• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle boşanma aşamasındayız ama istemiyorum

aaabbbda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
40
5
1
29
Merhabalar, eşimle boşanma aşamasındayız ama istemiyorum canım çok yanıyor kavgamızın ilk sebebini ben başlattım gurur yaptı evden gitti 15 gün oldu ayrılık boşanma dışında hiç konuşmadı derdimi anlatmak için yanına gittim tersledi konuşmadı evden herşeyini aldı birbirimizi çok seviyorduk çocuğumuz yok 5 yıllık evliyiz. Yanına gittikten sonra aradan 3 gün geçti bi konuşalım belki düzeltebiliriz dedim ben konuşmak istemiyorum düzelecek bir şey yok bitti bunu kesin bil yazdı ama ben çok özlüyorum gururumu kırıp tekrar gitsem mi acaba? Yengeç burcu ve çok gururludur inattır

İnat değil bu böyle yuvayı yıkmak kolay iş değil, o içinde olanı faaliyete dökmüş bu kadar. Çaban yeter bence yalvaracak misin beni affet geri kabul et diye.

İnat değil bu böyle yuvayı yıkmak kolay iş değil, o içinde olanı faaliyete dökmüş bu kadar. Çaban yeter bence yalvaracak misin beni affet geri kabul et diye.
Doğru ama acaba bana çok kırıldığı için mi böyle oldu anlamadım

Sürekli aynı konuda tartışıyorsanız artık bu ilişkiye olan inancı , bu olayların biteceğine olan inancı bitmiş olabilir. Evliliğinizi yürütemediğinizi düşünüp artık çabalamaktan vazgeçmiştir. Siz ailesiniz boşanın demek kolay 5 yıl kısa bir zaman değil . Alışılmış bir hayat bir insan var bence boşanmak istemediğinizi söyleyin ileride keşke demek yerine

Erkeklerde başladı çok kirildimlara grurdan gittimlere. Hayır efendim aklına koymuştun bahane buldun gittin. Yoksa küste olsa bı cabasi olurdu evliliği bitmesin diye, on beş gün evden gitti dava açıyor, ne güzel dünya az bekleseymis de sen hiç cabalamasaydin da gidip bosansaydi. Baya acelesi varmış.

adamla cinsel hayatiniz bile yok nesini istemiyorsun? mahkemede sen de bunu söyle, asli kusurlu sayilip tazminat öder belki. en azindan bosanmadan komple zararla cikmazsin

Ay tamam siz geçenki üyesiniz eşinizin cinsel problemleri vardı direk dansı izledi sizde erkekliğine laf etmiştiniz. Geçenki konuya yüzlerce yorum geldi aynı konu içeriğini açmanın manası neyse.

Erkeklerde başladı çok kirildimlara grurdan gittimlere. Hayır efendim aklına koymuştun bahane buldun gittin. Yoksa küste olsa bı cabasi olurdu evliliği bitmesin diye, on beş gün evden gitti dava açıyor, ne güzel dünya az bekleseymis de sen hiç cabalamasaydin da gidip bosansaydi. Baya acelesi varmış.
Olaylar başka çiçeğim

Ay tamam siz geçenki üyesiniz eşinizin cinsel problemleri vardı direk dansı izledi sizde erkekliğine laf etmiştiniz. Geçenki konuya yüzlerce yorum geldi aynı konu içeriğini açmanın manası neyse.
Ay durum bu muu adam tabii kaçar yakalanmış mii ben orada yoktum bak kacirmsim mevzuyu 🤦🏻‍♀️ şimdi anladım sağol balım cidden yani bende bı kavga için gidilir mi diye çok sistim okuyunca da şimdi burdan bakinca :KK64:

"Kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur."
Niyeyse böyle oldurmaya çalışanlarda bunu hissediyorum.

Bir insan boşanmak istiyorsa bitirmiştir herşeyiyle bu kadar üstüne gitmek niye ben anlayamıyorum.

Kendim beni istemeyeni ben hiç istememci olduğumdan herhalde garip geliyor bana insanların bu tutumları.

Yani hadi adam geri döndü sizin çabalarınızla. Sizi daha fazla sevip el üstünde mi tutacak? Tam tersi egosu tavan yapacak kendini bir bok sanacak bu kadar net.

Çok seviyordunuz da bir video için neden erkekliğine laf ettiniz? Aynı şeyi eşiniz size yapsa burada ne haysiyetsizliği kalırdı ne adamlığı, kısacası haksızsınız ve yaptığınız şeyin sonucuna katlanmak zorundasınız.

Ay durum bu muu adam tabii kaçar yakalanmış mii ben orada yoktum bak kacirmsim mevzuyu 🤦🏻‍♀️ şimdi anladım sağol balım cidden yani bende bı kavga için gidilir mi diye çok sistim okuyunca da şimdi burdan bakinca :KK64:
Yani konu sahibi haklı olan bence ama adam durumu kendi lehine çevirip ailesine kadar anlattı.

Yani konu sahibi haklı olan bence ama adam durumu kendi lehine çevirip ailesine kadar anlattı.
O kadar hakim değilmişim mevzuya kaçtım.ben, biraz daha detaylı olsaymis soru iyiymiş, herkes farklı açıdan yorum yapti 🤦🏻‍♀️😂

Back