Ya var ya nasıl kadınlarsınız böyle dinsizin hakkından imansız gelir helal olsun süründürün hamile kadını aldatmayı aklından geçiren zihniyete hayat zindan olsun hayata bir can getiriyo kadın orda o ne derdinde oh olsun siz madalyayı hakettiniz hatta siz ülke bile yönetirsiniz ama ben şahsen tüm bunları yaşatır dahada süründürür rezil eder sonrada bebeğimle sessizce giderim öyle bi adamla yatıp uyuyamamDirek konuya giriyorum. Ağustos ayında 8 aylık hamileydim instagramda gezinirken eşime ait ikinci bir hesabı olduğunu gördüm. 50 küsür kişiyi takip ediyordu ve bunların hepsi kız dı. İlk şoku böyle yaşadım. Eşim uyurken telefonunu alıp instagramına baktım ve özel mesajla bir çok kıza 'slm' yazmış bu da ikinci şokum oldu. Kızların hiç biri cevap yazmamış bu arada. Hiçbirşey söylemedim hamileliğimin son günleriydi kavga edip strese girmek istemedim ama içten içten çok üzüldüm ağladım. Bu olaydan iki hafta sonra doğum yaptım. Arada eşimin telefonunu alıp karıştırıyordum ve yine kızlara mesaj attığını gördüm. Kendime sahte bir hesap açtım internetten de güzel bir kız resmini profilim yaptım ve onu takip ettim. Ben takip eder etmez hemen slm yazdı. Biraz bekledikten sonra bende slm yazdım. Ve o günden sonra mesajlaşmaya başladık. Önce bekar olduğunu söyledi sonra ki günlerde evli olduğunu eşinin hamileyken onunla birlikte olmadığını amacının sadece cinsellik olduğunu itiraf etti. Evde benim yanımda benimle mesajlaştı saftirik. Her neyse buluşmak istediğini söyledi her mesajlaşmamızda ama sen evlisin karını sevmiyormusun diye sorduğumda karımı çok seviyorum çok tatlı güzel bir karım var (sağolsun!beni övüyor burada) benim amacım sadece cinsellik diyordu. En sonunda buluşmaya karar verdik ama o gün geldiğinde yapamyacağım dedi vazgeçti. Sonra ben buna bu mesajları karına göndereceğim diye mesajlar atmaya başladım bir hataydı sakın yapma böyle birşey dedi. Hayatım biter karımı seviyorum dedi. O kadar kızgınım ki ona sürekli mesajlarımla korku verdim. Sonra beni engelledi ben başka hesap açtım yine mesaj attım bu defa instagram hesabını sildi. Facebook hesabı açtım oradan mesaj attım karına herşeyi anlatacağım diye yalvardı sakın yapma hayatım biter diye. Oradan da engelledi. Bu bir oyun oynuyordu internette üşenmedim oyunu indirdim üye oldum oradan da mesajlar atmaya başladım. Her neyse geçen gün yatarken arkadan bana sarıldı ben senin hakkını nasıl ödeyeceğim dedi. Hayırdır neden böyle dedin hiç dedi sıkıca sarıldı. Evet beni aldatmaya kalkıştı ve pişman oldu. Bütün sosyal hesaplarını sildi. Karışık duygular içindeyim. Ona çok kızgınım ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gün çok sevdiğim kocamın beni aldatmaya kalkacağı aklımdan geçmezdi. Şu an karar aşamasındayım kafam çok karışık.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle başka bir kadın gibi mesajlaştık :(
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Boşanma fikriniz yoksa daha fazla kurcalamayın bence.
Benim icin boşanma sebebi arti elaleme rezil etme sebebi cok yuzsuz ve arsiz bir esiniz varmis
Burda eglenenler olmus ama bence acinasi bir durum bu cinselligi onune gelenle yasayacak kadar rayindan cikmis ruhtan duygudan arinmis bir adamla evli kalmazdim
Cinsellik yasamadi diye alkis tutmak saçma o topa giren adama bir daha nasil guveneceksiniz
Allah yardimciniz olsun.
