Eşimle Çok kötü kavga ettik çok hatalıyım... :(

Geriye dönüş yok olan olmuş , ağır konuşmuşsunuz , önemli olan şu saatten sonra ki tutumunuz .

Konuşmadan önce kendi kendinize düşünün, eşiniz ile şartlarını bilerek evlenmişsiniz , maddi durum sıkıntılı ev bütçeside eşinizde , imkanı neye el veriyorsa onu uygulamalı ...

Eşiniz uyumlu ve ılımlı bir eş , hatta 3 hanımın serzenişleri ile sıkışmış bunalmış durumda ...

Ne kadar zor kendi annesi yerine sizin rahatınız için annenizde kalmanıza onay vermiş , onun için sizin kayın valideniz nasılsa , anneniz için de aynısı geçerli...

Küçültmüş ve çok pardon aşağılamışsınız , yapmayın . O sizin eşiniz ve şu anda çok onuru hem annenizin hem sizin karşınızda kırılmış...

Şu saatten sonra bırakın bütçe neye el veriyor ise orda oturun , bebeğiniz le ilgileneceğiniz için evde geçecek çoğu zamanınız...

Evi değil eşinizi ve kendinizi düşünün, 2 anne evliliğinize karıştırmayın , anneniz ileri gitmiş , siz vermeyin o rahatlığı anneniz eşinize saygı duymalı , evinde kalıyorsunuz diye her şeyi söyleme hakkı yok...

Saygı sevgi , anlayış boş sebepler ile yıpratmayın evliliğinizi ...

Üzülmeyin af dileyin , tekrarını yapmayın önemli olan bu ....

Gelir ama kocası arkasında olursa haftada bir iki haftada bir önemli olan kocası zaten

Kendisi annesine karşı kocasının arkasında olmuş mu, hayır, adamın yerinde olsam ben bunu kullanırım mesela kin tutarım ben, inşallah es öyle değildir

Kendisi annesine karşı kocasının arkasında olmuş mu, hayır, adamın yerinde olsam ben bunu kullanırım mesela kin tutarım ben, inşallah es öyle değildir
Ortada çocuk var iki birey olsa gene birşey değil kin tutsa napıcak yine huzursuzluk

Aynen ama mecbur yani ben nelerini gördüm kaynana neler yaptı gelince boş durmadı evlilikleri yıkıldı malesef zaman zaman herseyin ilacı zaman

Ama işte objektif bakmıyosun, kv şeytan diyelim,kendi annesinin yaptığı çok mu doğru,önce laf taşı sonra dolduruşa getir

Senin annenin eşine karşı tavrı nasıl, konu sahibinin annesi gayet cüretkar bence, bir de istenen semte para yetmiyor anladigim kadariyla
Benim annem sessiz sakin bir insan olduğu için çok fazla aralarında sürtüşme geçmiyor.
Ama farklı konularda bazen aralarında istemediğim şeyler yaşanıyor.
Sonuç itibari ile eşimin annesi bana nasıl "kaynana" ise benim annem de benim eşime "kaynana" bu bakış açısı kadında da erkekte de değişmiyor malesef.

Netice itibari ile ben eşime diyorum "sen beni zamanında dinlemedin, sesini çıkartma lüksün yok - evi taşıyana kadar annem ne derse o" diyerek kapatıyorum ağzını... Yapacak birşey yok, zamanında beni dinleseydi zaten bu noktada olmayacaktık...

Ama işte objektif bakmıyosun, kv şeytan diyelim,kendi annesinin yaptığı çok mu doğru,önce laf taşı sonra dolduruşa getir
Ama kendi annesindede hata varda ben benim anneme ne konuştunuz diye sorsam söylemek lazım sormasam bile ama dolduruşa getirmeden yine demesi lazım

Sözde kızının rahatını düşündü,iyiliğini istedi.Hep işi kötü etti.Acaba şimdi kendini suçlu mu hissediyor,yoksa bırak Onu mu diyor.

Kişi kendinden bilir işi. KV nin eşini doldurduğunu düşünüyorsun hala ana annen baya bildiğin hem seni doldurmuş hemde üstüne vazife olmayan bir konuşma yapmış eşinle. Ben eşinin yerinde olsam o konuşma esnasında çok farklı şeyler düşünürdüm. KV yi falan bırak. Annene dikkat et sen gaza geliyorsun ve annen müdahale etmeyi seven biri. En başta söylenecek sözü en sonda görüyorsun mesaj ı okuyunca. Kaldıki bu soruları soracak kişi sensin.

Bayanlar önemli olan kendi yuvası anası ne demiş babası ne demiş katmamaları lazım adam dolduruşa gelsin bayan dolduruşa gelsin bu çocuk ortada kalsın bi yanı eksik kalsın niye huzursuzluklar olsun yuva yıkılsın

Cnm burada annen %100 hatalı
Evinde kalan damadini çok zorlamis üstüne fazlasıyla gitmiş
Ne demek hiç bulamazsanız! İllaki üç aşağı 5 yukarı bir yer bulunur
Esinde sıkışmış başka semt bakarız demiş
Annen durmak bilmemis kızım istemez demiş
Adam iyi terslememis mesajlasirken
Duramamis seni gazlamis

Ayrıca çok ayıp eşinize bu kadar hakaret etmeyin bir daha seviyeyi dusurmeyin
Unutma "soyleyeceklerinden cekinmiyorsan duyacaklarindan gocunma" demişler. Ya bir dahakine de o sana hakeret ederse?

Kavga esnasında yanlış kelimeler kullandığınızı, yeniden istemediğiniz bir yerde oturmak zorunda kalacağınızın korkusu ve paniği olduğunu, onu çok sevdiğinizi vs söyleyin.

Ve kusura bakmayın ama annenizin dolduruşuna gelmişsiniz. Ona ne sizin ev derdinizden... Eşinize zorla o cümleleri söyleymeye çalışmış sanki. Adam bakacağız bulacağız diyor o ya olmazsa diyor. Annecim senin yanında kalırız ya da annecim kızının istediği bir yerden buluruz merak etme demesini mi bekliyordu.

Sizinle kaynananız bu şekilde mesajlaşsa.. Düşünceleriniz hemen netleşir bu kadın yuvamı yıkmak istiyor derdiniz. Anneniz de doğru vir şey yapmamış.

Ev meselesi ne olursa olsun seninle huzurla oyurmak istiyorum deyin, çözülmedikçe gerildim vs ile eşinizin gönlünü alın.

of çok fevri olmuş şuanda toplayacak yeri yok gerçekten.. ne denir bilemedim özür dile eşinden ve değerli oldugunu hissettirmeye çalış

hatalı olduğunu sen de söylemişsin zaten. bence hazır evde arıyorken senin annenden de eşinin annesinden de uzakta minübüs kalkmayan bir yer bulun.
kocan hiçbişey dememiş annen sana gaz verdikçe vermiş araya birini sokmayın. sizin ev bulamazsanız ne yapacağınız anneni ilgilendirmemeli idi. eşinle senin mevzunu konuşmak annene mi kaldı? bu kadar kendi işinize başkalarını karıştırırsanız mutlu olmanız çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…