• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Çok kötü kavga ettik çok hatalıyım... :(

Yarısına kadar okuyabildim. Sanırım klavyeniz bazı tuşları basmıyor, özellikle ğ vs. Neyse...

Eşinizden ziyade anneniz çok zorlamış. Yani adam illaki ev bulup taşınmak ister, o zaman bulamazsanız bu zaman bulamazsanız vs diye mesaj atması bence doğru değil. Hem siz annenizle aynı evde değil misiniz şuanda? Oturup konuşmadınız mı ne yapalım ne edelim diye de, anneniz mesaj yoluyla eşinize soruyor? Bence eşinizin gönlünü alın.

Biraz ortalik durulunca ona soylemeniz gerekn sey sunlar

Beni sinir eden tek şey işine geldiği gibi davranması ve bu ev konusunda bile anasıgili düşünmesi oldu
Ama cok ileri gittim :KK43: şimdi napmalıyım bilmiyorum.. eşimde hatalı ama ben ondan cok daha hatalıyım bilyorum.. Haklı olduğum halde haksızdurumadüştüm bu çok daha kötü oldu

Yani kendi sozleriniz ya da aynen msj atin soylediginiz kotu sozler icinde ozur dileyin aslinda ne hissettiginizi bildirin ona oda anlasin ozrunuzu kavul edecektir diye dusunuyorum
ben çok dile getirdim cok kez dedim ama eşim beni anlamadı anlamıckta :(

tabiki gelcek tabiki gideceğiz ama ben bunlara lafım yok ben burAYI iatemiyorum dedi tamam dedim
ama eşim hala ısrarla benim istemedim yerlere bakma çabasında ben ona bu kadar anlayışlı olrken o bana cok cok ck anlayışsız ama her ne olrsa olsn bu yaptklarımı haklı cıkarmaz blyrm cok dibe battm cok hatalym şu an :KK43:

ben eşinin anlayışsız bir durumunu göremedim.. adam kalkmış annene yerleşmiş .. bütçesine göre ev aramak anlayışsızlık değil ki.. ha sende çalışırsın o zaman istediğin yerde oturursun .. kirasını ödeyemeyeceği yada ödese bile rahat geçinemeyeceği her ay nasıl yetiricem diye düşündüğü bir yerde oturmak istememesi kadar doğal bir durum yok..

sizde ana kız bir memnuniyetsizlik var ..

Şimdi sen bebek olunca da annemde kalayim diceksin e esin unutacak mı bunları, annenin laf taşımasını falan, hele o da gidip ailesine anlatırsa oyyyy

ben asla annegile yakın oturmam yoksa o kadın benim yuvamı yıkar o kadın yüzünden ayrılma noktasına geldik koptuk nası lyakın oturabirilim başıma gelecekleri bile bile.. o zaman bende annemin yakınından bakyım benmkide normal olsun..
Kayınvalide yüzünden ayrılma noktasına gelinmez; siz (eşiniz ve veya siz) ilişki kurmayı beceremediğiniz, ilişkinizde problem olduğu için boşanma noktasına gelirsiniz.

annen atarlı konusmus damatla

ayrıca siz 100 tl yukarısına oturmak istiyorsanız sıkıcaksınız bı yerlerinizi çalışacaksınız.
ben bi lira katkım olmayan şeye böyle üste çıkamam
annenlerin gibi çöplükte oturmam filan ne kadar ayıp şeyler bunlar

annemin karışması cok kötü oldu ve eşim annen konuştuklarımızı hemen sana mı yapıştırdı çok yazık ben örnek gsterdim deid..
Ben çk korkyrm yine istemedim bi yerden evi tutmasına.. ucuz ev bulduk ama bahane buldu uzak sapa aşa inemessin.. ( annesgilie dolmuş kalkmıyor) ama başka uzak yerlere ( annesgile dolmuş kalktığı için ) oralara uzak demiyor bahane bulmuyor kendini düşünüyor siz olsanız sizde tepki göstermezmydinz
Tepki göstermeniz normal sizinki haklıyken haksız duruma düşmek oluyor. Oturmam diye diretin kavga edin. Hatta rest çekin. Ama kötü söz söyleyip 3. Kişileri karıştırmayın

Kayınvalide yüzünden ayrılma noktasına gelinmez; siz (eşiniz ve veya siz) ilişki kurmayı beceremediğiniz, ilişkinizde problem olduğu için boşanma noktasına gelirsiniz.
hayır gelinir o kadın şeytanın teki çünkü bizi ayırmak için elinden geleni yaptı yapıyorda onun yüzünden bebeğimi kaybediyordum .. şimdi kalkıpda ona yakın yere mi otrcam asla..

Kv değil bence annen daha yakın o mertebeye, bir de sen söylediğin laflarla...eşin muhtemelen annesinden cesaret aldı da bu lafları etti baba diye düşünüyo

Sen çalışıyo musun

Tepki göstermeniz normal sizinki haklıyken haksız duruma düşmek oluyor. Oturmam diye diretin kavga edin. Hatta rest çekin. Ama kötü söz söyleyip 3. Kişileri karıştırmayın
direttim rest çektim.. eşim hala hala aynısını yaptı anlamadı beni :( bende en sonunda böyle çıldırdım :8 keşke herşeye ragmen koruyabilseydm saygımı..