Burda eglenenler olmus ama bence acinasi bir durum bu cinselligi onune gelenle yasayacak kadar rayindan cikmis ruhtan duygudan arinmis bir adamla evli kalmazdim
Cinsellik yasamadi diye alkis tutmak saçma o topa giren adama bir daha nasil guveneceksiniz
Allah yardimciniz olsun.
Akıllı kadınları seviyorumBuraya yazdığım isimle o isim aynı değil onuda düşündüm canım
Bir kadin olarak siz sadece sıkıldığınız icin bile yabanci bir erkekle yazissaniz eminim buyuk olay cikarirdi eşiniz.
Ama esiniz seks amacli baska kadınlarla konusabiliyor, siz de bununla egleniyorsunuz.
Mideler dört oda bir salon olmus masallah. Icinize sindiyse size mutluluklar.
Bu iki yoruma tamamen katılıyorum bende bunları yazmak istedim arkadaşlar yazmış benden önceBen karşımda ne olursa olsun kocasını aklamaya çalışan, yalanlarına inanmaya ya da kendini inandırmaya hazır bir konu sahibi görüyorum. Bazı üyeler de polyanna gibi yorumlar yapmışlar zaten. Yani konu sahibi duymak istediklerini de duymuş. Bazı çakal erkekler de saf ayağına yatıp iyi kandırıyorlar kadınları, bravo doğrusu.
Konu sahibi ömrünü böyle bir adamla her an aldatılma korkusuyla mı geçireceksin ?
Güven bir kere sarsılmış.
Yani sonunda erkeklerin ic yuzunu anladiniz. Sizce evlilik kurumunun ne gibi bir amaci olabilir, madem erkekler boyle?
HMMM?
neden evleniyorsunuz neden lades oluyorsunuz bile bile ey kadin milleti?
HMMM?
Ben hatasından dönen birini göremedim.
Aldatma illa ki ten tene temasla olmuyor.
O niyetle başka kadınlarla konuşması, sizi kandırması da aldatmadır.
Hele hele karısının yanında başka kadınlarla görüşmesi aldatmanın son noktasıdır.
Eğer, boşanmayacaksınız unutun derim.
Ama buna pişman oldu(nasıl pişmanlıksa!) diye, başka bir girişimde bulunmayacak, onu da reddedecek diye bir kaide yok.
Bundan sonra yine hamile kalırsanız, adam 2 dk eve geç gelsin aklınıza neler neler gelecek...
Aldatma illa ki ten tene temasla olmuyor.
O niyetle başka kadınlarla konuşması, sizi kandırması da aldatmadır.
Hele hele karısının yanında başka kadınlarla görüşmesi aldatmanın son noktasıdır.
Eğer, boşanmayacaksınız unutun derim.
Ama buna pişman oldu(nasıl pişmanlıksa!) diye, başka bir girişimde bulunmayacak, onu da reddedecek diye bir kaide yok.
Bundan sonra yine hamile kalırsanız, adam 2 dk eve geç gelsin aklınıza neler neler gelecek...
Şöyle mesajlara da deli oluyorum, mesela ne yapsın da bağlasın? İple mi bağlasın? Erkek cinselliği sever diye her şey meşru mu? Kadın cinsellik sevmiyor mu?aman canım boşver erkek sever cinselliği kendine bağla eşini zaten kapattı diyorsun açma unut gitsin ama gözünde üstünde olsun kendine bağla en zayıf noktasından anladın sen beni tatlım
Sabır istiyorum cidden bir kadın olarak nasıl böyle olabiliyorsunuz? Nasıl meşrulaştırıyorsunuz?
Onun meali iki üç numara yap yatakta adamı kendine bağla. Böyleleri cinselliği erkekleri elde tutmak için amaç olarak görür kendi zevki için değil adamın zevki için yapar bilmiyoruz biz sanki. Kendini "erkeğinin" kölesi yapıyor işte...mesela ne yapsın da bağlasın? İple mi bağlasın?
