- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Ağzına sağlık.içimdekileri yazmışsınNe demek.
Böyle bi dünya var mı Allah aşkına...
Ben evladımı ne zorluklarla dünyaya getirdim, yaşadıklarıma annem şahit ben böyle bişey görmedim kızım deyip durdu.
Ve bir gün bir kız gelecek evladımı bana iki sene getirmeyecek, oğlum gidelim dediğinde bir sürü martaval okuyacak.
Ya da oğlumu boynu bükük tek başına gönderecek.
He benim evladım bana kanadı kırık gelsin, anne eşim gelmedi işte cümlesini sesi üzgün söylesin yeminle yıkarım ortalığı.
Ben bı kv olarak tabi ki gelinime kotu anlayışsız davranmayacağım haddini hududunu bilirim.
Burda hak verdiğim üye zibilyon tane, ama bu konu nedir böyle ailenle tatillere git şimdiden yap planını bide deki çok haklı gibi ama ailem benim için tatil programlarını değiştirdi para çok harcayacak....
Eşi nereden çıkmış bir ağaç kavuğundan mı yoksa bı anne karnından ciğeri kopa kopa doğurmuştur o evladı.
Bu kadar olmaz ya.
Hak var adalet var.
Valla ben burda ki haksız konuları gördükçe ilerde bu durumları yaşarsam o geline papuç bırakmam.
He okuduğum haklı konularda da olmaması gereken her durum için şimdiden ders çıkarıyorum.
Valla 7 aylık hamileyim.. oğlum olacak.. 8. Haftadan beri kusuyorum 1 aydr mide yanmasından mahvoldum.. Kabirgamın altına giriyor hareketimi nefesimi kesiyor.. Doğumu, emzirmesi, bakımı, hastalandığında başında durması, okulu, ergenliği vb.. Herşeyi ... mutlu bir hayatı olması için elimden geleni yapıp sonunda böyle bir muamele görürsem çok üzülürüm.. Oğlumun evliliğini falan düşünüp eşimin ailesine elimden gelen hürmeti gösteriyorum ki cok şükür onlarda öyle gelin değil kzları yerine koyuyorlar beni ve eltimi.. Korkuyorum yani bir kz gelecek ben sussam da.oğlumu benden uzaklaştıracak diye..Ki bide benim abim.de evli yani aralarında huzursuzluk çıkmasın diye biz ailecek genelde uzak duruyoruz gelin kendisi istediği zaman arar gelir gider.. Bilmiyorum böyle yorumları okuyunca bende korkuyorum.. Ya oğlum böyle bir durumla anne babasını unutursa ? .. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi diyorum..
Amin.
Madem böyle eşlerinin annesi babasını istemi
Aynen dediğiniz gibi!!!
Çok çok doğru.
Ben evladımı 700% ölüm riski ile doğurdum.
Perinatoloji doktoru kibarca çok riskli aldır dedi.
Ben neler neler çektim. Ve inanır mısınız benim evladım karnında uslu duruyordu dönerken bile yavaştı. Eğer ki hızlı dönüş yapsaymış ben ölürdüm.
Yavrum doğdu.
İlerde yanlız kalmasın bı kardeşi olsun diye gene riski göze alıp hamileyim.
Ve şu an ağrılardan dayanamadım eşim geldi yemek yedim, ben yatağa uzandım eşim bakıyor evladımıza.
Kim bunlar ya böyle bişey var mı Allah aşkına, evladı ailesinden kimse soğutamaz...
Begenmediyse ailesini, evlenmeseydi.
Kendisi de anne olacak ama bu dünya da yaşattığını yaşamadan kimse gitmiyor.
Ve birgün bı kız gelecek oğlumu benden koparacak.
Valla ben onun ciğerini koparırım evladımdan kopmam.
Önce bı haddinizi bilin kendi keyfiniz için çocuk yapıyorsunuz!!!!Kimse zorla cocuk yaptirtmiyor kendi keyfiniz istedigi icin cocuk yapiyorsunuz, kendi seçimlerinizi yaşiyorsunuz ve gayet normal olan anneliğin geregi yapmaniz gereken bakımlarini sayiyorsunuz.
Kolay degildir eminim, bana zor gorunuyor acikcasi ama zor gelene de cocuk yapmama secenegi var, kimseye zorunlu degil.
Kimse kimseyi ailesinden koparamaz veya uzaklastiramaz. Burda "anne bağımlısı" ne adamlar okuduk " annnnemmm" diye diye yuvalarini yikiyorlar gayet onlari niye kimse koparamiyor annesinden?
İnsan 2 senedir ailesine gitmiyorsa tek suçlu baskasi olamaz ayagindan zincirlemediyse, tek sorun konu sahibi degil yani.
Eşim aileme gelmese 2 sene oturup eşimin keyfini beklemem 500 km yol nedir haftasonu bile git gel yaparim ki benim ailem de farkli sehirde.
Önce bı haddinizi bilin kendi keyfiniz için çocuk yapıyorsunuz!!!!
Siz kimsiniz bunun yargısı yapıyorsunuz!!!
Biz kendi düşüncelerimizi yazdık, size de neden böyle düşünüyorsunuz diye cevap yazmayacagım.
Yeteri kadar fikir beyan ettik.
Yanlız o keyfiniz için yaptınız falan felan o konular sizi boy boy aşar.
Herkes keyfinden yapmiyor mu ne zamandan beri cocuk zorunluluk oldu? Cocuk yapmak insanin keyfine kalmis bir durum.
Cocuk yapin diye gorevlendirilmiyor kimse benim bildigim kadariyla...
Asiri abartiyorsunuz, yorumunuzda kat kat abarti zaten.
Valla ben ileride benimle sayılı görüşürken 30undan sonra tanıdığı insanlarla aile olup tatile gitsin diye de yapmıyorum çocuğu. Konu burada ben anam babamdan evlensem de ayrılamam tatile bile onlarla giderim, ama iki senede bir hafta kayınvalideme göndermem demesinden bahsediyorum.
Çifte standarta kimse tahammül edemez
Öyle sizin bildiğiniz gibi değil oldu mu!!!Herkes keyfinden yapmiyor mu ne zamandan beri cocuk zorunluluk oldu? Cocuk yapmak insanin keyfine kalmis bir durum.
Cocuk yapin diye gorevlendirilmiyor kimse benim bildigim kadariyla...
Asiri abartiyorsunuz, yorumunuzda kat kat abarti zaten.
Olur mu ya dünyanın en iyi garıları oldukları için eş ailesi ile kesinlikle iletişim içinde olmazlar.Valla ben ileride benimle sayılı görüşürken 30undan sonra tanıdığı insanlarla aile olup tatile gitsin diye de yapmıyorum çocuğu. Konu burada ben anam babamdan evlensem de ayrılamam tatile bile onlarla giderim, ama iki senede bir hafta kayınvalideme göndermem demesinden bahsediyorum.
Çifte standarta kimse tahammül edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?