Eşimle Çok kötü kavga ettik çok hatalıyım... :(

birde siz bu kavgayı annenızın yanında mı ettınız ?
o zaman cok kötü cunku baskalarının yanında edılen kavgalar da
pekı tamam
o xyz yerlerinden sıızn annenıze de aynı sekılde otobus kalkıyor mu ?
eger kalkıyorsa tutun orada ev
kalkmıyorsa sızde gerekce olarak burdan benım anneme gıtmem zor oluyor dıyelbılırsınız
ama her ıkınızın aılesıne gıdebılecegı bır yerse yer ayrımı yapmayın kıra ıyıyse ısınma sorunu yoksa tutun 500 tl fatura odemek nedır ? o arada bıraz masraflarınızda azalınca para bırıktırısınız öle öle daha ıyı yere gecer yolunuza bakarsınız
bunu duusnmeyın belkı gıttıgınız yerde kafa dengı bır arkadas komsu bulursunuz bellı olmaz

sız dedıgım gıbı oradan cıkın evınıze gıdın
bu baskalarının yanında kavga etmek cok kotu
ben bır sene ozel sebeplerden kaynana yanında oturdum
şimdi biz esimle aramızda bişe oluyo tartısmaya başlıyoruz kaynana ortamızada bitiyordu hemen '' oglumun basını yıyosun bu nebıcım evlılık '' falan sonra '' ah canım gel oglum gel ''' falan dıye alıyodu oglunu baska odaya bızım kavgamız daha da uzuyordu halbukı bız ufak bırseyden kavga edıyorduk ve zaten daha on gunluk evlıyız bazen kavga ederken sarılıp opusup barısıyorduk bıle ama bu sekılde uzuyordu

onun annesi oglunu dolduruyosa senin annende seni dolduruyo ikinizin anneside yanlis yapio
sende esinin yaptigi hatalarin aynisini yapiosun
Olsun kv yılan aile yıkmaya çalışıyor, anne melek. O kızını düşünüyor.
Diğer annenin oğlunu düşünmek gibi lüksleri olamaz çünkü.

Konu sahibi oturmam diye kavga etsin diye akıl veren bile var
çalışmadığı halde bu ne özgüven ya bi kendiniz gelin sabah yat on karış akşam kalk on karış
annesigile yakın oturmam tripleri ,
annesigil dolduruyor diye tutturmuş aynı şeyleri söylüyor.
Halbuki kendi annesinden çıkmış nir tartışma

Sizin soylediginiz bi yana annenizle esinizin konusmasini ben begenmedim...
Misal annenizin esinize bulamazsaniz napacaksiniz demesi,bi yan once bulun,bulamaZsaniz burada kalamazsiniz gibisinden olmus...
Ayrica kizim oralarda kalmaz-oralara gitmez lafida hic hos gelmedi bana...

CuteMom sana katılıyorum adamın madem durumu yok bismillah diyip kadın da çalışacak en azından doğumdan sonra

Asıl meseleler doğumdan sonra başlıcak zaten

Çocuk yokken de adamın durumu yokmuş şimdi de yok, e konu sahibi de çalışmıyor sanırım, bebek geliyo yokluğun içine, nasıl olacak bilmem

Kayınvalidenle sanırım daha önce de sıkıntıların olmuş senin tepkilerin de biraz ondan..
Ama şunu söylemeden edemeyeceğim annen de gerçekten eşinle biraz atarlı konuşmuş...
Yani eşin ne dese bi orta yol söylese annen "yok kızım oraya gitmez yok ora olmaz" gibi şeyler söylemiş...
Yani annen de ortalığı karıştırmış biraz...
Senin tepkin söylediklerin de son nokta olmuş..
Keşke demeseydin ama gebelik hormonları, o anki öfke vs. ağzından çıkmış...
Af dilemek için ayaklarına da yapışma tabi ki..
Medeni insan gibi "gerçekten kötü durumdaydım, öfkem ağır bastı sinirle söylediğimi biliyorsun özür dilerim" de kafi...
Sonuçta sen de onun eşisin biraz tolerans da gösterir sonuçta özür diliyorsun...
Ev konusunda gelince gerçekten erkekler öyle apaçık net "hayır istemiyorum şöyle olacak böyle olacak" laflarına pek gelemiyorlar..
Onları inceden işleyeceksin haberleri olmadan..
Tatlı dille beğendiğin evi, semti güzelce öveceksin..
Bebeğimiz de doğduğunda şöyle rahat edeceğiz şöyle olursa iyi olur vs vs artık sen daha iyi bilirsin..
Lütfen bundan sonra tartışmalarınızda en azından çok sinirlenirsen o lafları söylemek yerine bulunduğun odadan çık biraz sakinleş sonra tekrar konuşun...
Dil yarası daha kötü çünkü canım..
Bu arada hayırlı doğum nasip etsin Allah..

