- 15 Temmuz 2016
- 8.166
- 13.643
- 248
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Konuyu nasıl okuduğunuzİyide oğlunuz sizi birakip gidiyorsa bunun sorumlusu baska kadin degil, baskasinin evladinin cigerini sökmeyle, saçini yolmayla mi oglunuzu duzeltecekseniz?
O yolarim cigerini sokerim dediginiz kizlarin anneleri anne degil mi? Kimse sahipsiz degil, cocugum filan da yok ama %100 hakli dahi olsa benim cocugumun "cigerini sokup ya da yolacak" kadinin cigerini once ben sökerdim.
Herkes kendi cocugunu egitsin baskasinin evlatlarini yolmayla olmuyor.
O cocuk 30dan sonra evinize gelmiyorsa siz kendi cocugunuzda arayin once sikintiyi
Konuyu nasıl okuduğunuzokudunuz mu!!! O zaman sizin evladınız evlendiğinde iki sene sizi gelmez görüşmez. Ama karısının ailesi ile görüşür, onlarla tatile çıkar.
Oğlunuz anne babasına gelmek istediğinde de eşi gelmek istemez bahaneler bahaneler gelemez.
Siz çok mutlu olursunuz.
Suçu evladınızda bulursunuz.
Birlikte gidelim deyince zehir eden insan tek gitmeye kalksa ortalığı birbirine katar.Evet konuyu okudum, yorum da yaptim. Konu sahibini oldukca haksiz buldum. Ama adamin ailesini gormuyor olmasi sadece konu sahibinin suçu degil.
Eşim aileme 2 senedir gelmiyor olsa ben oturup eşimin keyfini beklemez basar giderdim annemin babamin yanina özlerim yahu 2 sene bu 2 SENE.
Evlendi diye karisina yapişmadi ya bu adam TEK basina niye gitmemis ama yapisik gibi davraniyor suç kimde??? Demek ki iyi aile baglari gelistirememis o yaşa kadar, kusura bakmayin elin kizini yolmayla olmuyor. Haksiz bile olsa kimseye boyle birsey yapmaya hakkiniz olamaz sizin, kimse kimseyi zorla biyerde tutamaz isteyen gider gorurdu.
Ben zorla tutan çok gördüm.Evet konuyu okudum, yorum da yaptim. Konu sahibini oldukca haksiz buldum. Ama adamin ailesini gormuyor olmasi sadece konu sahibinin suçu degil.
Eşim aileme 2 senedir gelmiyor olsa ben oturup eşimin keyfini beklemez basar giderdim annemin babamin yanina özlerim yahu 2 sene bu 2 SENE.
Evlendi diye karisina yapişmadi ya bu adam TEK basina niye gitmemis ama yapisik gibi davraniyor suç kimde??? Demek ki iyi aile baglari gelistirememis o yaşa kadar, kusura bakmayin elin kizini yolmayla olmuyor. Haksiz bile olsa kimseye boyle birsey yapmaya hakkiniz olamaz sizin, kimse kimseyi zorla biyerde tutamaz isteyen gider gorurdu.
Birlikte gidelim deyince zehir eden insan tek gitmeye kalksa ortalığı birbirine katar.
düşünce yapınızı çok beğendim. Gerçekten haklısınız.Evet konuyu okudum, yorum da yaptim. Konu sahibini oldukca haksiz buldum. Ama adamin ailesini gormuyor olmasi sadece konu sahibinin suçu degil.
Öyle zehir edeni ailesi ile tatile göndermeyip, benim aileme gidemiyosan hamileysen tatil de yok örtmen hanım haydi evinde otur diyeceksin. Bak bakalım karışabiliyo mu gitmesine gelmesineBirlikte gidelim deyince zehir eden insan tek gitmeye kalksa ortalığı birbirine katar.
Belki onu dinledikce değer görüp onu anlayacağını düşünmesini beklemiştir. Belki kavga çıkmasın diye teklif beklemistir. Tabiki kendi başına gitmeli bir birey eski gelmiyorsa. Bu özgüvene sahip olmalı o konuda hem fikirim ama ben adamda bir suc bulamadım ailesinin yanına gitmemesi dışındaKatsin, katsa nolur yani? 5,5 yillik evliyim. Eşim yillarca hem aileme gelmeyecek, hem beni gondermeyecek?? İsterse kendini yirtsin tabi ki gidip gorurdum.
İsteyen boşanma davasi açsin "sebep ailesini gormeye gitmesi" şeklinde
Evet ben olsam bende böyle yapardimÖyle zehir edeni ailesi ile tatile göndermeyip, benim aileme gidemiyosan hamileysen tatil de yok örtmen hanım haydi evinde otur diyeceksin. Bak bakalım karışabiliyo mu gitmesine gelmesine
Bana bahane gibi geldi uçakla 1 taş çatlasın 1.5 saat sürer o yolculuk bildiğim kadarıyla da 5aylık hamile birinin (ekstrem durumlar hariç) uçağa binmesinde de sorun yok. Eşinizi bi nebze haklı buldum tamam çok samimi olmayabilirsiniz vs ama neticede eşinizin ailesi adamında anne babasını görmeye hakkı var bu konuda yanlışınız var. Hele ki sizin ailenizle tatile gidildiği halde bi bayramda onun ailesine gidemiyorsanız bana yanlış geldi.Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Hamilesiniz. Hasta değilsiniz.Ben hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?