Sende annende o kadar hatalısınız ki .
Annen neden konuştuklarını sana söylüyo anlamıyorum.
Bir insan eşine , kocasına , karnındaki bebeğin babasına nasıl s**** der onu zaten hiç aklım almıyor.

Bende senın gibi zamanlar geçirdim. İlk oturdugum ev rutubet içindeydı kirası ucuz dıye orda otrudu bı sure daha sonra eşim daha guzel ev buldu . O evde annesının oturdugu bınanın 4. katıydı ve konuşmuyorduk kayınvalidemle . 1 -2 ay mucadele ettim oraya taşınmayalım dıye ama asla eşime kötu söz söylemedim . Enınde sonunda taşındık hiç beklediğim gibi olmadı . İyi kide ısrar edip huzursuzluk çıkarmamışım dıyorum hala.

O adam senın eşim bırak ailesine yakın otursun ne farkeder ?
Önemlı olan senı sevıyor mu ? Ailesine ezdiriyor mu
?

Olaya tarafsız bakmanı öneririm hep kaynanaya bilenerek ancak kendini kandırırsın annenin doldurusuna çok rahat geldiğin ortada

ben asla annegile yakın oturmam yoksa o kadın benim yuvamı yıkar o kadın yüzünden ayrılma noktasına geldik koptuk nası lyakın oturabirilim başıma gelecekleri bile bile.. o zaman bende annemin yakınından bakyım benmkide normal olsun..
En doğrusu ikisine de çooook uzak yerden bakmak.
Sen kvdene kızıyorsun yuvamı yıkıyor diye ama annen de aşağı kalmaz.
Eşinle konuşma tavrı çok saygısızca.

Ayrıca kendini affettirmek için yapacağın en itici şey hamileliğini kullanmak olur onu da söyliyim, durumumu biliyo falan demişsin gebeliği kastettin sanırım

Sende annende o kadar hatalısınız ki .
Annen neden konuştuklarını sana söylüyo anlamıyorum.
Bir insan eşine , kocasına , karnındaki bebeğin babasına nasıl s**** der onu zaten hiç aklım almıyor.

Bende senın gibi zamanlar geçirdim. İlk oturdugum ev rutubet içindeydı kirası ucuz dıye orda otrudu bı sure daha sonra eşim daha guzel ev buldu . O evde annesının oturdugu bınanın 4. katıydı ve konuşmuyorduk kayınvalidemle . 1 -2 ay mucadele ettim oraya taşınmayalım dıye ama asla eşime kötu söz söylemedim . Enınde sonunda taşındık hiç beklediğim gibi olmadı . İyi kide ısrar edip huzursuzluk çıkarmamışım dıyorum hala.

O adam senın eşim bırak ailesine yakın otursun ne farkeder ?
Önemlı olan senı sevıyor mu ? Ailesine ezdiriyor mu
?
beni seviyor ama ailesine ezdiriyor.. ailesi bana herşeyi yaptı ses etmedi bilymsnz o kadn yüzünden bebegimi kaybedyrdm ben o kdın şeytan.. yuvamı yıkmaya kalktı fitne fesat soktu oglunu şişirdi ben şimdi kalkıp nasıl onlara yakın otururum nasıl kendimi bile bile ateşe atarm asla yapmcm bunu

beni seviyor ama ailesine ezdiriyor.. ailesi bana herşeyi yaptı ses etmedi bilymsnz o kadn yüzünden bebegimi kaybedyrdm ben o kdın şeytan.. yuvamı yıkmaya kalktı fitne fesat soktu oglunu şişirdi ben şimdi kalkıp nasıl onlara yakın otururum nasıl kendimi bile bile ateşe atarm asla yapmcm bunu
Pekı senı ailesine ezdiren birinden neden çocuk yaptın ?

Al benden de o kadar. Bazı erkekler karilarina karşı ne kadar sabirli

Ben de affetmem ki canım,13 senede söylediğim en ağır laf saçmalama, eş bu yaa çocuklarının babası soyadını taşıdığın adam

Şimdi ben burda kocasına en ağır hakaretleri saydam konu sahibi nasıl savunacak o kapıyı kendi açtı, sen kocan şerefsiz dersen alem.ne demez

burda sorunu çıkaran kv değil annen bence kusura bakma annenin attığı mesajlara bakarsak başına kalacaksınız diye korktuğunu düşündüm ben. yoksa neden ev bulamazsan nolucak diye defalarca soruyo?ayrıca hadi sordu diyelim neden gelip sana yetiştriyor?bence gidebiliyorsan yanına git ya da ara ve kocandan özür dile.çünkü söylediklerin çok ağır laflar.adam seni düşündüğü için ailesinin değil senin annenin yanında yaşamayı kabul etmiş.ev bulursunuz inşallah.bahara kadar annende kalın sonra kendi evinize gidin yaza girmeden ya da yaz döneminde boşalan evler olacaktır illa ki .hırçnlık yapma sen ılımlı olursan kocan da olacaktır

Back