- 29 Mayıs 2013
- 2.806
- 4.934
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Küçük mesele nerede ben göremedim? Ortada gayet de büyük bir mesele var. Eşinizin ailesi ile çok samimi olmadığınızı belirtmissiniz ama onlar eşinizin ailesi ve eşinizin hatırına gitmelisiniz. 5 aylık hamile iken neresi zor olabilir? Bırakın agirlasmayi daha karnınız bile çıkmamış olacak. Ben 32 haftalık hamileyken uçakla İstanbul dan vana gittim. Gayet de güzeldi ve sorunsuz oldu. 20 haftalık hamilelik için zor olur demeniz sadece bahane ve bencillik.Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
İyide oğlunuz sizi birakip gidiyorsa bunun sorumlusu baska kadin degil, baskasinin evladinin cigerini sökmeyle, saçini yolmayla mi oglunuzu duzeltecekseniz?
O yolarim cigerini sokerim dediginiz kizlarin anneleri anne degil mi? Kimse sahipsiz degil, cocugum filan da yok ama %100 hakli dahi olsa benim cocugumun "cigerini sokup ya da yolacak" kadinin cigerini once ben sökerdim.
Herkes kendi cocugunu egitsin baskasinin evlatlarini yolmayla olmuyor.
O cocuk 30dan sonra evinize gelmiyorsa siz kendi cocugunuzda arayin once sikintiyi
Umarım oğlunuz olur ve umarım sizin gibi bir gelininiz olur,daha da bir şey demiyorumBugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Aslında çoğu konuda böyle olabiliyor konu sahibi konuyu kapatsa böyle durumlarda mantıklı olur , ben görmemiştim mesajlarını mesela ..... haklısınız öğrenmenin yaşı yok.....Kadının mesajlarini okudum hallettik hakliydi ucak biletine baktik diyordu gideceklermis daha fazla üstüne gitmemek gerekiyor bence hatasini anlamış
Bundan sonra empati kurarak davranmasi gerektiğini düşünüyorum öğrenmenin YAŞI yoktur..
Hakli ama anne babasına yeterince duskunse kimse engel olamaz ki gitmesine.. konu sahibi haksız eşi sonuçta bi zararları da olmamışsa gitmesi lazım.. Ama konu sahibi gitmiyor diye adam neden iki senedir gidip görmüyor ailesini..konu sahibinin yaptigi da yanlis tabi kalkıp adama annene gidemezsin mı diyor dese bile gitmek isteyeni kim tutar kiÖnce bı haddinizi bilin kendi keyfiniz için çocuk yapıyorsunuz!!!!
Siz kimsiniz bunun yargısı yapıyorsunuz!!!
Biz kendi düşüncelerimizi yazdık, size de neden böyle düşünüyorsunuz diye cevap yazmayacagım.
Yeteri kadar fikir beyan ettik.
Yanlız o keyfiniz için yaptınız falan felan o konular sizi boy boy aşar.
Valla ben ileride benimle sayılı görüşürken 30undan sonra tanıdığı insanlarla aile olup tatile gitsin diye de yapmıyorum çocuğu. Konu burada ben anam babamdan evlensem de ayrılamam tatile bile onlarla giderim, ama iki senede bir hafta kayınvalideme göndermem demesinden bahsediyorum.
