• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Çok kötü kavga ettik çok hatalıyım... :(

Ben de fevri bir insanımdır parlarım hemen seni anlayabilirdim. Ama bırak eşine samimi arkadaşına sinirlensen, çok sinirlensen kavga anında şerefsiz ve karaktersiz falan denmez. Çok ayıp sözler. Hele eşe denmez ya. Sinir anında dahi ağzınızdan çıkan lafa dikkat edin. Konu bağırmanız ve fevriliğiniz değil. Yine sinirlenseniz, bağırsanız çağırsanız ama o ağır lafları etmeseniz emin olun bu kadar kırılmazdı eşiniz. Ben de kırılırdım bana bu sözleri söylese biri. Çok ağır laflar.
Bu tavrı hak etmişsiniz. Artık çok ama çok sinirlenseniz de ağzınızdan çıkana dikkat edersiniz bence.
Ki haklı olduğunuz bir konu da bu kadar ağır lafa gerek yoktu.
Bence gönlünü alın artık bu konuyu yaza kadar açmadan arayı ısıtın. Yazın tatlı dille ve bu kez ağır konuşmadan anlatın. Burada yazdığınız sebepleri güzellikle anlatırsınız ikna edersiniz.

Ben de fevri bir insanımdır parlarım hemen seni anlayabilirdim. Ama bırak eşine samimi arkadaşına sinirlensen, çok sinirlensen kavga anında şerefsiz ve karaktersiz falan denmez. Çok ayıp sözler. Hele eşe denmez ya. Sinir anında dahi ağzınızdan çıkan lafa dikkat edin. Konu bağırmanız ve fevriliğiniz değil. Yine sinirlenseniz, bağırsanız çağırsanız ama o ağır lafları etmeseniz emin olun bu kadar kırılmazdı eşiniz. Ben de kırılırdım bana bu sözleri söylese biri. Çok ağır laflar.
Bu tavrı hak etmişsiniz. Artık çok ama çok sinirlenseniz de ağzınızdan çıkana dikkat edersiniz bence.
Ki haklı olduğunuz bir konu da bu kadar ağır lafa gerek yoktu.
Bence gönlünü alın artık bu konuyu yaza kadar açmadan arayı ısıtın. Yazın tatlı dille ve bu kez ağır konuşmadan anlatın. Burada yazdığınız sebepleri güzellikle anlatırsınız ikna edersiniz.
cok anlattm canm cok anlattm eşim anlamıyor beni bak hayatım böyle böyle dedim.. adam hala işine geldiği gibi davranıyor bende çıldırdım artık napym tatlı dilde yaramadı adam beni dinlemiyor bile son noktaya getiriyor :(

Annen çok tehlikeli, ısrarla napacaksınız diye sor sonrada konuşulanları taşı, kv ye laf etmişsin ama annen de az değil kusura bakma
haklsıınız bilyorum annemin bana demesi olmadı keşke demeseydi ben zaten bu konuda cok hassasım cünkü zamanında istemediğim bir eve mahkum edildim.. hiç içim atmadı bir eve yine aynı şeyi yaşayacam diye korkuyorum peki eşime ne diycksnz..
Eşim bana hayatım ben burayı istemiyorum diyor tamam diyorum saygı duyuyorum oralardan ev bakmıyorum
Bende ona diyorum ki hayatım bende buraları istemiyorum buralarda oturmam diyorum vay sen hiç bir yeri istemiyonda söyle böyle diyor bana saygı duymuyor onunda bana saygı duyması gerekmez mi ?? buldumuz bazı yerleri kirasıda cok ucuzdu annesigile minibüs kalmıyor diye istemedi ( bahanesi çarsıa uzak suraya buraya uzak oldu )
bu bahsetti x y z muhitleride carşıa uzak her yere uzak bir aşağıya inemessin ( ama burası işine geldi için ses etmiyor ) bu durumda beni çileden cıkartıyor siz olsanız çileden cıkmazmıydnz

Çok hatalisin cookk.. Usstelik esin seni kendi ailesinin evinede getirebilirdi. Bunu yapmamış sende annende hatalisiniz.. Esinin gönlünü almalisin..
Hem ne var KV ne minibüs olsa sen bu kadına hicmi gitmiyceksin o kadın size hicmi gelmiycek..
Önce ısınma problemi olmayan bir ev bulun çünkü kiradan kisayim derken elektrikten doğalgazdan gidiyor..
Uzakmis sapamis bunları bosverin

