• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgisini nasıl hissediyorsunuz peki? Benim için sevgi tanımlarından biri de öncelikli olmaktır. Duygularımın, sağlığımın onun için çok şeyden önce gelmesini isterim.
Siz de arada tuhaf bi mesafe var.
Yada sizin için hiç bir basit fedakarlıkta dahi bulunmaması da sevgi tanımında eksiklik bana göre. Mesela eşimin en sevdiği yemeği sevmem ama onun için pişirir beraber afiyetle yerim. Ayrı bir yemek pişirmem. Aynı şekilde o da sevmediği bazı şeyleri benim için sevdi yada yapmaya çalıştı.
Bunlar basit sevgi gösterileridir söylemekten daha etkilidir.
Etrafımdan kaybolunca ya da hafifi aramızda gerginlik olunca gidip hemen sırnaşırım koca hep etrafımda olacaklkk 😁😁😁

Sadakatsizlik kapilari sonuna kadar acik olsun benim icin hicbir sorun yok. Ben kendime ve esime istedigi her seyi yapabilme ozgurlugu veriyorum, ama yapmamayi tercih etmemizi seviyorum.
Cinsel hayatimizda da hicbir sorun yok merak etmeyin :)
İki haftada bi sevişiyorsunuz nasıl yok ablacım ya…

Sen ne işle meşgulsün mesleğin ne, Ankara’da nerede oturuyorsun bak benden küçükmüşsün. Ankara buluşması yapalım seni kendine getirelim bi acıyorum sana.

Sen ne işle meşgulsün mesleğin ne, Ankara’da nerede oturuyorsun bak benden küçükmüşsün. Ankara buluşması yapalım seni kendine getirelim bi acıyorum sana.
yav iki hafta yetiyo demek ki ne karıştırıyosun 😂😂

Cizgim hanimefendilik mi bilmiyorum ama hic bozmam o cizgiyi.
Gorusuruz buralardayiz! :)
Ağlamaya gittin biliyoruz ama çok ağlama üzülme biz de buradayız.

Ne olursa olsun hemcinsimizin yanındayız, kötü gün dostuyuz.

Olur da kocan sana tekmeyi basar ki muhtemeldir, yazarsan buraya biz buradayız.

Dediğim konular üzerinde çalış kızm

Ya size kim iki haftada bir sevistigimi soyledi hahahah
Yapalim gercekten ben de size birkac konuda ders vermek cok isterim ama neler oldugunu soyleyemeyecegim :(

Evli olduguna inanmamaya baslicam ben artik😅
Yada evliligi bukadar yanlis anlayan iki insan nasil denk gelebilir.
Bireysellik falan diyorda ,aksam eve geliyosn goruntulu konus kocanla.(Yani askeri personel esleerini anliyorm da bu biraz sacma)
Allahin isi, denk gelmisiz :))

Gelmezse gelmesin diyip birakip gidecek hale gelsem boşanirim ben herhalde ya zaten bu tarz ciftlerden konu acilinca eşim de diyor gideceksen anca boşanip gidebilirsin diye 😁 yaniz bizde evli ayri yaşamak diye bir şey olamaz. Benim cocuk yok olsa farkli mi dusunurdum bilemiyorum ama cocuk icin boş yere evli durmakta baya buyuk kayip gorunuyor.
Yoo çocuk için evli değilim tabiki, eşimi gayet seviyorum. Zaten gelmezsen gelme gibi bir durum değil bu. Sadece hayat bir kere yaşanıyor ve gerçekleştirmek istediklerimiz için birbirimize engel olmaktansa isteklerimizi yerine getirmek için orta yol bulunması gerektiğini düşünüyorum.

Yoo çocuk için evli değilim tabiki, eşimi gayet seviyorum. Zaten gelmezsen gelme gibi bir durum değil bu. Sadece hayat bir kere yaşanıyor ve gerçekleştirmek istediklerimiz için birbirimize engel olmaktansa isteklerimizi yerine getirmek için orta yol bulunması gerektiğini düşünüyorum.

Olabilir tabi cevremde var farkli ulkelerde yaşayan ustelik mecbur olmadiklari halde. Biri oteki ulkede yasamak istemiyor bir sure diye.

Bizim evlilik anlayişina goreyse boyle bir şeyin ortasi yok. Ya birlikte gidilir bir yol bulunur ya da boşanilir. Hani 1-2 aylik bir surec idare edilir de gidip 1 sene veya fazlasi ayri gecirmek mumkun değil.
Zaten zamanla illa soguma olur diye dusunuyorum o kadar yillarca ayri duranlarda, ben yillarca yokluğuna alişirsam eskisi gibi olamam diye dusunuyorum en azindan.

Ağlamaya gittin biliyoruz ama çok ağlama üzülme biz de buradayız.

Ne olursa olsun hemcinsimizin yanındayız, kötü gün dostuyuz.

Olur da kocan sana tekmeyi basar ki muhtemeldir, yazarsan buraya biz buradayız.

Dediğim konular üzerinde çalış kızm
Wily başka konulara yargı dağıtmaya gitmiş

Olabilir tabi cevremde var farkli ulkelerde yaşayan ustelik mecbur olmadiklari halde. Biri oteki ulkede yasamak istemiyor bir sure diye.

Bizim evlilik anlayişina goreyse boyle bir şeyin ortasi yok. Ya birlikte gidilir bir yol bulunur ya da boşanilir. Hani 1-2 aylik bir surec idare edilir de gidip 1 sene veya fazlasi ayri gecirmek mumkun değil.
Zaten zamanla illa soguma olur diye dusunuyorum o kadar yillarca ayri duranlarda, ben yillarca yokluğuna alişirsam eskisi gibi olamam diye dusunuyorum en azindan.
Yani tabii herkesin kendi fikri kendi ilişkisi, saygı duyarım ve mutluluklar dilerim 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back