• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle cinsellik yasamiyoruz

Bebeği kendinden can vererek, canına can katarak taşıyan kadın, zorlukları ve ağrıları çeken yine kadın. Ve o acılara dayanan, her şey yavrum için diyen yine ve yine kadın, ama bir hallere giren, tripten çıkmayan erkek. Ne iş? Leylek getiriyor sanki bebeği... 1 ay değil 2 ay değil bunca zaman mı zamana ihtiyaç duyuyor. Abartmış artık.

Kesinlkle ama kesinlikle birlikte bir cinsel terapiste bu konuda uzman birime gitmeniz lazım ancak o şekilde bit çözüm bulabilirsiniz .
Öyle zaman geçsin düzelir gibi bi durum asla olamaz .
Konu sahibi eşinle bu konuyu konuş böyle bi yere varamazsin.
Bunun evlilikte ciddi bi sorun olduğundan bahset seni edepsiz olmakla itham edemez dinen de böyle olduğunu vurgula inancli biriyse.
Şu an kaçıyor bu sorundan ama sen gözüne sok önce bi kabullensin sonra tedavi olmaya yanaşır belki.
Hatta aile büyüğü varsa güvenilir bahsedebilirsin danışabilirsin.
Ha ama konuştum anlamıyor diyorsan boşanmayı öne sür mücadele etmiyorsa zaten hiçbir şeyi hak etmiyor demektir.

Ama seni çok çok iyi anlıyorum emin ol.

Rabbim yardimcin olsun zor bir durum ama. Evlilik de cinsellik çok önemli bana göre. Yanlış anlama kesinlikle kimsenin günahını almak istemem ama bi erkek karısını arzulamiyorsa ya sağlık sorunları vardır yada başka biri. Ne yapmak istediğine karar vermelisin

Arkadaslar Merhaba
Bu konuyu buraya yazmak bile benim için utanç verici ama kimseyle konuşamiyorum fikir almam lazım tikandim artık
4 yıl önce eşimle evlendik ilk yıl iyi geçti sayılır 2. Yılın içinde bebek istedik olmayınca doktora gittik eşimin varikoseli olduğunu ve sperm sayısının yok denecek kadar az olduğunu öğrendik çok zorlu günlerdi eşim amelyat oldu yine olmadı tup bebek yaptık allaha binlerce kez şükürler olsun oglumuz oldu tabi sorun bitmedi
Hamileliğim boyunca eşim karnima bile dokunmazdi korkardi bebeğe bişi olmasından bebeğimiz doğdu suan 14 aylık ve eşim bana elini surmuyo konuştum Kavga ettim sakinlestim tekrar konuştum hep bebek var diyo çocuğun yanında mi yapıcaz diyo çocuk uyurken başka odadayken de bahaneleri var en son beni edepsizlikle suçladı 4 ay önce bende bıraktım artık o sözden sonra
Tabi bu süreç çok yipratici geciyo benim için kendimi kadın gibi hisetmiyorum hircinlastim evde hergün kavga var oglum doğduktan sonra ev aldik borcumuz var eşim onun stresi var bende diyo adam resmen evine Tapan oldu her haftasonu evde tadilat var hep uğraşcak birseyler buluyo kendine oğluyla ilgileniyo ama ben yokum hayatında oğlumun bakicisi evin hizmetlisi gibiyim dün gece banyo yaptım sacimi kurutilurken banyoyu topla ben rahatsız oluyorum dan çıktı bu arada dağınık bir kadın değilim ama eşim bebek olan bir evi Mobilyacı dükkanı gibi istiyo tüm bunların yanında şimdi borcumuz var çalışman lazim demeye başladı kariyerden is ilanlarına bakiyo benim için
Düşünüyorum ben bu evde neyim eşimin gözünde neyim artık olmuyo boşanmak istiyorum ailemle yasasam babam alkol bağımlısı o evde çocuk buyutemem çok kötüyüm ben ne yapmalıyım bir fikir verin çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Bence sorunun onda olması ameliyat olması felan onda travma yaratmış olabilir boşanmajtan ziyade destek almayı düşünebilirsiniz tabi ikna edebilirseniz. Erkekler cinselliğe daha önem verir ya ciddi sorunları var yada bu ihtiyacını başka şekilde karşılıyor. Bunu anlamanız lazim

ne alaka sorun bu değil ki?
konu sahibi. Cinselliksiz bir evlilik normal değil.. ev arkadaşı değilsiniz sonucta. Ben bu durumda konuşurdum bakımki faydası yok net boşanirdim.

