Esimle birbirimize girdik ...

Ailesini esiyle ziyarete gitmek istemesi gayet normal bence ama sizi hamile halinizle hastanelik edecek kadar abartmasi sacma . Aramizda bi sorun yoksa ailesiyle bence gidin . Yada dogumdan sonra gidelim deyin gonlu olsun ama zorla olacak is degill istemiyorsanız gitmezsiniz ayrica kanamaniz olmus hastaneye gitmissiniz dönüşte kavgaya devam ediyorsunuz sacma hicmi dusunmuyor bebegi bu adam

500 km için uçak mesafesi ne kadar sürebilir ya 1 saat olsun hadi. Kaldı ki uçapın içerisinde wc mevcut değil mi bahaneniz çok komik ve saçma. Eşiniz için ailesini sevmeseniz bile katlanmanız gerek yada eşinize engel olmayın kendi gitsin. Ailenize gelince onlarla tatile gidebiliyorsunuz ne ala. Bencillikten başka bişey değil. O zaman eşiniz de sizinle gelmek zorunda değil sizin ailenizle görüşmek zorunda değil.
Birde haklı gibi üste çıkıp tvde küfür etmesinden bir tur daha kavga etmişsiniz pes.
Kanamanız olmuş eşiniz düşünmüyor diyorsunuz da siz o çocuğu düşünseniz durduk yere ikinciye ortamı germezsiniz.

Böyle sessiz sakin, kendi halinde, senede 1-2 de olsa görüşmeye razı (ki olumsuz hiçbir sebep yoksa bu kadar az görüşmek de pek iyi olmuyor) evinize cebinize karismayan ne bileyim bir derdiniz olsa hemen koşup gelecek kv-kp bulup da bunayanlari görünce de ayri bir sinirleniyorum. Keşke bana denk gelseydi... Kiymetini bil op basina koy bence. Zaten az gorusuyormussun eşin için bir zahmet gidiver yani.

Ağzına sağlık.içimdekileri yazmışsın

Eşiniz haklı bence de bahane yapmışsınız haziranda tatile gidebiliyorsanız uçakla çok daha kısa sürecek ve konforlu bir yolculuğu çok rahat yaparsınız üstelik evlendiğinizden beri gitmemişsiniz ama maşallah tatile kendi ailenizle gitmeyi gayet biliyorsunuz eş ailesine bayramda bile gidilmiyor eşinizde ağaç kovuğundan çıkmadı bunca zaman ailesini görmemiş. Kanama falan inanmadım buna da. Kusura bakmayın da çok bencilsiniz.

Kimse zorla cocuk yaptirtmiyor kendi keyfiniz istedigi icin cocuk yapiyorsunuz, kendi seçimlerinizi yaşiyorsunuz ve gayet normal olan anneliğin geregi yapmaniz gereken bakımlarini sayiyorsunuz.
Kolay degildir eminim, bana zor gorunuyor acikcasi ama zor gelene de cocuk yapmama secenegi var, kimseye zorunlu degil.

Kimse kimseyi ailesinden koparamaz veya uzaklastiramaz. Burda "anne bağımlısı" ne adamlar okuduk " annnnemmm" diye diye yuvalarini yikiyorlar gayet onlari niye kimse koparamiyor annesinden?
İnsan 2 senedir ailesine gitmiyorsa tek suçlu baskasi olamaz ayagindan zincirlemediyse, tek sorun konu sahibi degil yani.
Eşim aileme gelmese 2 sene oturup eşimin keyfini beklemem 500 km yol nedir haftasonu bile git gel yaparim ki benim ailem de farkli sehirde.

Önce bı haddinizi bilin kendi keyfiniz için çocuk yapıyorsunuz!!!!
Siz kimsiniz bunun yargısı yapıyorsunuz!!!
Biz kendi düşüncelerimizi yazdık, size de neden böyle düşünüyorsunuz diye cevap yazmayacagım.
Yeteri kadar fikir beyan ettik.
Yanlız o keyfiniz için yaptınız falan felan o konular sizi boy boy aşar.

Herkes keyfinden yapmiyor mu ne zamandan beri cocuk zorunluluk oldu? Cocuk yapmak insanin keyfine kalmis bir durum.
Cocuk yapin diye gorevlendirilmiyor kimse benim bildigim kadariyla...