Annenin kızım oturmaz oralarda cümlesi beni rahatsız etti açıkçası. Yani biraz yukarıdan konuşmuş, hoş olmamış.

Yaşanmışlıklar var anladığım kadarıyla. Sende patlamış sın. Hamilesin, olabilir ama bir daha sakın bu şekilde konuşma eşinle. Ciddiyim, saygı bir biterse bir daha doğrulamazsınız.

Çokta üzme kendini. Eşinden özür dile. Kapatın gitsin. Annenin yanından ayrılmanızda da fayda var, yoksa kaynanan sittin sene susmaz.

Benden sana tavsiye, ben evlenirken sırf annesine yakın olsun diye istemediğim bir semtte oturuyorum.
Ayrıca bir oğlum var 2 yaşında ve benim de annemden başka oğluma bakacak kimse yok. Ayrıca babam da uzakta olduğu için annem yalnız kalıyor.

Sonuç ve problemler:
- Annem 2 senedir bende kalıyor mecburen ve hakkını asla ödeyemem. Fakat ne kocam rahat ediyor ne annem, bende geriliyorum ister istemez.
- İstemediğim semt bu arada ulaşım anlamında merkezi bir nokta, o yüzden sesimi çıkartmıyorum fakat annemin kendi evinde kalıp gündüz gelip çocuğa bakıp akşam evinde olmasını tercih ettiğim için kısmetse baharda onun oturduğu semte geçeceğiz.
- Bu ufak bir problem olarak görülsede her gün yaşandığı için malesef sorunlara yol açıyor ve insanı mutsuzluğa sürüklüyor... Eşime dediğim son cümle "ya evi taşırız (kiradayız malesef) ya da seni boşarım" bu kadar netti. Artık gerisi kendisine kalmış.

Benden tavsiye, bebek bekliyorsun ve inan bana en çok kendi annenin faydasını göreceksin bu anlamda.
Hele ki bir de doğum yaptıktan sonra çalışmayı düşünüyorsan. Ben oğlum 1 yaşını doldurduktan sonra çalışma hayatıma geri döndüm, hem maddi anlamda ihtiyaçtan hem de kendim için. Ve annemin uzak oluşu ve bizde kalışı bizi gerçekten çok etkiledi...
Eğer mümkünse eşini tatlı dille ve karşınıza gelebilecek sorunları anlatarak annene yakın bir ev tutmak. Aksi halde daha çok üzüntüler yaşabilirsin.
Nacizane fikrim...

Bu kadar çabuk dolduruşa geliyorsan demek annende kalmak da iyi bir fikir değilmiş.
Hayır niye eşinle ev konusunda mesajlaşıyor ki? O ikinizin aranızda halledeceğiniz mesele. Annenle bir olup bazı şeyleri dayatıyormuşsunuz gibi hissederse adam, senin istediğini yapacağı varsa da yapmaz.

Gerçekten haklıyken 3 kat haksız duruma düşmüşsün. Şerefsiz, karaktersiz çok ağır ithamlar. Sizin bir şekilde kendiniz affetirmeniz lazım.

