• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başka bir kadın gibi mesajlaştık :(

Sadece cinsellik dedi diye bu kadar sabirli karsiliyorsunuz sanirim.sizi kirmak istemem ama acaba siz kadin olarak sadece cinsellik icin mesajlassaydiniz ne olurdu bir de bunu dusunun.Ne yani kadinin namusu var erkegin yok mu ? Gene de hicbir yuvanin dagilmasini istemem esinizin genel halini tavrini iyice degerlendirin bence

konu sahibi sana hayran oldum :) sabrın takdirlik tehdit mesajlarına devam et ömrü billah yeltenenmez bence böyle birşeye ... ders olmustur , bu korku ona yeter

Bağımlısı olduğu oyunu bile silmiş. Hep sil şu oyunu biraz sohbet edelim derdim benimde en büyük eğlencem bu derdi. Korkusundan en büyük eğlencesinden de vazgeçmiş yani.
Peki siz sormadiniz mi sosyal medya hesaplarini bu cok sevdigi oyunu neden silmis hadi oyuna skldm sildim dedi ya sosyal medya heaaplarini onlara ne aciklama yapti sonucta kimse durduk yere silmez bunlari ne dedi merak ettim

Onuda yaptım. İnanmayacaksınız ama yaptım. O kişiden faceden kendime arkadaşlık isteği gönderdim sonra eşim yanımdayken aslı yılmaz kim acaba bana istek göndermiş dedim eşim televizyona bakarak bilmediğin kişileri ekleme dedi. Yüzüme bakamadı yani.
Adam anlamis ya iste kim bilir icinden nasil kutluyordur kendini oglum iyi yirttin diye Hey Allah'im ne yazilanlara ne yorumlara inanamiyorum bu konu fake mi adam mi fake yorumlar mi fake anlamadim bu dizi degil hanimlar gercek hayat adam neler yapmis kadin neler cevirmis pembe dizi izler gibi yorum yapiyoruz biz de saka gibi ya

Artık mesaj atmayı kesin bence. Sizin olduğunuzu öğrenirse hem yuzgoz olursunuz hem de sizi gerçekten aldatır bu defa.
Bu konu gerçekse , sabırlı davranmissiniz.

Bence senle mesajlastigini anlamış olabilir
50 küsur kadına yazilan adam bir anda ne yapıyorum ben aydınlanması yasamaz bence

Bana da öyle geliyor konu sahibini üzmek istemem ama. Zaten adam "Eşim hamileyken cinsellik yaşayacağım kadın arıyorum" diyen biriyken birden "Aman Allahım ne yapıyorum ben?" aydınlanması imkansız değil ama zor. Bence aradan zaman geçsin fake olmayan bir profille (mesela gönüllü olabilecek bir arkadaşın profili falan olabilir) deneyin, ona göre iyice anlarsınız.

Bir kadin olarak siz sadece sıkıldığınız icin bile yabanci bir erkekle yazissaniz eminim buyuk olay cikarirdi eşiniz.
Ama esiniz seks amacli baska kadınlarla konusabiliyor, siz de bununla egleniyorsunuz.
Mideler dört oda bir salon olmus masallah. Icinize sindiyse size mutluluklar.

Ben karşımda ne olursa olsun kocasını aklamaya çalışan, yalanlarına inanmaya ya da kendini inandırmaya hazır bir konu sahibi görüyorum. Bazı üyeler de polyanna gibi yorumlar yapmışlar zaten. Yani konu sahibi duymak istediklerini de duymuş. Bazı çakal erkekler de saf ayağına yatıp iyi kandırıyorlar kadınları, bravo doğrusu.

Adam anlamis ya iste kim bilir icinden nasil kutluyordur kendini oglum iyi yirttin diye Hey Allah'im ne yazilanlara ne yorumlara inanamiyorum bu konu fake mi adam mi fake yorumlar mi fake anlamadim bu dizi degil hanimlar gercek hayat adam neler yapmis kadin neler cevirmis pembe dizi izler gibi yorum yapiyoruz biz de saka gibi ya
Fake değilim malesef yaşadım bütün bu yazdıklarımı..

