• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle cinsellik yasamiyoruz

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Arkadaslar Merhaba
Bu konuyu buraya yazmak bile benim için utanç verici ama kimseyle konuşamiyorum fikir almam lazım tikandim artık
4 yıl önce eşimle evlendik ilk yıl iyi geçti sayılır 2. Yılın içinde bebek istedik olmayınca doktora gittik eşimin varikoseli olduğunu ve sperm sayısının yok denecek kadar az olduğunu öğrendik çok zorlu günlerdi eşim amelyat oldu yine olmadı tup bebek yaptık allaha binlerce kez şükürler olsun oglumuz oldu tabi sorun bitmedi
Hamileliğim boyunca eşim karnima bile dokunmazdi korkardi bebeğe bişi olmasından bebeğimiz doğdu suan 14 aylık ve eşim bana elini surmuyo konuştum Kavga ettim sakinlestim tekrar konuştum hep bebek var diyo çocuğun yanında mi yapıcaz diyo çocuk uyurken başka odadayken de bahaneleri var en son beni edepsizlikle suçladı 4 ay önce bende bıraktım artık o sözden sonra
Tabi bu süreç çok yipratici geciyo benim için kendimi kadın gibi hisetmiyorum hircinlastim evde hergün kavga var oglum doğduktan sonra ev aldik borcumuz var eşim onun stresi var bende diyo adam resmen evine Tapan oldu her haftasonu evde tadilat var hep uğraşcak birseyler buluyo kendine oğluyla ilgileniyo ama ben yokum hayatında oğlumun bakicisi evin hizmetlisi gibiyim dün gece banyo yaptım sacimi kurutilurken banyoyu topla ben rahatsız oluyorum dan çıktı bu arada dağınık bir kadın değilim ama eşim bebek olan bir evi Mobilyacı dükkanı gibi istiyo tüm bunların yanında şimdi borcumuz var çalışman lazim demeye başladı kariyerden is ilanlarına bakiyo benim için
Düşünüyorum ben bu evde neyim eşimin gözünde neyim artık olmuyo boşanmak istiyorum ailemle yasasam babam alkol bağımlısı o evde çocuk buyutemem çok kötüyüm ben ne yapmalıyım bir fikir verin çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Arkadaslar Merhaba
Bu konuyu buraya yazmak bile benim için utanç verici ama kimseyle konuşamiyorum fikir almam lazım tikandim artık
4 yıl önce eşimle evlendik ilk yıl iyi geçti sayılır 2. Yılın içinde bebek istedik olmayınca doktora gittik eşimin varikoseli olduğunu ve sperm sayısının yok denecek kadar az olduğunu öğrendik çok zorlu günlerdi eşim amelyat oldu yine olmadı tup bebek yaptık allaha binlerce kez şükürler olsun oglumuz oldu tabi sorun bitmedi
Hamileliğim boyunca eşim karnima bile dokunmazdi korkardi bebeğe bişi olmasından bebeğimiz doğdu suan 14 aylık ve eşim bana elini surmuyo konuştum Kavga ettim sakinlestim tekrar konuştum hep bebek var diyo çocuğun yanında mi yapıcaz diyo çocuk uyurken başka odadayken de bahaneleri var en son beni edepsizlikle suçladı 4 ay önce bende bıraktım artık o sözden sonra
Tabi bu süreç çok yipratici geciyo benim için kendimi kadın gibi hisetmiyorum hircinlastim evde hergün kavga var oglum doğduktan sonra ev aldik borcumuz var eşim onun stresi var bende diyo adam resmen evine Tapan oldu her haftasonu evde tadilat var hep uğraşcak birseyler buluyo kendine oğluyla ilgileniyo ama ben yokum hayatında oğlumun bakicisi evin hizmetlisi gibiyim dün gece banyo yaptım sacimi kurutilurken banyoyu topla ben rahatsız oluyorum dan çıktı bu arada dağınık bir kadın değilim ama eşim bebek olan bir evi Mobilyacı dükkanı gibi istiyo tüm bunların yanında şimdi borcumuz var çalışman lazim demeye başladı kariyerden is ilanlarına bakiyo benim için
Düşünüyorum ben bu evde neyim eşimin gözünde neyim artık olmuyo boşanmak istiyorum ailemle yasasam babam alkol bağımlısı o evde çocuk buyutemem çok kötüyüm ben ne yapmalıyım bir fikir verin çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Ben olsam; çalışırım maaşımın bir kısmı ile çocuğu kreşe ya da bakıcıya veririm. kendimde gezer tozar hayatımı yaşarım. Böyle yapınca genelde kıymetli oluyorsun.

