• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle cinsellik yasamiyoruz

Kızım iki yaşında ve biz de aynı durumdayız. Ama ben şikayetçi değilim. Benum eşim de varikosel ameliyati oldu. Biz de çok bekledik kızımızı ve eşim kızımıza çok düşkün eşiniz gibi .

Çocuğum yok ondan so raki dönemden kaynaklı bir sorunsa bilgi yetersizliğinden anlamamış olabilirim.
Benden kaynaklı bir sorun olsaydı ve zorlu süreçlerden geçseydim. Kendimde eksiklik hissederdim. Eşimde sen hiç yanıma gelmiyosun, cinsellik yaşayamıyoruz diye tartışma çıkardıkça ona sinirimden, kendime sinirimden azıcık bile düşüncem varsa göremezdim. İçimden gelmezdi.
Empati yaparak yazıyorum sadece bu yorumumu. Olaya hemen sevişelim bu gece olsun gibi bakmayın. Zaten 14 ay bekleyebilmişsiniz. 2-3 ay daha bekleyin. Eşinize bu gömlekle çok yakışıklı olmuşsun vs gibi iltifatlar etseniz. Evden çıkarken gelince kocaman öpücükler verseniz. Ne bileyim üşüdüm deyip sarılsanız. Bi ilişki talep etmeden yapsanız bunları belki kendine güveni gelir o ister.

Iyı akşamlar diliyorum üzüldüm durumunuza gercekten.sorun cinsellikten başka şeyler var gıbı candan sevmek özlemek sesini duyunca heyecanlanmak ne bileyım sevgi yani eksik olan biyerlerde kayıplara karışan şey sevgi olabilir mi.. Eşiniz kolay bir şeye evet dememiş aslında takdir ettim.hani bazı erkekler gurur meselesi yapabiliyor oyüzdn takdir edişim.nasıl desem eşiniz cok cocuk düşkünü biri oldgu için mi cocuk sahibi oldu siz istediniz diyemi yoksa güzel bir evliliği paylaşırken bir de cocugumuz olsa mı dedi yada dediniz. Konuşabilir misiniz aranız nasıl şuanda eski güzel günlerinizden bahsetseniz eski flört döneminizdeki fotograflaraf bakıp güzel anlarınızdan konuşsanız yaptıgınız yada yaptığı unutamadıgıjı Süpriz lerını hatırlasanız birlikte faydası olur gözlemleyin.tepkisini heycanlanmıyorsa tebessüm etmıyorsa anılar canlandığında ozaman cinsellıkten önce bi neyiz biz demelisiniz. Bilemedim güzelim inşallah sıkıntılarıdda kurtulur mutlu olursun

Bu libido düşüklüğü günümüz erkeğinin en büyük sorunu sanırım. Ve bu şartlarda mutlu olmak imkansız. Aynı sorun benim başımda da var. Bugün düzelteceğim diye söz verdi, birlikte oluyoruz ama biliyorum görev niyetine, ben hırçınlaşmayayım diye. İnsan ne kadın gibi hissediyor, ne güzel ne de alımlı hissediyor kendini. Ve hep yapmamak için bir bahaneleri var. Halbuki isteyene fırsat çok. Bilmiyorum çok zor. Her şey çok güzel ama bu sorun, güzel olan her şeyi bozmağa yetecek bir sorun. Allah hepimize sabır versin.

Kusura bakmayın ama önceden calısıyodunuz masraflar ortak olacak yoksa boşanırım demiş eşiniz size böyle bi söz ağzından çıktıysa bunun ilerdede tat dökmeyeceği belliydi keşke birde çocuk yapmasaydınız tedaviyle falan adam zaten bi evin masrafını kaldıracak yeterlilikte değil hem baba hem eş hem evin direği olmaya nasıl yetsin yetersiz bir adam bu bence siz kendinize yetin o yüzden işe girin kendinize bi güvence hazırlayın

Arkadaslar Merhaba
Bu konuyu buraya yazmak bile benim için utanç verici ama kimseyle konuşamiyorum fikir almam lazım tikandim artık
4 yıl önce eşimle evlendik ilk yıl iyi geçti sayılır 2. Yılın içinde bebek istedik olmayınca doktora gittik eşimin varikoseli olduğunu ve sperm sayısının yok denecek kadar az olduğunu öğrendik çok zorlu günlerdi eşim amelyat oldu yine olmadı tup bebek yaptık allaha binlerce kez şükürler olsun oglumuz oldu tabi sorun bitmedi
Hamileliğim boyunca eşim karnima bile dokunmazdi korkardi bebeğe bişi olmasından bebeğimiz doğdu suan 14 aylık ve eşim bana elini surmuyo konuştum Kavga ettim sakinlestim tekrar konuştum hep bebek var diyo çocuğun yanında mi yapıcaz diyo çocuk uyurken başka odadayken de bahaneleri var en son beni edepsizlikle suçladı 4 ay önce bende bıraktım artık o sözden sonra
Tabi bu süreç çok yipratici geciyo benim için kendimi kadın gibi hisetmiyorum hircinlastim evde hergün kavga var oglum doğduktan sonra ev aldik borcumuz var eşim onun stresi var bende diyo adam resmen evine Tapan oldu her haftasonu evde tadilat var hep uğraşcak birseyler buluyo kendine oğluyla ilgileniyo ama ben yokum hayatında oğlumun bakicisi evin hizmetlisi gibiyim dün gece banyo yaptım sacimi kurutilurken banyoyu topla ben rahatsız oluyorum dan çıktı bu arada dağınık bir kadın değilim ama eşim bebek olan bir evi Mobilyacı dükkanı gibi istiyo tüm bunların yanında şimdi borcumuz var çalışman lazim demeye başladı kariyerden is ilanlarına bakiyo benim için
Düşünüyorum ben bu evde neyim eşimin gözünde neyim artık olmuyo boşanmak istiyorum ailemle yasasam babam alkol bağımlısı o evde çocuk buyutemem çok kötüyüm ben ne yapmalıyım bir fikir verin çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Sen ona ne eziyetlere katlanıp bebek vermişsin, onun şu yaptığına bak. Senin adina iş araması git para kazan demesi berbat birşey. Bakalım sen istiyor musun buna hazır mısın bebeğin küçük. Sana çok kötü davranıyor. Bunun nedenini anlamaya çalış. Başka biri olabilir mi hayatında?

