Eşimle cinsellik yasamiyoruz

kavga ediyoduk yine bende zaten ev arkadaşı olduk biz dedim öyle diyince sende aklını cinsellikle bozmusun bu kadarmi çok istiyon dedi son konuşmam oldu onunla bu konu hakkında
Ben de aynı durumu yaşadım eski eşle ordan anladım
Bem de ev arkadaşı gibi olduk gibi laflar ediyordum
Ayrıldık zaten

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir süreç her kadın kocasıyla yakınlaşmak ister hepimiz biliyoruz ki bu edepsizlik değil.Eşiniz suç bastırmış kendince.Ama bir erkek içinde bu eminim zordur.Demek bir sorun var yoksa erkekler kendisi ister ve yaklaşır.Bunun için birsüre sanki herşey yolunda gibi davranabilirsin.O seninde sakinliğinden emin olduğu zaman bunu kavga ederek değilde bir çare arayarak izleniminde anlat bunun ikiniz ve evliliğiniz için gerekli olduğunu sakin konuşma ile daha iyi düşünür diye diliyorum çünkü bir aile terapisi olursa bu durumu aşabilir.Erkekler kavga ile isyan ile konuşulduğu zaman iyice kendini kapatabiliyor.Tabiki söylemesi kolay, senin için zor ama bebişiniz için birde böyle yaklaşın bakalım çözüm olabilir mi...

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Kendisinde hiçbir suç görmeyen, hatasını kabul etmeyen insanlar çok zor. Çözüm yok.

Ipler burda kopukmus ki zaten. Insan hayatini birlestirir bi insanla evlenirken, masrafim alman usulu odensin diye evlenmez. Ailesi gorup hayatina aldigi kisinin yemesi icmesi arada bi biseyler almasi harcamasi gozune batmamali insanin... sizi o zamandan kabullenememis ki.
Esinizde cinsel olarak da problem var sanirim. Cunkj biseh hissedemedigi icin yani cilvelenme geregi de duymuyooo,hatta size sevgi gosteresi de olmuyo icinden gelmiyodur kani kaynamiyodur cunku. E bi de borcu harci varmis.. ot gibi yani hayat sanki ona.. tedavi olsa bence duzelir . Tutku da gelebilir iliskinize. Su an sizi kaybetme korkusu da yok adamin cunku kendi sorunlarindan sizi goremiyoooo.. icinde yok yani galiba bisey..

Bu arada benim de bebegim 14aylik oldu. Bebek sonrasi bende de isteksizlik hat safhada. Hic bisey istemiyor canim. Ki isteyecek olsam bile 12den once uyumayan hala gecede 10kere uyanip bitek memeyle uyuyabilen bi bebekle zor .. gozum yemiyor yani gorev gibi oluyor. Bebekli odada ben de cok gergin oluyorum rahat edemiyorum falan. :/
Ama bu biz kadinlarda olabilir hadi. Hormonlar sorumluliklar,annelik,sut hormonu prolaktin vs buna sebep olabilir de.. erkeklerde de oluyor bazen demekki.. bebek oncesi nasildiniz?

Aynen katılıyorum
İşe girerim paramla sefamı sürerim
Adamı da yok sayarım kirayı mutfak masraflarını ödesin bir köşede de takılsın

ne alaka sorun bu değil ki?
konu sahibi. Cinselliksiz bir evlilik normal değil.. ev arkadaşı değilsiniz sonucta. Ben bu durumda konuşurdum bakımki faydası yok net boşanirdim.

hicte doğal değil. Gay midir nedir.

14 aydır bir kere bile olmadıysa büyük bir sorun derim
Ama öyle değilse şunu söyliyim: Hırçın olmanın sebebi "ben evi mum gibi yapıyorum ikea mağazası gibi düzenli yapıyorum ama sen erkeklik görevini ifa etmiyorsun" hissiniz olabilir. Yani o hınç olabilir, kesin bu demiyorum
Ama siz de biraz bu konuyu irdeleyin
Geniş olun fazla kafaya takmayın
Banyoyu topla demiş çok da fazla ileri gitmemiş aslında

Benim esimde boyle bende cinsellik olsun illa ki diye olup bitmiyorum ama normal degil eslerimiz..

Peki cinsellik harici temas eder mi opme sarilma falan??

Benim esimde boyle bende cinsellik olsun illa ki diye olup bitmiyorum ama normal degil eslerimiz..

Peki cinsellik harici temas eder mi opme sarilma falan??
Hayır belkide boşluk bu yüzden yok gibiyim evde yemek çocuk işlerine bakan biriyim bende ölüp bitmiyorum ama tuaf belkide tüm sorunlarımızı ona bagliyorum

Önceden nasıldı? Çocuk olduktan sonra bazı erkeklerde oluyormuş utanıyorlarmış çocuğunun annesiyle olmaya fazla duygusalca ve komik sanki çocuk öyle olmamış gibi.

Allah yardımcın olsun. İnşallah

Bu erkeklerin nesi var anlamıyorum. Kocamı durduramiyorum sürekli istiyor bunaltıyor diyen insanlara ağzım açık bakiyorum. Istediklerini mi veremiyoruz bunlara. Diğer kadınlarda olan bizde olmayan ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…