Bana da bu annelik gibi geliyor açıkcası. İçlik almak başka giydirmek başka. Üşümesin diye sırtına ceketle peşinden koşmak başka. Evliliğimizin başında kayınvalidemde boyle tavsiyeler veriyordu inanılmaz saçma buluyordum ve kafam karışıyorfu bana corap giysin aman üşümesin bıdı bıdı terapistime söylediğimde kesinlikle bunu yapmamamı zamanla annesi gibi hissedip arada ki tutkuyu bitireceğini eş sıfatını korumam gerektiğini hatta artık cocuklarımıza bile böyle yapmamalıyız birey olduklarını ne xaman üşüyüp hasta olacaklarını akıl edebilir olması gerektiğini söylemişti. Yıllar geçtikten sonra eşime baktığımda artık annesinin bile ona üstünü hiy demesinden rahatsız olduğunu farkettim bana fa defalarca söylemişliği var güzel şekildr “ üşürsem giyerim sen lütfen takılma” bundan aslında hiç hoşlanmadığını anlamış oldum yani iyi ki terapistimi dinlemişimYazıya dökülünce öyle gibi geliyor, her saniye değil zaten söylediğim şey. Her ilişkinin dinamiği farklı, bir de karşılıklı olunca içten geliyor, yeri geliyor ben de çocuklaşiyorum öyle bakıldığında. Flört ediyorduk yıllar önce, eşim de mesleği gereği kışın soğukta ofis dışında olabiliyor, ona kalın bir içlik aldım üşümesin diye, kendi akıl edememiş, hala "bir içliğe tavladin beni" esprisi geçer aramızda. Bazı erkek şefkati çok seviyor, benimki de öyle. Oğlumu severim mesela sonra "gel beni de sev der" çocuk değiller belki ama çocuk gibilerAma şunu her zaman derim, şefkate de, iltifata da erkeğin de ihtiyacı var kadınlar gibi, ilişkileri beslemek lazım, tabii kıymet bilene..
Gereksiz tepki napsın defol git mi desinSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
gereksiz tepki veriyorsun. Baska soru?Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Bu duruma kızılmaz ancak gülünülürSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Bu konu bir kamu oyu araştırması olabilir miEvet canım.zaten.kendisi.suan.bosanma.teklifinde.bulundu zaten belli araştırmış.simdi konu sığ gibi duruyor ama olay bu kadınla.cocugunun sürekli mesafesiz ve mic mic oluşu ve adamın bu mesafeyi ayarlayamayisi ...
Kendi eli yok mu?Sen yapmazsan kayınvaliden yapar bi anne olarak. Gayet normal bi hareket. Senin yükselmen saçma geldi..
Bence haklısın. Evet karşıdaki annesi olabilir ama fazla mıçmıçlığa gerek yok bence. Tamam annesidir sever ama mesela hasta olur çorba yapar ama çorbayı kendi yedirmemeli. Ve yazdığınızdan anladığım kadarıyla bu mıçmıçlık sadece hastalık zamanında değil sürekli olan bir şey ve bence gereksiz. Ben olsam bende sinir olurdum. Ve eşin de fazla anneci demek ki bu konudan boşanma teklifi sunuyor. Fazla Anneci erkek çekilmez birşey bence.Evet canım.zaten.kendisi.suan.bosanma.teklifinde.bulundu zaten belli araştırmış.simdi konu sığ gibi duruyor ama olay bu kadınla.cocugunun sürekli mesafesiz ve mic mic oluşu ve adamın bu mesafeyi ayarlayamayisi ...
Siz şaka mısınız ? Sizin anneniz kötü diye eşiniz de mi kötü olsun. Bu ne kıskançlık ve bencillik.Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Eşinde mi okuyor bakıyor bu siteyeSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?