39 sayfayı okumak baya sabır ve işsizlik gerektirir, ben bi baştakileri bide sonrakileri okuyabildim, kusuruma bakmayın :)
Burdakilerin beynini yıkamasına izin verme. Koca herzaman bulunur. Kariyere odaklan
Hanım kızımız mutlu. Önemli olan mutlu olmaktır.Bunlarin hepsi kotu kalpli ve kiskanc ya bence kiskandilar. Boylesine tutkulu, heyecanli ve cok mutlu evliligi kim kiskanmaz ki ama dimi. Ben de cok kiskandim.
Klavye ağası kulağa hoş geliyor amaKisi kendinden bilirmis isi
Hanım kızımız mutlu. Önemli olan mutlu olmaktır.
Yapma,simdi seri beğenmedimler gelecekOyle tabi hep mutluluktan acilan konular bunlar. Bakiniz konunun girisinde bu bir dert konusu degil diyor. Turkce meali ben marjinalim, en marjinal benim demek. Ben sevdim konuyu ya zaten willyynin konularini hep cok severim.
Ha canımız ceksin mi istiyo? hava mı atıyo. Sanal alemde marjinal olmanın getirileri nelerdir. Ben pek tanımıyorum willy iOyle tabi hep mutluluktan acilan konular bunlar. Bakiniz konunun girisinde bu bir dert konusu degil diyor. Turkce meali ben marjinalim, en marjinal benim demek. Ben sevdim konuyu ya zaten willyynin konularini hep cok severim.
Kız sen kocan için afrikada yaşıyorsun ya.Burdakilerin beynini yıkamasına izin verme. Koca herzaman bulunur. Kariyere odaklan
Kocamın Allah belasını versin. Biyere sıgamadım çocukla da onun için geldim:) hem bunların ki birliktelik değil. Ayrı yasamak. Mükemmel evlilik:)Kız sen kocan için afrikada yaşıyorsun ya.
Eşimle ilgili konuya da geleceksek, ne yalan söyleyeyim ondan ayrılmayı hiç istemem ama başaramayacağımız bir şey asla değil. Farklı şehirlerden, ülkelerden de evliliğimize mis gibi devam ederiz.
İşte canım benim sen kocamın Allah belasını versin dediğin için onlarınki mükemmel evlilik gibi geliyor. Kendi kocanı göresin yok çünkü.Kocamın Allah belasını versin. Biyere sıgamadım çocukla da onun için geldim:) hem bunların ki birliktelik değil. Ayrı yasamak. Mükemmel evlilik:)
Haklısın benim bi görümce var kocamda kocam der. Yurtdısına çalışmaya felan asla göndermez. Az olsun beraber olsun der.İşte canım benim sen kocamın Allah belasını versin dediğin için onlarınki mükemmel evlilik gibi geliyor. Kendi kocanı göresin yok çünkü.Yoksa mutlu Bi evlilikte hatta normal Bi evlilikte o şehirde deniz yok, bu şehir de yağmur yağayi gibi boş sebeplerle karı koca ayrı yaşamaz. Yani evlilik böyle bir şey değil. Yeri gelir mecbur kalırsan birlikte ülke de değişirsin yani. He senin ayı oğlu ayı haketmiyor orası ayrı. Ama normali bu.
Kelebek nasıl bir sembol olabilir onu anlamadım.Bi de kıllı göbekli kazık kadar adamın genç kız gibi kelebeklere takması falan off hiç zeki değil ya. İnsan uğraşır, daha yaratıcı olur. Böyle aldatılsam gönül koyarım.
Sizinki sevgililik değildi yalnız siz fuckbuddy gibi takılıyordunuz beraber foto bile çekilmiyoruz diyodun. İkiniz de tanışma uygulamaları indiriyodunuz. Hatta ben bu ilişkiyi nasıl Sevgiliğe çevirebilirim diye konu açmıştın ama sevgililiğe evrilmeden ayrıldınız. Sanki örnek ilişkiymiş gibi anlatmışsın. Karı koca ilişkisiyle kıyaslanamaz. Bir de o dönem siz fuckbuddysiniz dedim diye linç yemiştim lolW willyy , ne garip garip, sana psikolojik yüklenen, suçlayan yorumlar olmuş, şaşırdım yaa. Gerçi o kadarda şaşırmadım bu sitenin çoğu empati yapamayan klavye ağası.
