• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle cinsellik yasamiyoruz

kavga ediyoduk yine bende zaten ev arkadaşı olduk biz dedim öyle diyince sende aklını cinsellikle bozmusun bu kadarmi çok istiyon dedi son konuşmam oldu onunla bu konu hakkında
Ben de aynı durumu yaşadım eski eşle ordan anladım
Bem de ev arkadaşı gibi olduk gibi laflar ediyordum
Ayrıldık zaten

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir süreç her kadın kocasıyla yakınlaşmak ister hepimiz biliyoruz ki bu edepsizlik değil.Eşiniz suç bastırmış kendince.Ama bir erkek içinde bu eminim zordur.Demek bir sorun var yoksa erkekler kendisi ister ve yaklaşır.Bunun için birsüre sanki herşey yolunda gibi davranabilirsin.O seninde sakinliğinden emin olduğu zaman bunu kavga ederek değilde bir çare arayarak izleniminde anlat bunun ikiniz ve evliliğiniz için gerekli olduğunu sakin konuşma ile daha iyi düşünür diye diliyorum çünkü bir aile terapisi olursa bu durumu aşabilir.Erkekler kavga ile isyan ile konuşulduğu zaman iyice kendini kapatabiliyor.Tabiki söylemesi kolay, senin için zor ama bebişiniz için birde böyle yaklaşın bakalım çözüm olabilir mi...

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Kendisinde hiçbir suç görmeyen, hatasını kabul etmeyen insanlar çok zor. Çözüm yok.

Cal

Çalışmayı bende çok istiyorum ve cok özledim ama öyle gezip tozsam büyük olay çıkar gezmemden dolayi değil para harcadığım için daha öncede çalışıyodum tedavi için mecbur bıraktım o zaman adam çocuk gibi harçlık veriyodu yeni evlenmisim olmaz dediğimde ya boşanalım yada evin masraflari ortak olcak diyodu boşananmak istemedim savaşmak istedim ama boşa kürek çektim
Ipler burda kopukmus ki zaten. Insan hayatini birlestirir bi insanla evlenirken, masrafim alman usulu odensin diye evlenmez. Ailesi gorup hayatina aldigi kisinin yemesi icmesi arada bi biseyler almasi harcamasi gozune batmamali insanin... sizi o zamandan kabullenememis ki.
Esinizde cinsel olarak da problem var sanirim. Cunkj biseh hissedemedigi icin yani cilvelenme geregi de duymuyooo,hatta size sevgi gosteresi de olmuyo icinden gelmiyodur kani kaynamiyodur cunku. E bi de borcu harci varmis.. ot gibi yani hayat sanki ona.. tedavi olsa bence duzelir . Tutku da gelebilir iliskinize. Su an sizi kaybetme korkusu da yok adamin cunku kendi sorunlarindan sizi goremiyoooo.. icinde yok yani galiba bisey..

Bu arada benim de bebegim 14aylik oldu. Bebek sonrasi bende de isteksizlik hat safhada. Hic bisey istemiyor canim. Ki isteyecek olsam bile 12den once uyumayan hala gecede 10kere uyanip bitek memeyle uyuyabilen bi bebekle zor .. gozum yemiyor yani gorev gibi oluyor. Bebekli odada ben de cok gergin oluyorum rahat edemiyorum falan. :/
Ama bu biz kadinlarda olabilir hadi. Hormonlar sorumluliklar,annelik,sut hormonu prolaktin vs buna sebep olabilir de.. erkeklerde de oluyor bazen demekki.. bebek oncesi nasildiniz?

Kesinlikle işe girer çalışırdım. Onun bana davrandığı gibi davranırdım “yok gibi”. Çocuğumla birlikte kendime bi hayat kurardım. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Olmuyorsa zorlamanın mantığı yok.

Aynen katılıyorum
İşe girerim paramla sefamı sürerim
Adamı da yok sayarım kirayı mutfak masraflarını ödesin bir köşede de takılsın

Ben olsam; çalışırım maaşımın bir kısmı ile çocuğu kreşe ya da bakıcıya veririm. kendimde gezer tozar hayatımı yaşarım. Böyle yapınca genelde kıymetli oluyorsun.

Ama sen ben değilsin, bende sen değilim. sen bilirsin yani.
ne alaka sorun bu değil ki?
konu sahibi. Cinselliksiz bir evlilik normal değil.. ev arkadaşı değilsiniz sonucta. Ben bu durumda konuşurdum bakımki faydası yok net boşanirdim.

