Esimle birbirimize girdik ...

Konuyu nasıl okuduğunuz okudunuz mu!!! O zaman sizin evladınız evlendiğinde iki sene sizi gelmez görüşmez. Ama karısının ailesi ile görüşür, onlarla tatile çıkar.
Oğlunuz anne babasına gelmek istediğinde de eşi gelmek istemez bahaneler bahaneler gelemez.
Siz çok mutlu olursunuz.
Suçu evladınızda bulursunuz.

Bende eşimin ailesini sevmiyorum ama 6 aylık hamile halimle arabayla 750kmlik yola gittik. Sırf eşim ailesini özledi diye.
Oluyor yani. Ben eşimin mutlu olmasını istiyorum. Ve ailesine de katlayabiliyorum sırf bunun için.
Bence sizde eşiniz için bir jest yapın. Gönlünü okşayın. Sen istiyorsan gideriz kocacığım deyin. Erkekler seviyor cilveyi. Bu çok bilindik bir şey artık.
Başka zamanda kendi isteğinizi bu şekilde kabul ettirirsiniz.

Evet konuyu okudum, yorum da yaptim. Konu sahibini oldukca haksiz buldum. Ama adamin ailesini gormuyor olmasi sadece konu sahibinin suçu degil.
Eşim aileme 2 senedir gelmiyor olsa ben oturup eşimin keyfini beklemez basar giderdim annemin babamin yanina özlerim yahu 2 sene bu 2 SENE.
Evlendi diye karisina yapişmadi ya bu adam TEK basina niye gitmemis ama yapisik gibi davraniyor suç kimde??? Demek ki iyi aile baglari gelistirememis o yaşa kadar, kusura bakmayin elin kizini yolmayla olmuyor. Haksiz bile olsa kimseye boyle birsey yapmaya hakkiniz olamaz sizin, kimse kimseyi zorla biyerde tutamaz isteyen gider gorurdu.

Birlikte gidelim deyince zehir eden insan tek gitmeye kalksa ortalığı birbirine katar.

Ben aile konusunda değil de seyahat aracı konusunda bildiğimi söylicem..2 çocuk annesiyim. Hamilelikte uçakla seyahat arabadan daha emniyetli bebek için. Arabayla seyahatte sürekli karnınızda sallana sallana daha rahatsız olacak bebek. Doktorum bana ankara seyahatleri için böyle bilgi vermişti. Araba travma resmen demişti. Şimdiki uçaklarda kabin basıncı vs de sıkıntı olmuyor. Dilerseniz önce doktorunuza danışın ona göre karar verin. Şimdiden sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle..

Ben zorla tutan çok gördüm.
Öyle sizin yazdığınız gibi değil...

Size şey yazmayacağız biz bağları sıkı tutucaz aman da aman oglunuzu iyi yetiştiricez.

Birlikte gidelim deyince zehir eden insan tek gitmeye kalksa ortalığı birbirine katar.

Katsin, katsa nolur yani? 5,5 yillik evliyim. Eşim yillarca hem aileme gelmeyecek, hem beni gondermeyecek?? İsterse kendini yirtsin tabi ki gidip gorurdum.

İsteyen boşanma davasi açsin "sebep ailesini gormeye gitmesi" şeklinde

düşünce yapınızı çok beğendim. Gerçekten haklısınız.
benim de oğlum var 15 aylık Allah güzel ömür versin inşallah. ben de kv olcağım bazen bende düşünüyorum fena geline denk gelirsem naparım diye. Ama dediğiniz gibi öyle ciğer sökmeyle olmuyo.
benimde abimin eşi çok fenave çirkeftir. Annem aynı köyde torunlarının özlemiyle yanıp tutuşarak öldü. Ama abim bir hafta sonu da çocuklarını alıp getirmedi anneme. Her hafta aynı köyde ki kvsine giderken, üstüne üstlük bizim mahalleden geçip kvsine giderken felçli anneme 5 dk göstermezdi çocukları.
bense eşimin annesi pek sevmesemde haftada bir torununu götürüyorum ki benm annem gibi yanmasın ciğeri diye. Eşimde genelde gidelim der ben gitmezsem bişeye kızmışsam bikaç kez sormaz bile anneme gidelim mi diye basar gider annemi görcem diye.
dediğinİz gibi kendi evladımız bizi sayıp sevmiyosa o gelinde sevmez. Sevmese çok önemli değil saygı da duymaz.
pek sevmiyorum ama paşa paşa saygı duyuyorum. Hem kendi huzurum için hemde kocam için.

Öyle zehir edeni ailesi ile tatile göndermeyip, benim aileme gidemiyosan hamileysen tatil de yok örtmen hanım haydi evinde otur diyeceksin. Bak bakalım karışabiliyo mu gitmesine gelmesine

Canım şuan hamilesin sanırım hormonlardan dolayı olaya birtek kendi gözünle bakıyorsun ama birde eşinin gözünden bak düşünsene ailenin yanına uzun süredir gitmiyorsun yazın tatile gideceksiniz bunda sıkıntı yok ama aileme.gidelim dediğin zaman eşin sıkıntı çıkarıyor? Sence hoşuna gider miydi bence gitmezdi. Birde böyle düşün yani uçakla seyahat bence arabayla seyahat etmekten daha kolay ve basit ne var ki bunda sanırım hamilelikten dolayı biraz fazla hassasın gibi geldi bana

Beş aylık hamile rahatlıkla uçakla yolculuk yapabilir sorun yoksa. Hatta arabayla zor olur. Uçakla ülke içi en uzun mesafe 2 saat zaten. Siz biraz hamileliği koz olarak kullanmışsınız ama bir tavsiye, böyle meselelerde bunu kullanırsanız gerçekten zorlandiginizda kimse inanmaz yalancı çoban hesabı.

Sevgili konu sahibi, hamileliğinizde riskli bir durum söz konusu olmadığı sürece doktorunuza da danışarak rahatlıkla uçak yolculuğu yapabilirsiniz.
Ne kadar kırgınlıklar da olsa eşiniz için bayramda orada olmanız bence doğru olandır. Biraz empati yaparsak ileride bizim de evlatlarımız bayramlarda ziyaretimize gelmediğinde yaşayacağımız üzüntüyü düşünelim ve bence hamlelerimizi ona göre yapalım. Eşinizi bu konuda kırmayın. Evinizin huzurunu da Kaçırmayın bence.

Katsin, katsa nolur yani? 5,5 yillik evliyim. Eşim yillarca hem aileme gelmeyecek, hem beni gondermeyecek?? İsterse kendini yirtsin tabi ki gidip gorurdum.

İsteyen boşanma davasi açsin "sebep ailesini gormeye gitmesi" şeklinde
Belki onu dinledikce değer görüp onu anlayacağını düşünmesini beklemiştir. Belki kavga çıkmasın diye teklif beklemistir. Tabiki kendi başına gitmeli bir birey eski gelmiyorsa. Bu özgüvene sahip olmalı o konuda hem fikirim ama ben adamda bir suc bulamadım ailesinin yanına gitmemesi dışında

Bana bahane gibi geldi uçakla 1 taş çatlasın 1.5 saat sürer o yolculuk bildiğim kadarıyla da 5aylık hamile birinin (ekstrem durumlar hariç) uçağa binmesinde de sorun yok. Eşinizi bi nebze haklı buldum tamam çok samimi olmayabilirsiniz vs ama neticede eşinizin ailesi adamında anne babasını görmeye hakkı var bu konuda yanlışınız var. Hele ki sizin ailenizle tatile gidildiği halde bi bayramda onun ailesine gidemiyorsanız bana yanlış geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…