Benimde bir sevgilim oldu, - en son yavaş yemek yorumlarını okuduğumdan söylüyorum - dışarı yemeğe çıkıyoruz, adam 15dk da herşeyi silip süpürüyordu, ben hala yavaş yavaş yemeye devam.. Ve o sırada yemek yemeye devam ettiğimden ve o kendininkini bitirdiğinden dakikalarca bir sessizlik oluyor, sıkılıyorduk. Evde yiyorsakta aynı şey oluyordu, ve ben ' ah bence sen git dizimizi izlemeye başla ben yemeye devam ediyorum' diyordum. Bazen yoğun bir günde açlık krizine girdiğimden, saat 4 te akşam yemeğini yemiş bile oluyordum ve o geldiğinde tek başına yiyordu..
Yada o ofisten çalışan biri olduğu için sabah saat 6 da kalkıyordu, bense online çalışanım ve saat 9-10 arası uyanmaya alışığım. Ben ona 'rahatça dolabı aç ve istediğini ye' diyebiliyordum. Niye o 6 da uyanıp işe gidiyor diye bende normal düzenimden 3-4 saat önce uyanmalıyım??? Ki, uyansam bile bünyem o saatte birşeyler yemeyi kabul etmiyor, sadece onun gelmiş geçmiş düzeni öyle ve kahvaltısını saat sabah 6 civarı yapmaya alışkın. Niye kendimi buna zorlayıp, işkence çekip, hatta bir süre sonra adamdan soğuyayım..?? 2 yıl beraber yaşamamıza rağmen neredeyse tüm öğünlerimizi ayrı ayrı yiyorduk.... Eeeeh o benden hızlı yemek yiyor, sabahın 6 sında aç uyanıyor ama ben yapamıyorum diye ayrılacak halimiz yok. Bu bir ayrılık nedeni değil.
Ve bence idare edilemeyecek büyük bir meselede değil.
Onunla evlenmiş olsaydım bile; ya o benimkine ya ben onun düzenine ayak uydururduk zamanla, olmuyorsa da büyük bir problem değil bence..zorlamamak lazım.. bünye ne zaman ne olacağına karar verir.
Ortada farklı iş standardları varken, neden kendimizi diğer kişi için zorlamalıyız? anlamadım..
Beni de seri beğenmedime bağladı
Ya hatırlar gibi oldum da bakmadım, zaten o konuyu takip de etmemiştim. Şimdi konularından vurmak gibi olmasın dedim, hem konuyu da takip etmemiştim, art niyetli bi hareket olurdu, ama senin durum farklı, üstüne üstüne gelmişler, tabi ki hayırdır diyeceksin. Sevgiliğe çevirebilseydi de evlilik ile kıyaslayacağı bir durum değil , zaten onun sevgililiği bile Willy'in değişik evliliğinden daha paylaşımlı olurdu.Sizinki sevgililik değildi yalnız siz fuckbuddy gibi takılıyordunuz beraber foto bile çekilmiyoruz diyodun. İkiniz de tanışma uygulamaları indiriyodunuz. Hatta ben bu ilişkiyi nasıl Sevgiliğe çevirebilirim diye konu açmıştın ama sevgililiğe evrilmeden ayrıldınız. Sanki örnek ilişkiymiş gibi anlatmışsın. Karı koca ilişkisiyle kıyaslanamaz. Bir de o dönem siz fuckbuddysiniz dedim diye linç yemiştim lol
hatta sitede yediğim tek tük linçlerden biriydi.Khomyuk belki hatırlarsın beni linç edenlerden biriydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?