Çifte standarta kimse tahammül edemez
Burada bir kadın kocam aileme göndermiyor diye konu açtığında kocasına saydırıyoruz. Aynısını gelin yapınca da yapıyorum ben. Gelin olunca başka damat olunca başka yorum yapmıyorum. Kadın yada erkek eş ailesiyle görüşmüyorsa, adama baskı yapıyorsa sütten çıkmış ak kaşıl değildir, onun da kabahati vardır. Eş ailesiyle sebepsiz görüşmek stemeyen evlenmesin.Bu coxugununuzn sucu olur gelinin degil.. oglunuzu zincire vurmuyirsa annene gidemezsin diye.. gelinden omce kensi evladima kizarim ben.. ben sana emek verdim senelerce geline degil gelin el gibi gorebilir ama senin uzerinde emegim var sen gelmek istemiyirsun demek ki yoksa kim engel olabilir.. ortada bir sorun yokken engel olan gelinle de evli kalmasin zaten.. simdi ben her sene gidiyorum anneme uzak oldugu icin ve epey para gittigi ixin maddiyattan senede 1. Esim gidemezsin dese ayrilik pahasina yine giderim yeter ki insan gitmek istesin.. gondermem diye birsey yok demek ki esi de pek istekli degil ki gondermem deyince razi oluyor.. bu durumda da ilk kendi evladina kizacak kaynana
Ben zaten konu sahibi haksız dedim dikkatli okursaniz.. bunu yapan biriyle evli kalmasın zaten de dedim.. konu sahibi suçsuz demedim yani. mahçup olursun elalem laf eder diye de düşünebilirsin.. Ama bunlar yalnız gitmemek için bahane değil ki.. Yoksa konu sahibine de dedim kayinvaliden den kotuluk zarar görmediysen gitmen lazım diye.. Ben ailemi ozledigimde giderim banane elalemin dediginden..gitmeme izin vermeyecek insanla da evli kalmazdım bunu yapan merhametsizdir çünkü o evlilikten ne hayır gelir.. adam gitmek istedikten sonra gider görür ailesini.. Yoksa konu sahibi hatalı zaten.. Ama düşün evladım beni ozlemez görmeye gelmezse el insanına kızsam ne ki.. ınsanlar istedikten sonra yurtdışından bile senedi bir gelebiliyorken, aynı ülkede 2 senedir gelmeyen insanı napim.. bazı erkekler evlendi mı anne babasını umursamiyo zaten.. benim oğlum beni düşünmesinden sonra gelini yırtsam ne olacak ki evlâd gine aynıBurada bir kadın kocam aileme göndermiyor diye konu açtığında kocasına saydırıyoruz. Aynısını gelin yapınca da yapıyorum ben. Gelin olunca başka damat olunca başka yorum yapmıyorum. Kadın yada erkek eş ailesiyle görüşmüyorsa, adama baskı yapıyorsa sütten çıkmış ak kaşıl değildir, onun da kabahati vardır. Eş ailesiyle sebepsiz görüşmek stemeyen evlenmesin.
Adam gitmek istiyor ki kavga etmişler.
Bilemeyiz belki eşinin gelmemesinden mahçup oluyor.
Neticede ben bana gelmezse evladım ikisine de kızarım, gerekeni yaparım.
Kayınvalide merhametli belli ki iki koca senede bir şey dememiş, kendi de bir kere gelmiş sadece. Ben bu kadar minnoş olamazdım.
Adamın kavga sebebi karisi da gelsin.. Ama 2 senedir gelmek istemeyen gelmeyen kadına zaten kavgaya ğerek yok.. basar gidersin.. Ama kavga etmeyle çözemezsin adam da onun ailesine gitmez bu saatten sonra.. herkes kendi ailesine kendi gider ki konu sahibi empati yapsın.. baktı ki yine düzelme yok boşanırBurada bir kadın kocam aileme göndermiyor diye konu açtığında kocasına saydırıyoruz. Aynısını gelin yapınca da yapıyorum ben. Gelin olunca başka damat olunca başka yorum yapmıyorum. Kadın yada erkek eş ailesiyle görüşmüyorsa, adama baskı yapıyorsa sütten çıkmış ak kaşıl değildir, onun da kabahati vardır. Eş ailesiyle sebepsiz görüşmek stemeyen evlenmesin.
Adam gitmek istiyor ki kavga etmişler.
Bilemeyiz belki eşinin gelmemesinden mahçup oluyor.
Neticede ben bana gelmezse evladım ikisine de kızarım, gerekeni yaparım.
Kayınvalide merhametli belli ki iki koca senede bir şey dememiş, kendi de bir kere gelmiş sadece. Ben bu kadar minnoş olamazdım.
Adamın kavga sebebi karisi da gelsin.. Ama 2 senedir gelmek istemeyen gelmeyen kadına zaten kavgaya ğerek yok.. basar gidersin.. Ama kavga etmeyle çözemezsin adam da onun ailesine gitmez bu saatten sonra.. herkes kendi ailesine kendi gider ki konu sahibi empati yapsın.. baktı ki yine düzelme yok boşanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?