Ama sen ben değilsin, bende sen değilim. sen bilirsin yani.

Arkadaslar Merhaba
ben de senle ayni durumdayım. Adamın yüzüme baktığı yok. Eşinin içinde sana karşı bisey kalmamış gibi.görünüyor. Karar ver arkadaşım ben de öyle yapicam. Devam.etmek.istiyorsan içinde sevgi varsa mücadele edip ilişkinizi canlandır. Umut yok diyorsan nokta koy.. Bende düşünüyorum günlerdir..

Ahhhh ahhhhh sizi ne iyi anliyorum.
Anliyorum ama yorum yapamiyorum çunku kelin ilaçi olsa basina surer.
Bnde bosanmak istiyorum ama ne iş ne güc ne meslek.
En azindan siz sanslisinz mesleginiz var.
Ben yapamiyorum şimdilik ama siz yapin şu nalet adamlara kurban ettigimiz yeter ruhumuzu bedenimizi aklimizi

Cal
Ben olsam; çalışırım maaşımın bir kısmı ile çocuğu kreşe ya da bakıcıya veririm. kendimde gezer tozar hayatımı yaşarım. Böyle yapınca genelde kıymetli oluyorsun.

Ama sen ben değilsin, bende sen değilim. sen bilirsin yani.
Çalışmayı bende çok istiyorum ve cok özledim ama öyle gezip tozsam büyük olay çıkar gezmemden dolayi değil para harcadığım için daha öncede çalışıyodum tedavi için mecbur bıraktım o zaman adam çocuk gibi harçlık veriyodu yeni evlenmisim olmaz dediğimde ya boşanalım yada evin masraflari ortak olcak diyodu boşananmak istemedim savaşmak istedim ama boşa kürek çektim

ben de senle ayni durumdayım. Adamın yüzüme baktığı yok. Eşinin içinde sana karşı bisey kalmamış gibi.görünüyor. Karar ver arkadaşım ben de öyle yapicam. Devam.etmek.istiyorsan içinde sevgi varsa mücadele edip ilişkinizi canlandır. Umut yok diyorsan nokta koy.. Bende düşünüyorum günlerdir..
İçimde sevgi olsa neye yarar adam benimle birlikte olmuyo bende onu erkek gibi göremiyorum bu durumda

Calisip kendi ayaklarin uzerinde durmani esine baglimli kalmamani tavsiye ederim. En azindan kafan dagilir. Cocuk olunca cinsel hayati hemen duzene girenlere ben de inanamiyorum çünku bizim de zor geciyor bu donem ama ben takilmiyorum. Kendimi ev islerine adayamiyorum bu cocugu tek ben yapmadim her konuda istemese de yardim etmek zorunda bunu da dile getiriyorum calismiyorum diye hizmetci gibi olmani isteyemez senden. Ayrica izinli gunlerinde bizde hep tartismayla cikardik simdi de ben demwden kendi cikmk istiyor. Sakin kalma biraz dislerini goster. Umarim duzelirsiniz.

Ahhhh ahhhhh sizi ne iyi anliyorum.
Anliyorum ama yorum yapamiyorum çunku kelin ilaçi olsa basina surer.
Bnde bosanmak istiyorum ama ne iş ne güc ne meslek.
En azindan siz sanslisinz mesleginiz var.
Ben yapamiyorum şimdilik ama siz yapin şu nalet adamlara kurban ettigimiz yeter ruhumuzu bedenimizi aklimizi
Beni korkutan bebegim ailemin yanına gidemem ev tutsam yapabilirmiyim birde okula başlayınca oglumu almak ister benden yapamam oglumsuz

Bence esiniz bu sürecte cok yipranmis. Erkekler kendilerine cinsel anlamda gücsüz hissettikleri zaman geri cekilebilirler. Belki o düsünce onu yipratti. Isin diger tarafida hicbir erkek bu konuda korkulari oldugunu veya kendini zayif hissettigini acik söylemez kolay kolay. Cok zayif bir nokta erkek egosunda.Bence bir aile terapisine basvurabilirsiniz. Esiniz herseye ragmen tedavi görüp evlat sahibi olmussunuz. Benim bir akrabagimda benzer sorunlar var,ama adam tedavi olmaya yanasmiyor gururuna yediremedigi icin. Esi de ne yapacagini bilmiyor cünkü evlat istiyor. Sizinde yiprandiginizi anliyorum ama esinize biraz empati ile yaklasmayi deneyin

Eşinin psikoloğa gitmesi gerekiyor. Karşına alıp ciddi bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş. İlişkinizin kötüye gittiğini, evliliğin bu şekilde süremeyeceğini ve sorunları çözmek için tedavi olması gerektiğini söyleyebilirsin. Kaybetmek istemiyorsa bu önerine olumlu bakacaktır. Çocuğa düşkünlüğüne bakınca, aile ortamında büyümesi için fedakarlık yapacağını düşünüyorum.