Onun meali iki üç numara yap yatakta adamı kendine bağla. Böyleleri cinselliği erkekleri elde tutmak için amaç olarak görür kendi zevki için değil adamın zevki için yapar bilmiyoruz biz sanki. Kendini "erkeğinin" kölesi yapıyor işte...
Numara da kırmızı gecelik jfhsjd.
Bence dikkatli ol o kadının sen olduğunu anlamış olabilir. Düşünsene kocan bi sürü kıza selam yazıyor ama hiç biri cevap vermiyor (bunu sen yazmışsın cevap vermemişler diye) bigün durup dururken güzel bi kız kocanı ekliyor o önce selam diye yazıyor ve kene gibi yapışıp heryerde karşısına çıkıyor. Azcık aklı varsa bu adamın işletildiğini anlar. O kişinin de sen olduğunu haliyle. O yüzden dikkat et. Belki aynı haltları yiyor ama seninle konuşurken seni tersliyor. Belli olmaz karısı hamileyken aldatmaya yönelen pislikten her şey beklenir.
Yani sonunda erkeklerin ic yuzunu anladiniz. Sizce evlilik kurumunun ne gibi bir amaci olabilir, madem erkekler boyle?
HMMM?
Sevgili olunca aldatılmıyor mu ?
Normalde sana hemen nişan derdim ama bence kocan ikinci bir sansi hak ediyor. Erkekler de hamilelikten dolayi bunalima giriyor. Bana sanki o da boyle bir bisluga dusmus te son anda kendine gelmis gibi geldi. Ama sen sen ol sakin mesajlastigi kadinin sen olduğunu söyleme. Bu da senin sirrin olsun.Direk konuya giriyorum. Ağustos ayında 8 aylık hamileydim instagramda gezinirken eşime ait ikinci bir hesabı olduğunu gördüm. 50 küsür kişiyi takip ediyordu ve bunların hepsi kız dı. İlk şoku böyle yaşadım. Eşim uyurken telefonunu alıp instagramına baktım ve özel mesajla bir çok kıza 'slm' yazmış bu da ikinci şokum oldu. Kızların hiç biri cevap yazmamış bu arada. Hiçbirşey söylemedim hamileliğimin son günleriydi kavga edip strese girmek istemedim ama içten içten çok üzüldüm ağladım. Bu olaydan iki hafta sonra doğum yaptım. Arada eşimin telefonunu alıp karıştırıyordum ve yine kızlara mesaj attığını gördüm. Kendime sahte bir hesap açtım internetten de güzel bir kız resmini profilim yaptım ve onu takip ettim. Ben takip eder etmez hemen slm yazdı. Biraz bekledikten sonra bende slm yazdım. Ve o günden sonra mesajlaşmaya başladık. Önce bekar olduğunu söyledi sonra ki günlerde evli olduğunu eşinin hamileyken onunla birlikte olmadığını amacının sadece cinsellik olduğunu itiraf etti. Evde benim yanımda benimle mesajlaştı saftirik. Her neyse buluşmak istediğini söyledi her mesajlaşmamızda ama sen evlisin karını sevmiyormusun diye sorduğumda karımı çok seviyorum çok tatlı güzel bir karım var (sağolsun!beni övüyor burada) benim amacım sadece cinsellik diyordu. En sonunda buluşmaya karar verdik ama o gün geldiğinde yapamyacağım dedi vazgeçti. Sonra ben buna bu mesajları karına göndereceğim diye mesajlar atmaya başladım bir hataydı sakın yapma böyle birşey dedi. Hayatım biter karımı seviyorum dedi. O kadar kızgınım ki ona sürekli mesajlarımla korku verdim. Sonra beni engelledi ben başka hesap açtım yine mesaj attım bu defa instagram hesabını sildi. Facebook hesabı açtım oradan mesaj attım karına herşeyi anlatacağım diye yalvardı sakın yapma hayatım biter diye. Oradan da engelledi. Bu bir oyun oynuyordu internette üşenmedim oyunu indirdim üye oldum oradan da mesajlar atmaya başladım. Her neyse geçen gün yatarken arkadan bana sarıldı ben senin hakkını nasıl ödeyeceğim dedi. Hayırdır neden böyle dedin hiç dedi sıkıca sarıldı. Evet beni aldatmaya kalkıştı ve pişman oldu. Bütün sosyal hesaplarını sildi. Karışık duygular içindeyim. Ona çok kızgınım ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gün çok sevdiğim kocamın beni aldatmaya kalkacağı aklımdan geçmezdi. Şu an karar aşamasındayım kafam çok karışık.
