- 9 Mayıs 2011
- 13.828
- 28.689
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öff. Ana gibi yar olmaz der, alnina bi opucuk kondurur ana ogul birakirim evde. Baksin ogluna anasi evimde keyif yaparimSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Niye annesi ile yarışıyorsunuzkiÖrneğin ben adama.bin çeşit yemek yapıyorum.ama.adam.annesinin yaptığı bir kuru fasulyeyi öve öve bitiremiyor.ve bir keresinde benim babam eşimi annesine övüyordu.damadim çok iyi ama kızım da iyidir diye.kayinvalidem.bilmem.ben tanımıyorum onu dedi.belki.bana bunlardan batiyordur artik
Benim anam senin anan gibi sidik yarışmalarına girmeye gerek yok .. siz bu duygulardan mahrum kalmışsınız sizin suçunuz yok bunda, ama eşinizin de bunları yaşadığı için onun adına da en azından mutlu olmalısınız. Onun ötesi kıskançlık olur yanlış@Villanelle
@vesikaliyarim
@theblackswan
@alfadime
@marla durden
@simeyra
@Niloyatospikk
@Sns34
@yenGEnC
@kufyesili
@Katibin Ruhu
@zxshermine
@QueenW
@mybiglove
@Depam
@berencek
@SayYouLoveMe
@asliyann
@Welldone0
@WOMAN
KudrAlobar
@Blanc12
@Solarisss
@Nooption
@Druk Elephant
@Cherry92
@Birrbulutolsam
@Infinite Soul
@Cesu38
@gunces
@bebeklinick
@elfzyf
@Sevgi0641
@Damdakiperi
@Jane Doe
@Bercem_3434
@edibehatun
@Burhan Narsistoglu
@ezo26
@Borellus80
@Simli Kalem
@freya_
@sbelalkan
@Zuzushh
@sevgisaygidan
@Browni-
@ferb
@karmen33
@divankusu
@The Mom
@Camgulu
@ATTRAENTE
@Dahliadivin
@MutluKedi
@modinas
@AyselSilahimiGetir
Üstteki alıntıya göre yine değerlendirin bence.
Öngörü budur
Nolcak kız annesi kötü bir şey mi yapıyor. O kadarcık da olsunSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Bence haklısın oğul anaları acayip yaa al kızım vicks sür kocana iyi gelir diyemiyor muSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Burada çok ince bir çizgi var aslında...Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Niye kadının eli yok mu? Asıl bu davranış ayıp.Bence haklısın oğul anaları acayip yaa al kızım vicks sür kocana iyi gelir diyemiyor mu
Niye? karnında taşıyıp doğurduğu, emzirdiği, yıllarca bakıp büyüttüğü insana ellemek için icazet mi alacaktı!Bence haklısın oğul anaları acayip yaa al kızım vicks sür kocana iyi gelir diyemiyor mu
Aynen öyle. Burda bi konu vardı duşta keselemek vs onun gibi saçma sapan bir şey olmadığı taktirde hasta çocuğuna bakması gayet normal. Ki ben günahlarımı kaynanamdan daha çok severim.Niye? karnında taşıyıp doğurduğu, emzirdiği, yıllarca bakıp büyüttüğü insana ellemek için icazet mi alacaktı!
Gereksiz tepki veriyorsunuz.Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Bence aşırı tepki verilecek bir durum yok gibi geldi sonuçta annesi ve insanlar kaç yaşına gelirse gelsin annelerinin gözünde bebek gibi kalıyor , kayinvalidenizin huyu nasıl her konuda karışıyor mu bilmiyorum ama sadece bu ise konu kafaya takılacak bir şey değil gibiSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.