Yok be onu salladım ben bu saatte ne avukatı? Ama boşanmaya karar vermiş, konu sahibi yazdı ya.
Mekanları cennet olsunGereksiz tepki. Siz kötü bir geçmişe sahip olduğunuz için eşiniz gerçeğini mi reddetsin ? Ben annemle babamı hatırlamıyorum çok küçükken kaybettik. Eşimin anne babası eşime sevgi konusunda çok düşkün hastalansa uyuyamaz, eve geç kalsa panikler ( kötü kaynana profili cizilmesin merhametli ) bu benim çok hoşuma gidiyor. Ayrıca kendi oğlu kremini de sürsün sizene ! Size söylese sürecek misiniz ?
Erkek gribi ne? Eksik anlattığınız bişey yoksa haksızsınız, bence eşinizi kayınvalidenizden kıskanmışsınız, hatta bu kadar abartılı bir tepkiden bahsettiğiniz için konunuz çok gerçekçi gelmedi ama yine de yorum yapayım dedimSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Konu bosanmaya nasıl geldi, ben de aynı sizinki gibi bir izlenim almıştım..Konunun girisi esi ile birlikte cekirdeklerini almislar yorumlari okuyorlarmis gibi bir izlenim verdi. Sasirdim.
Daha yüz olmadık.Ama 100 kadının cevabı yüzünden boşanmıyorsunuz değil mi
Yav benim yorumumu nasıl tranko yapmış gibi olmuş?61.mesajda karar verilmiş
Başka alıntı vardı, üsttekini silerken olmuş. Düzelteyim onuYav benim yorumumu nasıl tranko yapmış gibi olmuş?
Siz sevgisiz büyüdünüz ilgisiz kaldınız diye, Eşiniz de mi bu kötü tecrübeleri edinsin istiyorsunuz ? Siz mutsuzsunuz diye eşiniz sevdiğiniz adam da mi aynı durumdan muzdarip olsun ? Bu nasıl bir anlayış ..Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Oğlumu düşünüyorumSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Annenizin sevgisiz olması yada sizin anne sevgisinden yoksun büyümeniz eşinizin yada eşinizin annesinin suçu mu? İnsanın evladı 50 yaşına da gelse gözünde bebeği gibi olur ilgilenir her müşkül durumunda özen gösterir iyi olması için. Sanki karşınızda 30-40 yaşındaki oğlunu kucağına almış size nispet yapıyorlar gibi alınmışsınız.Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Gereksiz tepki veriyorsunuz. Siz yaralisiniz diye herkes size göre hareket edemez. Esiniz olduğu için icerleyip annesiyle ilişkisini kiskanmissiniz. Anne oğul ilişkilerine karisamazsiniz ama şunu da demeden gecemicem, eşinizin altına da bez bağlıyor mu annesi. Esiniz herhalde bir iki yaşlarında. Koca adam kalksın ilaç mı içecek vikis mi sürecek kendisi yapsın. Bu denli nazlı erkek de ne biliyim topuklu giysinSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Erkek gribi neymiş aySoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?