Eşimle boşanma aşamasına geldik

Neresinden tutsak elimizde kalan bir konu daha

Tüm sülaleyi birbirine katmis bunu bile bile hamile mi kaldiniz teyzesinin kizi sucluydu niye amcasinin kizi da suçlu bugün de sen suçlusun gerçekten kızıyorum bile bile lades dediniz de neden batan gemiye bir cocuk daha alıyorsunuz adam demekki koca da olamiyor baba da niye olmayani oldurmaya çalışıyorsunuz ki görünen köyü gözünüze sokmuşlar hala görmem demissiniz

Evet ben hataylıyım eşim urfa araplarından. Bizde yoktur 2.3. eş durumu. Bilmiyorum eşim 21 yaşındaymış evlendiğinde onu da ilk çocuğun yaşından anlıyorum. Öbür kadınla resmi nikah da yok dini nikahla birliktelik yaşayıp iki çocuk yapmışlar.

Evet aynen öyle. Gözüme soktular gözümü kapattım resmen.. bile göre yaptım kendime bunu. Hata üstüne hata yaptım. Herkesin töresi kendine ama bize değil işte

Amca ve teyze kızı aynı kişi. Amcası ve teyzesi evliymiş.

Eski eşi babasının evinde ben görmüyorum çocuklarla ilgili bir durum olmadığı sürece demişti. Sonra benim hamileliğim kavgalar vs olunca, eski eşinin sürekli kendi ailesinin yanına gelip gittiğini vs söyledi.

Aptallık benim.

Hayatınızı nasıl yaşamak istiyorsanız ona göre kararınızı vereceksiniz.

Konu sahibi sen konuyu anlatmadan da biz burada anlıyoruz kahin olduğumuzdan mi sence ? Ki M migrenimsi maşallah her şeyi yazmış . Bende şunu ekleyeyim bu adam senden uzak dururken kurtul sonra basına bela olmasin

yanlışlıkla buraya başka konuya yazacağım mesajı yazdım, düzenlemeden ancak silebildim .

Siz biraz daha kurcalayın
biz aslında hala nikahlıyız boşol demedim, 3 talakla boşamadım da der...
hiç mi yok etrafta biraz yakın yaşıtınız olan genç bir kadın filan yahu, hadi adam ne dese ona inanıyor, o kadar biliyorsunuz, kimseyle mi tanışıp samimi olmadınız şu zamana kadar ?
anlatırdı size herşeyi...

büyük oranda tahmin ettiğim şeyler
ama sizin alışkanlıklarınız ve uygulamarınızla o tarafların hiç birbiriyle alakası yok ki, ateşe yürümüşsünüz resmen...

Ama nüfus kaydını görünce bile inanamadim evli olduğuna dediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…