Eşimle başka bir kadın gibi mesajlaştık :(

Bence anlamamış. Tecrubesizligine gelmiş. Sen arada yokla yine onu bovvvv diye:)) eşinize sosyal hesaplarını neden kapadigini sormadinizmi acaba? Ne dedi?

Hala o kadınmışım gibi mesaj atıyorum beni burdada mı buldun defol git dedi en son gülsem mi ağlasam mı bilemedim :confused:

Kahkaha attım ya akşam akşam :-):-) adamın kabusu olmuşsun bu stres ona yeter haha yalnız şaka bir yana ben olsam mesaj yazan o parmaklarını kırar boşanırdım nasıl dayanıyosunuz hayret

Son düzenleme:
Iyice korkutsana şunu ya :)))) = Altına etsin bi. Bulundugun sehrin mobeselerinden uydu kayitlarindan takip ettim seni ..... Sokaginda oturuyosun yakinda evini de bulucam! De karin agrisi ver allahaskina ya ahahhah azcik eğlenelim.

Cok sempatikmis esiniz ben karimi sseviyorum tatli guzel her sey hos safece cinsellik ariyorum vay be.. Brad Pitt sanki tamam o zaman deyip buna kosacak millet. Pek safmış :) bu kadar saf oldugu icin kizamadim ben adama.

Kusura bakmayın da genç güzel bir kız napsın sizin ağzı salyalı niyeti bozmuş kart zampara kocanızı? Bal gibi de anlamış siz olduğunuzu.

Bir de akıllandı diye mutlu oluyorsunuz. 50 tane kadına selam yazacak kadar niyeti bozmuş, cinsellik topraklarının Afrika kökenli vatandaşı kocanız bir anda ben yapamayacağım nidaları atarak pişman oldu, öyle mi?

Kendinize karşı dürüst olun.
Akıllandı diye mutlu olduğumu kim söyledi acaba? Şu an dünyadaki mutsuz insanlardan sadece biriyim. 2 yıl peşimden koşan, sana deli gibi aşığım diyen, çocuğumun babası, dünyalar kadar sevdiğim adamın bu yaptığını düşündükçe kahroluyorum.

Direk konuya giriyorum. Ağustos ayında 8 aylık hamileydim instagramda gezinirken eşime ait ikinci bir hesabı olduğunu gördüm. 50 küsür kişiyi takip ediyordu ve bunların hepsi kız dı. İlk şoku böyle yaşadım. Eşim uyurken telefonunu alıp instagramına baktım ve özel mesajla bir çok kıza 'slm' yazmış bu da ikinci şokum oldu. Kızların hiç biri cevap yazmamış bu arada. Hiçbirşey söylemedim hamileliğimin son günleriydi kavga edip strese girmek istemedim ama içten içten çok üzüldüm ağladım. Bu olaydan iki hafta sonra doğum yaptım. Arada eşimin telefonunu alıp karıştırıyordum ve yine kızlara mesaj attığını gördüm. Kendime sahte bir hesap açtım internetten de güzel bir kız resmini profilim yaptım ve onu takip ettim. Ben takip eder etmez hemen slm yazdı. Biraz bekledikten sonra bende slm yazdım. Ve o günden sonra mesajlaşmaya başladık. Önce bekar olduğunu söyledi sonra ki günlerde evli olduğunu eşinin hamileyken onunla birlikte olmadığını amacının sadece cinsellik olduğunu itiraf etti. Evde benim yanımda benimle mesajlaştı saftirik. Her neyse buluşmak istediğini söyledi her mesajlaşmamızda ama sen evlisin karını sevmiyormusun diye sorduğumda karımı çok seviyorum çok tatlı güzel bir karım var (sağolsun!beni övüyor burada) benim amacım sadece cinsellik diyordu. En sonunda buluşmaya karar verdik ama o gün geldiğinde yapamyacağım dedi vazgeçti. Sonra ben buna bu mesajları karına göndereceğim diye mesajlar atmaya başladım bir hataydı sakın yapma böyle birşey dedi. Hayatım biter karımı seviyorum dedi. O kadar kızgınım ki ona sürekli mesajlarımla korku verdim. Sonra beni engelledi ben başka hesap açtım yine mesaj attım bu defa instagram hesabını sildi. Facebook hesabı açtım oradan mesaj attım karına herşeyi anlatacağım diye yalvardı sakın yapma hayatım biter diye. Oradan da engelledi. Bu bir oyun oynuyordu internette üşenmedim oyunu indirdim üye oldum oradan da mesajlar atmaya başladım. Her neyse geçen gün yatarken arkadan bana sarıldı ben senin hakkını nasıl ödeyeceğim dedi. Hayırdır neden böyle dedin hiç dedi sıkıca sarıldı. Evet beni aldatmaya kalkıştı ve pişman oldu. Bütün sosyal hesaplarını sildi. Karışık duygular içindeyim. Ona çok kızgınım ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gün çok sevdiğim kocamın beni aldatmaya kalkacağı aklımdan geçmezdi. Şu an karar aşamasındayım kafam çok karışık.
yemin ederim dilim kitlendiii OH MY GOOOOD !!! azminize hayran kaldim.:)))

Akıllandı diye mutlu olduğumu kim söyledi acaba? Şu an dünyadaki mutsuz insanlardan sadece biriyim. 2 yıl peşimden koşan, sana deli gibi aşığım diyen, çocuğumun babası, dünyalar kadar sevdiğim adamın bu yaptığını düşündükçe kahroluyorum.
Peki neyi bekliyorsunuz?
Daha doğrusu kararınız ne
Ne yapmayı düşünüyorsunuz eğer evliliğinizi devam ettirecekseniz konuyu kapatın unutun derim

Sabıra bak doğum yapıyor sonra bebegi ile ilgilenirsenirken bunları helal olsun sana ne diyim ben. Ben o civarlarda bebe emMedi sut derdi dogüm sonası sendromu hala yerine gelMemiş organlarim bununda ugrasiyordum esin sana dogumda ilgi gosterdi mi doguma girerken sarildı mi ilk gunler yanında. Oldu mu mesala bunlar hangi arada oldu . sırlar dünyasından daha ötede bir aksiyon olmuş şaka bir tarafa üzüldüm ne diyeyim ki çok yormusun kendini böyle bir insan için konusmalisin bu konuyu.

"Hiçbirşey söylemedim hamileliğimin son günleriydi kavga edip strese girmek istemedim" sözünüzü okuduğum an zaten hiçbir şey yapmayacağınızı anladım. neden konu açıyorsunuz ki daha ilk okuduğunuz an hiç sesinizi çıkarmamanızdan ne yapacağınız belliymiş. evet üzülmüşsünüz, ben de üzüldüm hamileyken bunları yaşamanıza, ama siz aynı zamanda içten içe böyle bir ilişkiye layık olduğunuzu düşünüyorsunuz bence. hiç ses etmemenizden belli bu. keşke gerçekten yüzde yüz güvenilir bir adamla evlenmiş olsaydınız ama değil. bugün pişman olmuş olabilir ama ileride pişman olmayıp, nefsine hakim olamayarak sizi aldatmayacağından nasıl emin olabiliyorsunuz. bana öyle geliyor ki vazgeçmeyip sizi aldatsaydı da sesinizi çıkarmayacaktınız. sesini çıkarmayacak,çekip gidemeyecek olan kadınlar lütfen araştırmayın kocalarınızı. üzülmekten başka bir işe yaramıyor çünkü. bilmemek mutluluktur bazen.

X