Eşinizle sevişmek istediğiniz için mi "edepsiz" ilan edildiniz? O da iyiymiş. Evlilik terapisi almanız lazım diye düşünüyorum, tabi ikinizin de evliliği sürdürme niyeti varsa. Bazı ailelerde çocuk doğduktan sonra eşlerin yaklaşmaması durumu olabiliyor, buna "Kutsal Anne Sendromu" deniyor. Yani gözünde bir annesiniz, sizi arzulayamıyor adam, emzirirken görüyor, anneliğinizi görüyor, kendini garip hissediyor mesela. Ama bunun altında sırf bu sendrom yok gibi, daha başka şeyler de var gibime geldi. O yüzden terapi görmenizi öneririm. Umarım eşiniz istekli olur, yoksa boşanmak zorunda olduğunuzu söyleyin. Aynen bu hislerinizi ona da anlatarak tabi ki.

Eşinin psikoloğa gitmesi gerekiyor. Karşına alıp ciddi bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş. İlişkinizin kötüye gittiğini, evliliğin bu şekilde süremeyeceğini ve sorunları çözmek için tedavi olması gerektiğini söyleyebilirsin. Kaybetmek istemiyorsa bu önerine olumlu bakacaktır. Çocuğa düşkünlüğüne bakınca, aile ortamında büyümesi için fedakarlık yapacağını düşünüyorum.
Psikoloğa değil ama aile terapisine gitmeyi teklif ettim kabul etmiyo ben herzaman suçluyum kabul etmiyo çok zor bir adam gerçekten çok ınatci yok sayıyo oğluna çok düşkün ama bakımıyla asla ilgilenmez yaa nasıl desem bir patron gibi onun elaman ıyim yarın salona bir supurge tut banyoyu da siliver canım der mesala çocuk yüzünü çizer oyuncakla falan ne oldu düzgün bakamiyosun moduna girer

Bence esiniz bu sürecte cok yipranmis. Erkekler kendilerine cinsel anlamda gücsüz hissettikleri zaman geri cekilebilirler. Belki o düsünce onu yipratti. Isin diger tarafida hicbir erkek bu konuda korkulari oldugunu veya kendini zayif hissettigini acik söylemez kolay kolay. Cok zayif bir nokta erkek egosunda.Bence bir aile terapisine basvurabilirsiniz. Esiniz herseye ragmen tedavi görüp evlat sahibi olmussunuz. Benim bir akrabagimda benzer sorunlar var,ama adam tedavi olmaya yanasmiyor gururuna yediremedigi icin. Esi de ne yapacagini bilmiyor cünkü evlat istiyor. Sizinde yiprandiginizi anliyorum ama esinize biraz empati ile yaklasmayi deneyin
İnanın o empatileri hem ona karşı hem kendi içimde çok yaptım ama ben 14 ay bence uzun bir süre mesala bununla ilgili bir araştırma yapsa yada bir doktora gitse 14 ayn değil 14 sene Beklerim ama eşim çok normal eşim bu durumu çok doğal karsiliyo

Eşinize sinir oldum keşke bu adamdan bebeğiniz olmasaydı bi de çalış diomuş allah herşeyin hayırlısını versin ama Emin’im yürümez bu ilişki

İnanın o empatileri hem ona karşı hem kendi içimde çok yaptım ama ben 14 ay bence uzun bir süre mesala bununla ilgili bir araştırma yapsa yada bir doktora gitse 14 ayn değil 14 sene Beklerim ama eşim çok normal eşim bu durumu çok doğal karsiliyo

Siz yazdiklariniza göre zor ve yipratici bir sürecten gecmissiniz kari koca olarak. Cocugunuz olmus (hayirli olsun. Rabbim anali babali büyütsün insallah) ve ilk sene annelik ve babalik da yoruyor. Daha önce sıkıntısı olmayan karı koca bile birbirine girebiliyor. Bana bosanmaktan cok aslinda bir care aradiginiz gibi geliyor cünkü yazdiklarinizdan esinizi aslinda sevdiginizi cikartiyorum. Siz ona simdi "sen doktora git,arastirma yap" gibi seyler söyleseniz belki kendini daha cok geri ceker. "Ikimizde cok yiprandik,yorulduk belki biraz destek alsak iliskimize iyi gelir." Diye yaklassaniz daha uyumlu tepkiler verir.

Back