- 20 Kasım 2019
- 3.780
- 4.976
Bana da bu annelik gibi geliyor açıkcası. İçlik almak başka giydirmek başka. Üşümesin diye sırtına ceketle peşinden koşmak başka. Evliliğimizin başında kayınvalidemde boyle tavsiyeler veriyordu inanılmaz saçma buluyordum ve kafam karışıyorfu bana corap giysin aman üşümesin bıdı bıdı terapistime söylediğimde kesinlikle bunu yapmamamı zamanla annesi gibi hissedip arada ki tutkuyu bitireceğini eş sıfatını korumam gerektiğini hatta artık cocuklarımıza bile böyle yapmamalıyız birey olduklarını ne xaman üşüyüp hasta olacaklarını akıl edebilir olması gerektiğini söylemişti. Yıllar geçtikten sonra eşime baktığımda artık annesinin bile ona üstünü hiy demesinden rahatsız olduğunu farkettim bana fa defalarca söylemişliği var güzel şekildr “ üşürsem giyerim sen lütfen takılma” bundan aslında hiç hoşlanmadığını anlamış oldum yani iyi ki terapistimi dinlemişimYazıya dökülünce öyle gibi geliyor, her saniye değil zaten söylediğim şey. Her ilişkinin dinamiği farklı, bir de karşılıklı olunca içten geliyor, yeri geliyor ben de çocuklaşiyorum öyle bakıldığında. Flört ediyorduk yıllar önce, eşim de mesleği gereği kışın soğukta ofis dışında olabiliyor, ona kalın bir içlik aldım üşümesin diye, kendi akıl edememiş, hala "bir içliğe tavladin beni" esprisi geçer aramızda. Bazı erkek şefkati çok seviyor, benimki de öyle. Oğlumu severim mesela sonra "gel beni de sev der" çocuk değiller belki ama çocuk gibiler Ama şunu her zaman derim, şefkate de, iltifata da erkeğin de ihtiyacı var kadınlar gibi, ilişkileri beslemek lazım, tabii kıymet bilene..