Cal

Çalışmayı bende çok istiyorum ve cok özledim ama öyle gezip tozsam büyük olay çıkar gezmemden dolayi değil para harcadığım için daha öncede çalışıyodum tedavi için mecbur bıraktım o zaman adam çocuk gibi harçlık veriyodu yeni evlenmisim olmaz dediğimde ya boşanalım yada evin masraflari ortak olcak diyodu boşananmak istemedim savaşmak istedim ama boşa kürek çektim

Bosanalım yada evin masrafları ortak olacak mı dedii?
Yuh ona

Galiba hamile iken cinsel hayata ara vermek, sonrasında sıkıntılara yol açıyor.. Doktor yasak demediği sürece, 3.ay dolana kadar ve son ay harici ara verilmemeli..

Kendin sadce kwndin için ne ise güzel olan onu yap Can'ım .. Bebeğin bira büyüsün sen bi işe gir ozmana kadar bekle baktın olmuyor haydi bana müsade de ve git arkana bile bakma .. Ne bu erkeklerden kadınları. Çektiği arkadaş ya .. Çocuğuna anne evine temizlikçi oh ne ala .. Ya sevilmek sayılmak kadın yerine konulmak .. Anne olunca kadın olmuyormusun sevilmek istemiyormusun ya :( Allah yar yardımcı. Olsun Can'ım

Arkadaslar Merhaba
Bu konuyu buraya yazmak bile benim için utanç verici ama kimseyle konuşamiyorum fikir almam lazım tikandim artık
4 yıl önce eşimle evlendik ilk yıl iyi geçti sayılır 2. Yılın içinde bebek istedik olmayınca doktora gittik eşimin varikoseli olduğunu ve sperm sayısının yok denecek kadar az olduğunu öğrendik çok zorlu günlerdi eşim amelyat oldu yine olmadı tup bebek yaptık allaha binlerce kez şükürler olsun oglumuz oldu tabi sorun bitmedi
Hamileliğim boyunca eşim karnima bile dokunmazdi korkardi bebeğe bişi olmasından bebeğimiz doğdu suan 14 aylık ve eşim bana elini surmuyo konuştum Kavga ettim sakinlestim tekrar konuştum hep bebek var diyo çocuğun yanında mi yapıcaz diyo çocuk uyurken başka odadayken de bahaneleri var en son beni edepsizlikle suçladı 4 ay önce bende bıraktım artık o sözden sonra
Tabi bu süreç çok yipratici geciyo benim için kendimi kadın gibi hisetmiyorum hircinlastim evde hergün kavga var oglum doğduktan sonra ev aldik borcumuz var eşim onun stresi var bende diyo adam resmen evine Tapan oldu her haftasonu evde tadilat var hep uğraşcak birseyler buluyo kendine oğluyla ilgileniyo ama ben yokum hayatında oğlumun bakicisi evin hizmetlisi gibiyim dün gece banyo yaptım sacimi kurutilurken banyoyu topla ben rahatsız oluyorum dan çıktı bu arada dağınık bir kadın değilim ama eşim bebek olan bir evi Mobilyacı dükkanı gibi istiyo tüm bunların yanında şimdi borcumuz var çalışman lazim demeye başladı kariyerden is ilanlarına bakiyo benim için
Düşünüyorum ben bu evde neyim eşimin gözünde neyim artık olmuyo boşanmak istiyorum ailemle yasasam babam alkol bağımlısı o evde çocuk buyutemem çok kötüyüm ben ne yapmalıyım bir fikir verin çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Hamilelik sırasında eğer bir sorun yoksa kesinlikle cinsel yaşama ara verilmemeli.
Ve sen hizmetçi ya da bakıcı değilsin . İşe gir bebeğine bakacak birini bul . Kocanı yok sayarak yaşamaya başla .Çok geziyorsun vs derse sana , "ne yapmamı istersin ?" Koynuna girmek istedim , edepsizlikle suçladın , evi geçindir dedin işe girdim . İstersen boşa beni de. Bas git çocuğunla . Çekmeyin şu manyakları .İnşallah ev de eşinin üzerine değildir. Boşanırken harcadığın yıllar bir yana bir de maddi olarak yıpranman cabası olur . İşe girdiğinde senden ev borcuna destek olmanı isterse evin erkeği sensin diyeceksin .Madem kadınlığını hissettirmeyi beceremiyor o zaman sen ona bir halt olmadığını ispat edeceksin .Gözüne soka soka hemde....

Galiba hamile iken cinsel hayata ara vermek, sonrasında sıkıntılara yol açıyor.. Doktor yasak demediği sürece, 3.ay dolana kadar ve son ay harici ara verilmemeli..
ilişkinin niteliği normal zamandaki gibi olmamalı ama dimi. dikkatli ve kısıtlı

Sorun burda cinsellik mi Allah askina? Adam insafsiz bildigin. Cocugu madem 4,5 ay o tasisaymis bi anneyi emiyosa bide babayi emseymis bunkadar esitlikten yanaysa

sana kadinliği hissettirmeyen bir kocan seni seviyor mu?
yanaşmıyorsa sevmiyordur.. ben olsam öle düşünürüm..

Back