sadece konunu okudum, yorumlarda ağırlıklı olarak ne denmiş bilmiyorum ama bence eşin kesinlikle bu kişinin sen olduğunu anlamış. sen onu oynattığını sanıyorsun ama o seni oynatıyor aslında. onca kişi cevap yazmıyor da bir tek güzel bir kız cevap veriyor sohbet ediyor ve karını sevmiyor musun vs tarzı sorular soruyor. eşinin verdiği yanıtlar bile, yok karım aslında çok tatlıdır güzeldir ben sadece cinsellik arıyorum vs senin bilmen için söylenmiş şeyler. yoksa o kadar kız düşürmeye meraklı adam inci gibi işlerdi kızı yani kızı kaçırmamak için eşimle zaten ayrı gibiyiz aramızdakiler bitti numaraları çekmesi gerekirdi. durduk yere içlenmesi sana saırılıp senin hakkını nasıl öderim vs demesi de pişman ayaklarına yatmasından işte.
ayrıca bu kadar saplantılı bir şekilde karına her şeyi söyleyeceğim vs demen de işleri iyice açığa çıkarmış bence onun gözünde. eşin tam bir profesyonel bana kalırsa. seni şu anda pişman olduğuna inandırmaya çalışıyor. bunca şeyi nasıl yiyip yutuyorsun anlayan beri gelsin. dedektiflik yapmak neden, direk adamla yüzleşmen gerekirdi bence. kendisine bir evlat veren eşini doğum öncesinde ve sonrasında bu kadar mutsuz eden, bu kadar "aç" adamı da allah ıslah etsin.
ayrıca bu kadar saplantılı bir şekilde karına her şeyi söyleyeceğim vs demen de işleri iyice açığa çıkarmış bence onun gözünde. eşin tam bir profesyonel bana kalırsa. seni şu anda pişman olduğuna inandırmaya çalışıyor. bunca şeyi nasıl yiyip yutuyorsun anlayan beri gelsin. dedektiflik yapmak neden, direk adamla yüzleşmen gerekirdi bence. kendisine bir evlat veren eşini doğum öncesinde ve sonrasında bu kadar mutsuz eden, bu kadar "aç" adamı da allah ıslah etsin.
sadece konunu okudum, yorumlarda ağırlıklı olarak ne denmiş bilmiyorum ama bence eşin kesinlikle bu kişinin sen olduğunu anlamış. sen onu oynattığını sanıyorsun ama o seni oynatıyor aslında. onca kişi cevap yazmıyor da bir tek güzel bir kız cevap veriyor sohbet ediyor ve karını sevmiyor musun vs tarzı sorular soruyor. eşinin verdiği yanıtlar bile, yok karım aslında çok tatlıdır güzeldir ben sadece cinsellik arıyorum vs senin bilmen için söylenmiş şeyler. yoksa o kadar kız düşürmeye meraklı adam inci gibi işlerdi kızı yani kızı kaçırmamak için eşimle zaten ayrı gibiyiz aramızdakiler bitti numaraları çekmesi gerekirdi. durduk yere içlenmesi sana saırılıp senin hakkını nasıl öderim vs demesi de pişman ayaklarına yatmasından işte.
eşi tam profesyonel olsa başka telefon alır, o telefonu arabada falan bırakır ya da farklı yol bulur, ordan işini hallederdi, karısının da ruhu duymazdı. eşi çok acemi bence..
valla benim bu kadarını bile midem almazdı. daha önce başkası ile buluşmadığını veya bundan sorna buluşmayacağını ne biliyosun?