- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Dedi evet ..benim annemi örnek al dedi kendi annemi degil dedi
Gereksiz tepki veriyosun bence ,ne var yani annesi süremezmi sıkıntı ne anlamadımSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Bunu ilk mesaja ekler misiniz? Bu kısım önemli çünkü.Dedi evet ..benim annemi örnek al dedi kendi annemi degil dedi
Hep böyle gereksiz triplere giriyorsanızSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Eşinizin annesi oğluna vicks sürdü diye siz niye tribe girdiniz ben onu anlamadım? Ay ne alaka bu insanların nasıl bu kadar boş vakti varda böyle saçma sapan şeylere takılıyorlar ya anlamıyorumSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Dedi evet ..benim annemi örnek al dedi kendi annemi degil dedi
Öngörü budurSonradan gelip size annem bana böyle muamele yapıyor, sen onun gibi değilsin gibi bir kıyaslama yapmıyorsa sizi alakadar eden bir durum yok. Yaptığınız dümdüz kıskançlık, fitne fesatlık.
Gördüm fikrim değişmedi. Sevgisiz, ilgisiz bir anneyi örnek alacağına benim annem gibi annelik yapmayı bilen bir anneyi örnek al demiş. Anormal, kınayacak bir şey yok bence.Villanelle
V vesikaliyarim
theblackswan
Biordanbiburdan
marla durden
simeyra
Niloyatospikk
S Sns34
yenGEnC
K kufyesili
Katibin Ruhu
Z zxshermine
Q QueenW
mybiglove
Cereser
B berencek
SayYouLoveMe
Lady Guinevere
Welldone0
WOMAN
KudrAlobar
B Blanc12
Solarisss
Nooption
D Druk Elephant
C Cherry92
Birrbulutolsam
Infinite Soul
Cesu38
G gunces
bebeklinick
E elfzyf
S Sevgi0641
D Damdakiperi
Jane Doe
@Bercem_3434
edibehatun
B Burhan Burhanitto
ezo26
Borellus80
@Simli Kalem
freya_
sbelalkan
Zuzushh the YARGI Machine
ParlayanGece
Matmazel -
ferb
K karmen33
D divankusu
ANA VANGA
C Camgulu
ATTRAENTE
Dahliadivin
MutluKedi
M modinas
AyselSilahimiGetir
Üstteki alıntıya göre yine değerlendirin bence.
Öngörü budur
Bana göre bu cümle yanlış değil, muhtemelen konu sahibi çocuğuna da çok sevgiyle yaklaşmıyor,kendi anneni değil benim annemi örnek al , demişŞunu okuyana kadar esinize hak vermistim. Anne-baba sevgisi gormemis birine bu cumle kurulmaz, yarasına boyle basılmaz hele ki hayat arkadaşı bunu hic yapmaz.ayip etmiş
Böyle açıkça söylemişse odunun önde gideni. Yarası vardır kadının zaten. Söylenir mi ki öyle? Annesi ölmüş birine annesizsin sen zaten demek gibi bir şey bu.Gördüm fikrim değişmedi. Sevgisiz, ilgisiz bir anneyi örnek alacağına benim annem gibi annelik yapmayı bilen bir anneyi örnek al demiş. Anormal, kınayacak bir şey yok bence.
Çünkü mesajı aralarda kalmış. Eşi de mesajları okuyup kendi çapında değerlendirdiği için üşenmeyip etiketledim.Siz niye bu kadar herkesi etiketleyecek derecede tetiklendiniz?
Onun yerine biraz ilgi ve sevgi göstermesini istesin. Niye annesini örnek gösterip kıyas yapıyor ki? Artniyet aranır bunda.Bana göre bu cümle yanlış değil, muhtemelen konu sahibi çocuğuna da çok sevgiyle yaklaşmıyor,kendi anneni değil benim annemi örnek al , demiş
Bana göre bu cümle yanlış değil, muhtemelen konu sahibi çocuğuna da çok sevgiyle yaklaşmıyor,kendi anneni değil benim annemi örnek al , demiş
Bazen açıkça söylemek gerekir bazı şeyleri. Karşıdaki insan anne oğul ilişkisine müdahale edecek derecede kendini kaybetmişse açıkça söylemek en iyisidir.Böyle açıkça söylemişse odunun önde gideni. Yarası vardır kadının zaten. Söylenir mi ki öyle? Annesi ölmüş birine annesizsin sen zaten demek gibi bir şey bu.
Çünkü mesajı aralarda kalmış. Eşi de mesajları okuyup kendi çapında değerlendirdiği için üşenmeyip etiketledim.
Sanırım aralarında çıkan kavganın konusu bu, adam bunu alakasız ve durduk yere söylemiş gibi durmuyor. Alakasız yerde sırf bastırmak için kadının yarasına dokunup duruyorsa haksız. Burda açılan konularda erkek tarafından çok görüyorum bu hasetliği, adamlar resmen eşlerinin ailesinin iyi olmasını sindiremiyor; kendi abuk subuk ailelerinin yaptıklarını bi şekilde normalleştirmiş, normal olmadığını istemeden hal ve davranışları ile gözüne sokan insanlardan deli gibi nefret ediyor ve evde huzur bırakmıyorlar. Konu sahibi bu kadar da değildir belki ama hasedi şimdiden zarar vermeye başlamış gibi.Böyle açıkça söylemişse odunun önde gideni. Yarası vardır kadının zaten. Söylenir mi ki öyle? Annesi ölmüş birine annesizsin sen zaten demek gibi bir şey bu.
Çünkü mesajı aralarda kalmış. Eşi de mesajları okuyup kendi çapında değerlendirdiği için üşenmeyip etiketledim.
Gereksiz tepki veriyorsun, gayet normal yaşanan durum, anne sevgisinden mahrum olduğun için kızıp üzülmüşsun,Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Abartılı grip sanirimErkek gribi ne
Villanelle
V vesikaliyarim
theblackswan
Biordanbiburdan
marla durden
simeyra
Niloyatospikk
S Sns34
yenGEnC
K kufyesili
Katibin Ruhu
Z zxshermine
Q QueenW
mybiglove
Cereser
B berencek
SayYouLoveMe
Lady Guinevere
Welldone0
WOMAN
KudrAlobar
B Blanc12
Solarisss
Nooption
D Druk Elephant
C Cherry92
Birrbulutolsam
Infinite Soul
Cesu38
G gunces
bebeklinick
E elfzyf
S Sevgi0641
D Damdakiperi
Jane Doe
@Bercem_3434
edibehatun
B Burhan Burhanitto
ezo26
Borellus80
@Simli Kalem
freya_
sbelalkan
Zuzushh the YARGI Machine
ParlayanGece
Matmazel -
ferb
K karmen33
D divankusu
ANA VANGA
C Camgulu
ATTRAENTE
Dahliadivin
MutluKedi
M modinas
AyselSilahimiGetir
Üstteki alıntıya göre yine değerlendirin bence.
Öngörü budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?