Senin annenin eşine karşı tavrı nasıl, konu sahibinin annesi gayet cüretkar bence, bir de istenen semte para yetmiyor anladigim kadariyla

Emin ol sadece eşini değil,burada x y z muhitlerinde oturan ,oralarda yaşayan insanlara yaşadığı yeri küçümseyerek ,çöplüklere layık diyerek te kızdırdın.Sen kendi evinden annene yerleşiyorsun sorun olmuyor da,eşin ailesine gitmek isteyince mi sorun oluyor.Aynı şekilde annenden uzak bir yeri beğense sen,anneme uzak diye istemeyecek misin.

ewt çok ayıp etmişsin..
yani çok büyük kavga da bile insan eşine o sözleri söyleyemez.
eşine bir çiçek yolla özür dile.. erkek olsa bile bence çiçek yollanabilir.
bol bol özür dile. bence eşin karakterli biri anlattıklarından affeder seni.
ondan sonra annenle arasını yap.. çünkü resmen sen bozmuşsun aralarını. annemin suçu yok ben okudum mesajlarını ve hassas olduğum nokta olduğu için tutamadım kendimi de.

sakinleştikten sonra oturup güzel güzel konuşup güzel bir ev bulun. tabi iki tarafta ortayı bulmalı. bence ailesinin oturduğu yere dolmuş olmalı. onunda ailesini görme gidip gelme hakkı var seninde.
sonra sıcak olamasına, çarşıya, pazara yakın olmasına da önem verebilirsiniz.
kesinlikle karşılıklı istekler olmalı tek taraflı değil..

Zaten aynı evde değil mi bu insanlar,mesajlaşmak neden, resmen açık aramış teyze,ki kızına da anında yetiştirmiş bak kanıtım da var mesajlar ahanda burda demış

burda pek sızı haklı görmedim bende......bende annemın evıne ulaşımın yapılacagı yerde oturmak ısterım.....kendınce haklı....
esınıze ettıgınız laflarda cok agır...ayrıca annenızın damadıyla mesajlaşmasıda bu konu hakkında yanlış...sureklı ustune gıtmıs bulamazsanız bulamazsanız dıye...sonrada gelıp sıze anlatmış....ah bu anneler..yapıyorlar dolduruyorlar gecrkten bızı bazen

Zaten aynı evde değil mi bu insanlar,mesajlaşmak neden, resmen açık aramış teyze,ki kızına da anında yetiştirmiş bak kanıtım da var mesajlar ahanda burda demış
Güzel nokta. Hakkaten tuhaf. Acil bir mesele için mesajlaşırsın da, bu hususta mesajlaşıp üstelik ısrarla ne yapacaksınız diye sorması, sonra da bunu kızına göstermesi...ben adamın yerinde olsam, ben de art niyet arardım.

Mesajları okumadan yorum yapıcam.
1- Anneniz resmen ara bozmuş. Damadını aramış, O nu ev konusunda sıkıştırmış, kızım oralarda oturamaz demiş, tüm bunlar yetmemiş size lafları yetiştirmiş.
2- Bunu kayınvalide yapmış olsaydı inanın tepkiniz daha fena olurdu. Burada o kayınvalidenin kellesi uçurulurdu.
3- Bütçeniz nedir bilmiyorum ama lüks yerlerde oturucam diye bütçenizi zorlamanız bana anlamsız geliyor. Bugün iyi yerlerde oturursunuz ama yarın çocuğunuz olduğunda en önemli unsurun lüks semt değil sağlık olduğunu anlayacaksınız. Bütçeniz elvermiyorsa ona göre bir yerde oturabilirsiniz.
4- Eşinize ettiğiniz lafların ise yenilir yutulur hiç bir tarafı yok. Sırf kaynana takıntısı yönünden eşinize sıraladıklarınız çok ama çok çirkin. Unutmayın sizde bir gün kaynana olacaksınız. Eşinizin ailesine yakın bir yer tutması sizi neden bu kadar rahatsız eder anlamam. Ben kayınvalide yüzünden yuva yıkılacağına inanmam. Eşler birbirini tanıyorsa ve güveniyorlarsa o yuvayı kimse yıkamaz.
5- Son olarak, bu durumu tamir edebilirmisiniz bilmiyorum ama ben bir kadın olarak eşim bana bunları söylese bugün soluğu aile mahkemesinde alır ve dilekçemi verirdim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…