Eşimle başka bir kadın gibi mesajlaştık :(

Bence eşin anlamış ne olduğunu sen onu değil o seni oynatıyor. Sana hiç mi demedi resim at video at yada skypten görüşelim vs diye?
Demeden senle görüşmeye gelecek olmasına sonrada karımı seviyorum vazgeçtim demesine nasıl inandın ki?
Aldatan adamın telefonunu ortalarda bırakmasıda ayrı bir ilginç

adam pişman olmuş,aldatmamış bütün hesaplarını silmiş ama siz de biraz fazla abartmışsınız sanki sürekli sürekli taciz ve tehdit ederek.

Sadece cinsellik istiyorum diyen adamın oltasına düşen kadınlar gidip genelevde çalışsa ya lütfen
Zaten bence attığı mesajlara kimse cevap vermeyince adam kendi geneleve gitmiştir konu sahibesi ders verdim diye mutlu oluyor üzgünüm eşinizi ne korkuttunuz konu sahibesi ne de caydırdınız. Adam sizi sevse zaten böyle bir şeylere girişmezdi edepli edepli durur doğumu sonra da kırkınızın çıkmasını beklerdi. Sizin de boşamak gibi bir niyetiniz olmadığı için gelip burda dertleştiniz herkes de kocanız yemedi dedi beğenmediniz yorumları neyse erkekler her ne kadar beyniyle değil ç.küyle düşünse de salak da değiller o kadar :) yani ilk siz olmadığınıza inandı diyelim her yerden ders vermeye çalışırsanız artık anlamıştır :)

Eğer eşin sen olduğunu anlamadıysa ve sen gerçekten pişman olduğunu görebiliyorsan kesinlikle söyleme bence

Anlamistir esin. Bu kadar yazismalardan sonra. Her sey iyi guzel. Ama oyundan bulmus gibi yazman tam bir fiyasko olmus. Yuz binlerin veya milyonlarin oynadigi oyundan hop diye aradigin birisini bulamazsin oyle. Haliyle yememistir.:deli:

Zaten konustugu kisinin sen oldugunu anladiktan sonra R yapmis belli ki. Ava giderken avlandin mi aceba bilemedim ama icimden bunlar gecti.

Sabrina hayran kaldim o ayri mesele, umarim haksizimdir. Kararini iyi ver bence:bicak:

bence adamın anladığı falan yok.
burda takdir edilen bir olay falan yok çoğu üye yardırmış..
çok büyük potansiyel var adamda..
eşine söyleyeceğim falan demesen yine rahattı içi.. bunun normal oldugunu düşünüyordu.
çok büyük bir sorun, bununla yaşama artık patlat bir yerden.
tabii kendinin yaptıgını söylemeden...
o hesaptan kendine atacagın merhaba mesajı gibi..

Sormadan yapamayacağım bunca olayın üzerinden geçeli nerdeyse bir sene olacak.. hala içinizde şüpheler var eşiniz size lohusalık bitikten sonra cinsel olarak nasıl yaklaştı ve tavrınız Ne oldu ?
Çünkü içinizde en ufak bir şüphe varsa yaklaşmamanız gerekirdi..
Ya da yeni çocuğunuz oldu bunun Sevincini yaşarken bi tarafınız eksik kalmadı mı yani nasıl olayı örttünüz bu zamana kadar duygularınızla hiç mi belli etmediniz kızgınlığınızı, şaşgınlığınızı..
bunları yazan biri hala karar aşamasında ise demek ki hala ona güvenmiyorsunuz hal böyle iken neden aylardır aynı yatağı paylaşıyor ve polyanacılık oynayarak kendinizi üzüyorsunuz..
Ben olsam ağzının en güzel köşesini tezekle süslerdim kocamın.. ne haddine başka karıda kızda cinsellik arayacak benim göbeğim burnumda bende üstünden 1 sene geçecek kakara kikiri sonra diyeceğim ki karar aşamasındayım.. bana tuhaf geldi..
Yani kardeşim içine atıp dert etme kendine sana yazık..

Kusura bakmayın da genç güzel bir kız napsın sizin ağzı salyalı niyeti bozmuş kart zampara kocanızı? Bal gibi de anlamış siz olduğunuzu.

Bir de akıllandı diye mutlu oluyorsunuz. 50 tane kadına selam yazacak kadar niyeti bozmuş, cinsellik topraklarının Afrika kökenli vatandaşı kocanız bir anda ben yapamayacağım nidaları atarak pişman oldu, öyle mi?

Kendinize karşı dürüst olun.

bence sizin siz oldugunu anlamıştır her erkek eşini aldatıyor bence ben aldatmayanı görmedim sadece kadınlar kabul ediyor aldatılmayı bence mesajlarınızı kontrol edin bir yerde siz oldugunuzu anlamış

Bosan yada boşanma diyemem ortada çok küçük bir bebek var , ama eşim aldatmaya yeltendi deme aldatmış bariz buradaki kadınlar aldatmayi sadece yatmak olarak algilasada .. hiç akillandigini falanda düşünmüyorum esin erkeklerin çoğunluğunu oluşturan hem ekmek hem pasta olsun diyenlerden. Bugün hamilelikte cinsellik yasayamadigini bahane etmiş yarın bebeğini öbür gün evlilikte heyecan kalmadı vs. Bisuru bahanelerle yine aldatacaktir. Bu tarz adamlara yapılabilecek bişey yok boşanmak dışında , çocuğum var yapamam diyosan oda senin kararın ama adamın karakteri ortada , çok seviyomus bide ona soylede sevmek kelimesini kirletmesin bari..

Hamile olduğundan dolayı , kaçamak cinsellik arayışına girmiş bir erkek gördüm .. eşin yaptıklarında hatalı ne desen haklısın.. ama affedilmeyecek bir suç değil bu.. bence eşinle bu olayı düzgün bi şekilde karsına alıp anlatmalısın yargılamadan..
Affedilmeyecek bı suç değil dediğiniz karısını aldatıyor , sizin için affedilmeyecek suç ne merak ettim yatakta basmak heralde.. yargılamadan konuş demende çok komik bari instagramina çiçek yollasin Kocacim beni nede güzel aldatiyosun diye hey allahim

Gerçekten hayran olunası birisiniz.Güçlülüğünüzden ve sabrınızdan bahsediyorum.Herkes yapamaz.
Eşinize gelirsek; bence olayı çakmadı ve gerçekten pişman oldu.Ben olsam bunca zaman söylememişim dahada söylemem hep tetikte olurdum.En ufak bir yanlışındada gösterirdim ona.
Sağlıklı uzun ömrünüz olsun bebişinizle.sevgiler,

X