Ben karşımda ne olursa olsun kocasını aklamaya çalışan, yalanlarına inanmaya ya da kendini inandırmaya hazır bir konu sahibi görüyorum. Bazı üyeler de polyanna gibi yorumlar yapmışlar zaten. Yani konu sahibi duymak istediklerini de duymuş. Bazı çakal erkekler de saf ayağına yatıp iyi kandırıyorlar kadınları, bravo doğrusu.
+1000000

Direk konuya giriyorum. Ağustos ayında 8 aylık hamileydim instagramda gezinirken eşime ait ikinci bir hesabı olduğunu gördüm. 50 küsür kişiyi takip ediyordu ve bunların hepsi kız dı. İlk şoku böyle yaşadım. Eşim uyurken telefonunu alıp instagramına baktım ve özel mesajla bir çok kıza 'slm' yazmış bu da ikinci şokum oldu. Kızların hiç biri cevap yazmamış bu arada. Hiçbirşey söylemedim hamileliğimin son günleriydi kavga edip strese girmek istemedim ama içten içten çok üzüldüm ağladım. Bu olaydan iki hafta sonra doğum yaptım. Arada eşimin telefonunu alıp karıştırıyordum ve yine kızlara mesaj attığını gördüm. Kendime sahte bir hesap açtım internetten de güzel bir kız resmini profilim yaptım ve onu takip ettim. Ben takip eder etmez hemen slm yazdı. Biraz bekledikten sonra bende slm yazdım. Ve o günden sonra mesajlaşmaya başladık. Önce bekar olduğunu söyledi sonra ki günlerde evli olduğunu eşinin hamileyken onunla birlikte olmadığını amacının sadece cinsellik olduğunu itiraf etti. Evde benim yanımda benimle mesajlaştı saftirik. Her neyse buluşmak istediğini söyledi her mesajlaşmamızda ama sen evlisin karını sevmiyormusun diye sorduğumda karımı çok seviyorum çok tatlı güzel bir karım var (sağolsun!beni övüyor burada) benim amacım sadece cinsellik diyordu. En sonunda buluşmaya karar verdik ama o gün geldiğinde yapamyacağım dedi vazgeçti. Sonra ben buna bu mesajları karına göndereceğim diye mesajlar atmaya başladım bir hataydı sakın yapma böyle birşey dedi. Hayatım biter karımı seviyorum dedi. O kadar kızgınım ki ona sürekli mesajlarımla korku verdim. Sonra beni engelledi ben başka hesap açtım yine mesaj attım bu defa instagram hesabını sildi. Facebook hesabı açtım oradan mesaj attım karına herşeyi anlatacağım diye yalvardı sakın yapma hayatım biter diye. Oradan da engelledi. Bu bir oyun oynuyordu internette üşenmedim oyunu indirdim üye oldum oradan da mesajlar atmaya başladım. Her neyse geçen gün yatarken arkadan bana sarıldı ben senin hakkını nasıl ödeyeceğim dedi. Hayırdır neden böyle dedin hiç dedi sıkıca sarıldı. Evet beni aldatmaya kalkıştı ve pişman oldu. Bütün sosyal hesaplarını sildi. Karışık duygular içindeyim. Ona çok kızgınım ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gün çok sevdiğim kocamın beni aldatmaya kalkacağı aklımdan geçmezdi. Şu an karar aşamasındayım kafam çok karışık.
Zavallı adamı aldattığına da aldatacağına da bin pişman etmişsin. :KK70::KK70:

aman canım boşver erkek sever cinselliği kendine bağla eşini zaten kapattı diyorsun açma unut gitsin ama gözünde üstünde olsun kendine bağla en zayıf noktasından:KK66::KK66: anladın sen beni tatlım

Back
X