Eşiniz iyi bir insan değil sadece iyiymiş gibi davranan biri. Zira eşine bu kadar kötü, gaddarca davranmak '' iyi '' kavramı adı altında söz konusu olamaz. Maalesef askerlere karşı olan ön yargılar aslında haklılık payı olan bir düşünce. Ama bu bir bahane değil tabi ki. Her mesleğin bir zorluğu, stresi var. Asker olmak zorsa sağlık personeli olmakta bir o kadar zor, öğretmen, işçi olmakta. Hepsinin yaşadığo psikolojik bir zorluk var. Kuzenimin eşi de astsubaydı oda böyle en ufak hareketinde kıza '' ne biçim annesin sen, çocuğa bakmayı beceremiyorsun '' derdi. Bende bir yere kadar lafını verebiliyordum artık evli çiftler sonuçta sinir oluyordum gerçekten ama evlenmeden öncede böyleydi eşi açıkçası o zamanda hiç kibar bir tarafına rastlamadım. Bunu bazen kadınlar görmezden gelebiliyor. Kendinizi ezdirmeyin yinede. Kırılsa da, bağırsa da kusura bakmasın yemek yapmak kadının görevi değil, çocuğa ebeveynlik yapmak sadece annenin görevi değil. Çocuğuna iyi bir baba demişsiniz ama hem çocuğuna iyi bir baba hem de eşine iyi bir eş olmalı. Kendini bağırarak üste mi çıkarmaya çalışıyor konuşmayın, yapmasını istediği şeyler yapmayın. O baskıya maruz kalmayın. Bi yere kadar alttan alınır.