüzünden eşinle tartışmışsın ama tüm hata benim diyorsun,denge denge denge....

Sıkıntılı bir dönem geçirdiğiniz belli. Maalesef evliliğin ilk dönemlerinde bu sürtüşmeler bağrışmalar olabiliyor. Hele de araya girenler olunca.. Sana abla tavsiyesi olsun ! Evlilik hayatına kim olursa olsun kimseyi karıştırma. Hep dinliyormuş gibi yap ama asla dinleme. Kimsenin aranıza nifak sokmasına izin verme akıllı ol ! Yazdıklarına bakılırsa birbirinizi seven bir çiftsiniz. Evet siz maalesef ağzınızın ayarını fena bozmuşsunuz ama olsun. Çok özür dileyin sarılın ve bir daha kavga esnasında ağır konuşmayın. Pişman olmak kötü bir duygu..

biliyorum bu sözler cok agır bir şekilde dönecek bana keşke dilime hakim olabilseydim ama beceremedim yapamadım.. haklıyken haksız ve aciz bir konuma düştüm şimdi napmalıym bilmiyorum enisi susmak mı

Ne demek susmak acilen Özür dilemelisin. Nasıl bir insan eşine bu şekilde küfürler edebilir aman Allahım şok oldum. Buna rağmen esin terbiyesini korumuş. Konuyu ilk okurken ama bu kadın haklı dedim sonlara doğru şok oldum. Hakliyken haksız duruma düşmek dedikleri bu olsa gerek.
Ve isterse soğuk olsun kendi evinize dönün. Ne annenize ne kaynananiza yakın olun. İkisine de uygun bir mesafede ev tutun. Ben Eşinizin yerinde olsam bu duruma 1gun daha katlanmam. Eviniz soguksa da kalın giyinim battaniyenin içinden çıkmayın. Zaten hamilesiniz yatıp dinlenin.

evet haksızsın :/
eşim bana çöplüğüne layıksın şerefsiz karaktersiz dese 4 yıllık evliliğimiz 4 saat içinde biter herhalde.
bi giderim bi daha da gelmem çöplüğümden. :/

ne yap ne et gönlünü al.
sanırım bunun tek yolu da eşinin istediği yerden ev tutmak olur.
kendi kendinin kuyusunu kazmışsın.

Son düzenleme:
Bir de başlık hiç uygun değil. Esiniz sizle kavga etmemiş. Başlığı degistirmek mümkünse değiştirin. Eşime çok büyük saygısızlık ettim falan olabilir.

Erkek egosu tatmin edilmeyi biraz pohpohlanmayı sever senide anlıyorum hamilelikte olası gelen duygular biraz fazla olmuş ama haklısın kesinlikle sende sevmediğin bir konuda orası sapan hayatım bak babası çocuğumuz napar falan aslan kocam benim falan desen olurdu kendi silahıyla elde ederdin onu ve bunca zaman aileleri işin içine karıştırmışsınız aileler evlenmedi onları dışarda bırak sen iki canlısın avantajını kullan al karşına konuş ama önce gönlünü al yoksa ne desen batar sonra konuş birazda pohpohlanmaya bak yapman gereken bence bu hiç de strese sokma kendini kendine zarar verirsin mazallah

Bak istediği yerden ev tutan ne olur tutmasan ne olur öyle gönül alınmaz sadece gene onun istediği olur bazı fikirlerini açık açığa belirtmişken arkasında dur ve konuşarak gönül al bi sofra hazırla akşam geldimi gelmiş benim aslan kocam de sarıl biraz suyuna git sonra senin elinde yani zaten eşin seni seviyor

Doğru düzgün Özür dilemeden öyle pohpohlamakla sadece daha itici olur. Önce bi adam gibi Özür dilesin. Çünkü son derece hatalı.

Bu muhitler nereler çok merak ettim. Büyük ihtimalle büyük şehirdesiniz. Her yere ulaşım var. Eşinin annesine dolmuş olmaması bahanesi saçma geldi

Doğru düzgün Özür dilemeden öyle pohpohlamakla sadece daha itici olur. Önce bi adam gibi Özür dilesin. Çünkü son derece hatalı.
Bakın bende zaten bunu belirttim Özür dilerimeden gönül almadan ne dersen de batar dedim göblünü al sonra hoş laflarla ikna et dedim

Eşi kendine söylenilen lafı affetse de ,ailesini küçük görmesini affedemez.
Affetmicekde napıcak çocuğu var ayrıca karısına ne kadar kızsa seviyor allah korusun boşancak mı bunlar inşallah uzlaşırlar

Ben eşinizde zerre hata görmedim .. Adam sırf siz rahat edin diye sığıntı gibi gidip kayınvalide evine yerleşmiş ayrıca ben olsam bende aileme dolmuş kalkmayan yerden ev tutmak istemem çünkü aileme gitmek istediğim de rahatca gidebilmeliyim bu düşüncesinde gayet hakli esiniz .. Ayrıca anneniz mesajlarda kendisi eşinizi resmen sıkıştırmış üstüne bide gelip size yetiştirmiş .. Sizinde çöplüğüne dön ve ailen gibi çöplükte yaşa cümleleriniz çok kırıcı .. Bence hic gurur falan yapmadan sakince özrünüzü dileyip başbaşa konusun ve kim olursa olsun 3. Kişiyi almayın kendi meselelerinize ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…