Koca burda kendine odaklanmış kadını unutmuş. Bence sorun tam olarak bu.

Keske benim.kocamda öyle olsa :KK51::oops:
Biktim artik 10 yillik evliyim ve bana o is işkence olarak geliyo :KK70:
Haklisin kardes senin durumunda cok zor..konu sahibininde..ama iskence gibi oldugunu dusundugun halde sen en azindan cumle sonuna gulucuk koyabiliyorsun konu sahibi bunu yapamiyor...neyse..
Konu sahibi esinle ciddi ve net bir konusma yapmanin zamani coktan gelmis..rest cekmen gerek belkide..ya bu durumu duzeltirsin yada kapi orada diyeceksin..

Aslında artık ipler koptu gibi hem Onda hem bende cesaret edip konusamiyoruz boşanma konusunu ben napicam imi bilmiyorum kafamda bitmiş biliyorum önce bir iş bulmam lazim oglum çok küçük 7 yaşına gelince ona daha iyi bakar maddi imkan sağlar sa benden alabiliyomuş kafam allak bullak ailemle oturamam ev tutmam lazım nasıl yaparım tek maaşla çok kötüyüm bir yol bulamıyorum burdada duramiyorum

Psikoloğa değil ama aile terapisine gitmeyi teklif ettim kabul etmiyo ben herzaman suçluyum kabul etmiyo çok zor bir adam gerçekten çok ınatci yok sayıyo oğluna çok düşkün ama bakımıyla asla ilgilenmez yaa nasıl desem bir patron gibi onun elaman ıyim yarın salona bir supurge tut banyoyu da siliver canım der mesala çocuk yüzünü çizer oyuncakla falan ne oldu düzgün bakamiyosun moduna girer
Eşiniz yay burcu mu

Cal

Çalışmayı bende çok istiyorum ve cok özledim ama öyle gezip tozsam büyük olay çıkar gezmemden dolayi değil para harcadığım için daha öncede çalışıyodum tedavi için mecbur bıraktım o zaman adam çocuk gibi harçlık veriyodu yeni evlenmisim olmaz dediğimde ya boşanalım yada evin masraflari ortak olcak diyodu boşananmak istemedim savaşmak istedim ama boşa kürek çektim
Çocuktan önce sorunlarınız varmış zaten. Çözmeden çocuk yaptığınız için iyice kopmuşsunuz.

Dogumdan sonra hic mi el sürmedi yani bir buçuk yildir size dokunmuyo oylemi altinda bir neden var kesin soguyan erkek bile arada yapar yani bu baska bisi

Dogumdan sonra hic mi el sürmedi yani bir buçuk yildir size dokunmuyo oylemi altinda bir neden var kesin soguyan erkek bile arada yapar yani bu baska bisi
Hayır hiç el sürmedi başka birisi ihtimali olacağını sanmıyorum işten eve evden ise birisi is yerinde hep erkek var ofisten biri de olamaz bide başka biri için hem zaman lazım hemde para eşim kendine bile para harcamaz fazlasıyla cimri

14 aydır birlikte olmuyorsaniz siz karı koca değilsiniz.calışmaya başlayıp masrafları bölüşünce tam anlamıyla ev arkadaşı olursunuz.ama eminim ki o adam hayatınızda olmayınca gençliğinizi daha güzel yasarsiniz.

Kardeş kusura bakmayın ama eşiniz gibi bir eşim olsaydı,düşüneceğim son şey benimle sevişmemesi olurdu.
Hayır bu adam sevişse ne olur?
Eksiği olan mülayim olur benim bildiğim.
Burda bir üye vardı onun eşi de sıkıntılıydı cinsellik açısından ama adam bari iyiydi. Karısını banyo için azarlayacak biri değildi.

Back