Ben sinirle söyledim lafına inanmıyorum,kimse sinirle birsey söylemez sınırı bahane eder içinde ne varsa onu söyler, insan anasına babasına patronuna da sinirleniyo, hadi küfür et bakalım patronuna sıkı mı??

annen neden eşinle mesajlaşıyor..bana sizi pek istemiyormuş gibi geldi..
eşine fazla yüklenmişsin bence özür dilemelisin...
bylrm ck yüklendim ben özür dilenmesi gereken yerde özür dilerim diledim de zaten ama oda benim oraları istemedimi bile bile üstüme geliyor kendine gelince birşey yok ben istemiyorum deynce birsürü laf söz söylüyor hala annesigiili düşünüyor cok zorma gidiyor artık :(

ben asla annegile yakın oturmam yoksa o kadın benim yuvamı yıkar o kadın yüzünden ayrılma noktasına geldik koptuk nası lyakın oturabirilim başıma gelecekleri bile bile.. o zaman bende annemin yakınından bakyım benmkide normal olsun..
Evet sende bak normal bunlar. Farkındaysan daha bakma aşamasında. Çare kalmayınca ne olacak peki? Ev konusu zor maalesef kesene göre bulmak zor. Dolmuş işi Nasıl o zor. Çarşıya yakın mı etrafında market var mı vs zor da zor. Bu zorluk üzerine birbirinizi kırarak daha zorluk çıkarmayın. Eğer öyle yuva bozacak cinsdense tabi uzak dur.

Biraz ortalik durulunca ona soylemeniz gerekn sey sunlar

Beni sinir eden tek şey işine geldiği gibi davranması ve bu ev konusunda bile anasıgili düşünmesi oldu
Ama cok ileri gittim :KK43: şimdi napmalıyım bilmiyorum.. eşimde hatalı ama ben ondan cok daha hatalıyım bilyorum.. Haklı olduğum halde haksızdurumadüştüm bu çok daha kötü oldu

Yani kendi sozleriniz ya da aynen msj atin soylediginiz kotu sozler icinde ozur dileyin aslinda ne hissettiginizi bildirin ona oda anlasin ozrunuzu kavul edecektir diye dusunuyorum

konusmayı başta annenız başlatmış ve ısrarla adam bulurum demiş anneniz ya bulamazsanız ev demiş
ev bulunur bi şekilde neden bulunmasın ? ısrarla sormus durmus

bence siz annenızın evınden gıdın ve kendı evınızde kalın
elektrıklı soba falan alın bı odada yakın onla ıdare edın bıseler yapın
kaynana kaynanalıgını yapar ıllakı her kaynana der bunu bızım eve nıye gelmıyorlar oraya gıdıyorlar dıye
dedıgınız gıbı kaynananın evı soba da olsa o anlamaz ben de soba mı yakarım burda da ısınırlar benım evıme nıye gelmıyorlar der agzı büzülmez kaynananın ıllakı derler

evınıze gıdın ve esınızden ozur dıleyın
sonrasında allah kerım bulursunuz bı ev o x y z dedıgınız yerler pekı sızın annenıze uzak ama esınızın annesıne yakın mı ?
eger sızın annenıze uzak ama esınızın annesıne yakınsa kabul etmeyın
ama ıkınızın de annesıne uzak ıse sızde annem de annem dıye tutturmayın sonucta araba kalkıyorsa sızde gıdersınız annenıze

ozur dıleyın ama tabı kesınlıkle annesıne yakın oturmayın
bu sefer bosanmazsanız o zaman bosanırsınız

