• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi ne yapayım?fikirlerinize ihtiyacım var..

aslında beni en çok üzen,ben onlara karşı bu kadar merhametliyken bir oturalım bir dublekste yemek yapmazsın ütü çamaşır yapmazsın.arda bir yardımcı da alırız eve.en azından yanlız kalmazsın diye söyler isterken onun bu şekilde karşılık vermesi.aileme yapılan hakarette çok üzdü sıktı ama ben asıl bunu yediremiyorum.cadaloz aksi bir gelin olacaktım ki ozamn dünyanın kaçbucak olduğunu görürdü.

kayınvaliden kaç yaşında?aksi, huysuz, cahil belli ama acaba dedim bunamışta olabilirmi?

aykızım gerçekten yaşadıkların hoş olmayan şeyler büyü müyü ailenin suçlanması bence kayınvalideniz rahatsız onu bu saatten sonra normal bir insan olarak görmeyin hal ve hareketleri bunu gösteriyor eşinle sana Allah sabır versin onun dediklerini kafanıza takmamaya çalışın tamam yenilir yutulur şeyler değil ama bence yaşlılıktan mı hastalıktan mı normal değil ne olursa olsun kayınpederinin yanına gitmelisiniz yarın bir gün vicdanınız sızlamasın .şunu unutmayınki gülü seven dikenine katlanır eşiniz sonuçta sizin yanınızda gerçeği görebiliyor bence söyledikleri normal değil fakat iyide kötüde olsalar sonuçta anne baba gitmelisiniz .

kayınvaliden kaç yaşında?aksi, huysuz, cahil belli ama acaba dedim bunamışta olabilirmi?

75 yaşında zekası da gayet iyi durumda.sadece hayatta uğraşacağı bir meşgalesi yok.kendi istemiyor herhalde.arkadaşı komşusu yok.çok mesafeli.torunun var dimi kadın al torununa bi oyuncak gel oyna onla.yok.arada bir kazak örer o kadar.biricik torunu.bi çöp yapmaz...anlamsız...

Back