İnanın o empatileri hem ona karşı hem kendi içimde çok yaptım ama ben 14 ay bence uzun bir süre mesala bununla ilgili bir araştırma yapsa yada bir doktora gitse 14 ayn değil 14 sene Beklerim ama eşim çok normal eşim bu durumu çok doğal karsiliyo
hicte doğal değil. Gay midir nedir.

14 aydır bir kere bile olmadıysa büyük bir sorun derim
Ama öyle değilse şunu söyliyim: Hırçın olmanın sebebi "ben evi mum gibi yapıyorum ikea mağazası gibi düzenli yapıyorum ama sen erkeklik görevini ifa etmiyorsun" hissiniz olabilir. Yani o hınç olabilir, kesin bu demiyorum
Ama siz de biraz bu konuyu irdeleyin
Geniş olun fazla kafaya takmayın
Banyoyu topla demiş çok da fazla ileri gitmemiş aslında

Benim esimde boyle bende cinsellik olsun illa ki diye olup bitmiyorum ama normal degil eslerimiz..

Peki cinsellik harici temas eder mi opme sarilma falan??

Benim esimde boyle bende cinsellik olsun illa ki diye olup bitmiyorum ama normal degil eslerimiz..

Peki cinsellik harici temas eder mi opme sarilma falan??
Hayır belkide boşluk bu yüzden yok gibiyim evde yemek çocuk işlerine bakan biriyim bende ölüp bitmiyorum ama tuaf belkide tüm sorunlarımızı ona bagliyorum

Önceden nasıldı? Çocuk olduktan sonra bazı erkeklerde oluyormuş utanıyorlarmış çocuğunun annesiyle olmaya fazla duygusalca ve komik sanki çocuk öyle olmamış gibi.

Arkadaslar Merhaba
Bu konuyu buraya yazmak bile benim için utanç verici ama kimseyle konuşamiyorum fikir almam lazım tikandim artık
4 yıl önce eşimle evlendik ilk yıl iyi geçti sayılır 2. Yılın içinde bebek istedik olmayınca doktora gittik eşimin varikoseli olduğunu ve sperm sayısının yok denecek kadar az olduğunu öğrendik çok zorlu günlerdi eşim amelyat oldu yine olmadı tup bebek yaptık allaha binlerce kez şükürler olsun oglumuz oldu tabi sorun bitmedi
Hamileliğim boyunca eşim karnima bile dokunmazdi korkardi bebeğe bişi olmasından bebeğimiz doğdu suan 14 aylık ve eşim bana elini surmuyo konuştum Kavga ettim sakinlestim tekrar konuştum hep bebek var diyo çocuğun yanında mi yapıcaz diyo çocuk uyurken başka odadayken de bahaneleri var en son beni edepsizlikle suçladı 4 ay önce bende bıraktım artık o sözden sonra
Tabi bu süreç çok yipratici geciyo benim için kendimi kadın gibi hisetmiyorum hircinlastim evde hergün kavga var oglum doğduktan sonra ev aldik borcumuz var eşim onun stresi var bende diyo adam resmen evine Tapan oldu her haftasonu evde tadilat var hep uğraşcak birseyler buluyo kendine oğluyla ilgileniyo ama ben yokum hayatında oğlumun bakicisi evin hizmetlisi gibiyim dün gece banyo yaptım sacimi kurutilurken banyoyu topla ben rahatsız oluyorum dan çıktı bu arada dağınık bir kadın değilim ama eşim bebek olan bir evi Mobilyacı dükkanı gibi istiyo tüm bunların yanında şimdi borcumuz var çalışman lazim demeye başladı kariyerden is ilanlarına bakiyo benim için
Düşünüyorum ben bu evde neyim eşimin gözünde neyim artık olmuyo boşanmak istiyorum ailemle yasasam babam alkol bağımlısı o evde çocuk buyutemem çok kötüyüm ben ne yapmalıyım bir fikir verin çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Allah yardımcın olsun. İnşallah

Bu erkeklerin nesi var anlamıyorum. Kocamı durduramiyorum sürekli istiyor bunaltıyor diyen insanlara ağzım açık bakiyorum. Istediklerini mi veremiyoruz bunlara. Diğer kadınlarda olan bizde olmayan ne var

Back