Çok hatalisin cookk.. Usstelik esin seni kendi ailesinin evinede getirebilirdi. Bunu yapmamış sende annende hatalisiniz.. Esinin gönlünü almalisin..
Hem ne var KV ne minibüs olsa sen bu kadına hicmi gitmiyceksin o kadın size hicmi gelmiycek..
Önce ısınma problemi olmayan bir ev bulun çünkü kiradan kisayim derken elektrikten doğalgazdan gidiyor..
Uzakmis sapamis bunları bosverin
tabiki gelcek tabiki gideceğiz ama ben bunlara lafım yok ben burAYI iatemiyorum dedi tamam dedim
ama eşim hala ısrarla benim istemedim yerlere bakma çabasında ben ona bu kadar anlayışlı olrken o bana cok cok ck anlayışsız ama her ne olrsa olsn bu yaptklarımı haklı cıkarmaz blyrm cok dibe battm cok hatalym şu an :(

haklsıınız bilyorum annemin bana demesi olmadı keşke demeseydi ben zaten bu konuda cok hassasım cünkü zamanında istemediğim bir eve mahkum edildim.. hiç içim atmadı bir eve yine aynı şeyi yaşayacam diye korkuyorum peki eşime ne diycksnz..
Eşim bana hayatım ben burayı istemiyorum diyor tamam diyorum saygı duyuyorum oralardan ev bakmıyorum
Bende ona diyorum ki hayatım bende buraları istemiyorum buralarda oturmam diyorum vay sen hiç bir yeri istemiyonda söyle böyle diyor bana saygı duymuyor onunda bana saygı duyması gerekmez mi ?? buldumuz bazı yerleri kirasıda cok ucuzdu annesigile minibüs kalmıyor diye istemedi ( bahanesi çarsıa uzak suraya buraya uzak oldu )
bu bahsetti x y z muhitleride carşıa uzak her yere uzak bir aşağıya inemessin ( ama burası işine geldi için ses etmiyor ) bu durumda beni çileden cıkartıyor siz olsanız çileden cıkmazmıydnz

Sen eşinin seni affedecegini biliyorsun ki ne yapsam diye düşünüysun, şu lafları ben eşime desem ne ölümë ağlar ne dirime güler

konusmayı başta annenız başlatmış ve ısrarla adam bulurum demiş anneniz ya bulamazsanız ev demiş
ev bulunur bi şekilde neden bulunmasın ? ısrarla sormus durmus

bence siz annenızın evınden gıdın ve kendı evınızde kalın
elektrıklı soba falan alın bı odada yakın onla ıdare edın bıseler yapın
kaynana kaynanalıgını yapar ıllakı her kaynana der bunu bızım eve nıye gelmıyorlar oraya gıdıyorlar dıye
dedıgınız gıbı kaynananın evı soba da olsa o anlamaz ben de soba mı yakarım burda da ısınırlar benım evıme nıye gelmıyorlar der agzı büzülmez kaynananın ıllakı derler

evınıze gıdın ve esınızden ozur dıleyın
sonrasında allah kerım bulursunuz bı ev o x y z dedıgınız yerler pekı sızın annenıze uzak ama esınızın annesıne yakın mı ?
eger sızın annenıze uzak ama esınızın annesıne yakınsa kabul etmeyın
ama ıkınızın de annesıne uzak ıse sızde annem de annem dıye tutturmayın sonucta araba kalkıyorsa sızde gıdersınız annenıze

ozur dıleyın ama tabı kesınlıkle annesıne yakın oturmayın
bu sefer bosanmazsanız o zaman bosanırsınız
zaten ben annesine yakın oturdum taktirde yuvam yıkılır beni yuvam kalmaz o kadından herşey beklenir inanın nefret ediyorum öyle yılanlar ki öyle güzel rol yapıyorlar ki beni şu genç yaşımda bezdirdiler o x yz dediği muhitler anasına yakın değil sadece minibüs kalkıyor ve evlernn önünde bırakyor onun tek derdi bu istemedimi defalarca söyldm halde hale aynısını yaptı..
ve dediğiniz gibi annemde ısrarla sormuş durmuş hayır yani niye soruyosn ki yada nie mesajlaşıyosnz hayret birşey ya :(

bylrm ck yüklendim ben özür dilenmesi gereken yerde özür dilerim diledim de zaten ama oda benim oraları istemedimi bile bile üstüme geliyor kendine gelince birşey yok ben istemiyorum deynce birsürü laf söz söylüyor hala annesigiili düşünüyor cok zorma gidiyor artık :KK43:

bence evinize dönün rahat rahat konuşun tartışın oturun kalkın...al bir ısıtıcı otur karşına...en azından biraz eşinde rahatlar..

Back