Asiri abartiyorsunuz, yorumunuzda kat kat abarti zaten.

Herkes keyfinden yapmiyor mu ne zamandan beri cocuk zorunluluk oldu? Cocuk yapmak insanin keyfine kalmis bir durum.

Valla ben ileride benimle sayılı görüşürken 30undan sonra tanıdığı insanlarla aile olup tatile gitsin diye de yapmıyorum çocuğu. Konu burada ben anam babamdan evlensem de ayrılamam tatile bile onlarla giderim, ama iki senede bir hafta kayınvalideme göndermem demesinden bahsediyorum.
Çifte standarta kimse tahammül edemez

İyide oğlunuz sizi birakip gidiyorsa bunun sorumlusu baska kadin degil, baskasinin evladinin cigerini sökmeyle, saçini yolmayla mi oglunuzu duzeltecekseniz?

O yolarim cigerini sokerim dediginiz kizlarin anneleri anne degil mi? Kimse sahipsiz degil, cocugum filan da yok ama %100 hakli dahi olsa benim cocugumun "cigerini sokup ya da yolacak" kadinin cigerini once ben sökerdim.
Herkes kendi cocugunu egitsin baskasinin evlatlarini yolmayla olmuyor.
O cocuk 30dan sonra evinize gelmiyorsa siz kendi cocugunuzda arayin once sikintiyi

Benim büyük abimde evli.Eline işini alıp evlendi.Babam malesef sorumsuz biriydi bu sebepten ailemin katkısı olamadı.Abilerimin ikiside aynı dönemde okudular.Büyük abim şehir dışında gurbette diye annem eline ne geçse ona yollardı onun yanı sıra yiyecek 20 lira nedir ki bunu yolladığına kaçkez şahidim.Bende mektup yazardım gönderdiğimiz şeylerin içine koyardım.Mektubun arkasına elimi çizerdim falan o mutlu olsun diye bizim elimizden gelen buydu...Şuan bakıyorumda abimin tek yaptığı şey bizi unutmak olmuş... Demiyorum ki yengem bunu yaptı bilmiyorum ki abim zamanla bizden uzaklaştı...Bende eşimin ailesine bayılmıyorum sadece birtane kız kardeşi var onunla görüşmüyorum hatta...Ama eşimden onları unutmasını bekleyemem ben ailemle bu kadar yakınken bu sadece bencillik olur iyi kötü onu bağlar ve değiştirilemez birşey aile...Abimler senede iki kez gelirdi(bir senede toplam bir hafta görürdük onları 2-3 gün kalırlar hep)bir sömestr bir ramazan bayramı bu sene sömestrda da gelmediler...Abimin annemle bir ay boyunca konuşmamasına onu merak etmemesine hayret ediyorum.Bunu nasıl yapıyor aklım almıyor.Bende evlendim 3,5 yıl oldu ama içimdeki ailem hala aynı belki daha fazla...Erkeklere anlam veremiyorum...

Öyle sizin bildiğiniz gibi değil oldu mu!!!
Size mi sorucaz yorum yaparken.
Çocuğum karşısına böyle bı gelin ciksin anasını ağlarım çok mu zorunuza gitti!!!!
Siz evladınızı evlenince görmezsiniz olur mu, düşünceniz de zerre beni ilgilendirmiyor.

Olur mu ya dünyanın en iyi garıları oldukları için eş ailesi ile kesinlikle iletişim içinde olmazlar.
Çünkü onların her yeri paha biçilemez cevher ya

Ben 7,5 aylık hamileyken ülke değiştirdik biz. Bil ulkeden diğerine taşındık. Uçak yolculuğu sonrası da arabayla 1 er hafta arabayla kilometrelerce yol yaptık. Bu kadar abartmayın. Uçak yolculuğu araba yolculuğundan çok daha konforludur. Eşinizin ailesini yok sayıp ona topraktan cikmis gibi davranırsanız bir süre sonra eşiniz size karşı topraktan cikmis bir bitki kadar duygusuz olacak haberiniz olsun. Empati yapın biraz. Sevdiğiniz insanı mutlu etmek olsun odak noktanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…