• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah ya ne alakasi var?
Acik iliski benim asla tercih etmeyecegim bir sey, yasayana saygi duyarim o ayri.
Ancak birisi sadakatsizlik yapacaksa ben kapilari kapatip bir de ustune kitleyerek bunu engelleyemem, boyle engellenecekse o kisi gitsin daha iyi.
Yapmak istemeyen icinse nerede olursan ol yapmaz. Bunun nesini anlamiyorsunuz?
Ay bu ağızda sıktı artık kapı kitlesem yapar, yapmak isteyen yapar.
He canım he aynen öyle.

Sen bal gibi açık ilişki güzellemesi yapıyorsun bizde evde oturan saflar sana aaa booo ooo yazıcaz.

Otur sıfır verdim sana…

Çok romantizm katıyor olaya ya. Benim hiçbir beklentim yok, tamamen ilişkiye teslimiz ve sonsuuuz güveniyoruz modunda. Hayatın akışına ve mantığa ters şeylerin sonu hep aynı bitiyor. Ben genel olarak farklı yaşayışlara saygılıyımdır. Çevremde radikal takılıp mutlu olan insanlar görünce “aa demek ki böyle de olabiliyormuş” diyorum. Ama o mutluluk uzun sürmüyor. Sonuç yine bilindik olana bağlanıyor. Burada da çoğu kişinin yaşam tecrübesi+gözlemleri var. 100 yorum geldiyse 90’ı olumsuz karşıladı kalan 10’u da saygı duyarız ya kafanız rahattır en azından falan gibiydi. Kimse wow mükemmel işte aranan evlilik demedi. İnsanların bir bildiği vardır değil mi? Bir kişi değil iki kişi değil onlarca kişi ve çevresindekiler aynı şeyi söylüyor. Ama karşıt yorumlara argüman üretip duruyor. Sorunca da kendimi açıklıyorum diyor. Gelen olumlu yorumlardan sonra içim rahatlıyor diyor. Gelen olumlu yorum sayısı da dediğim gibi işte. O yüzden ben anlamadım amacını.
Benim bu kafa da akrabalarım var, totonu yırtsan ille de ben ille de ben.
Neyi rahatlıyor acaba.

Ben ileri derece medeni bi insanım, gayet nezih bi semtte oturuyorum. Bugun apartmana girerken kapımızın önündeki gençlerin yakınlaşma şekilleri oha dedirtti.

Yani aman offf pofff kaçıncı dünya devri deyip saçmalıkları güzellemesinler…

Almış sazı eline detone detone türkü çığırıyor bize, abla okuyamıyorsun diyoruz. Hayır susun siz ne anlarsınız ben okuyorum diyor konu sahibi😂😂😂😂

Ay bu ağızda sıktı artık kapı kitlesem yapar, yapmak isteyen yapar.
He canım he aynen öyle.

Sen bal gibi açık ilişki güzellemesi yapıyorsun bizde evde oturan saflar sana aaa booo ooo yazıcaz.

Otur sıfır verdim sana…
Ben size 100 verdim.
sizce nasil aldatmaz birisi? Kapilari kapatip kilitlemek cozer mi?

Benim bu kafa da akrabalarım var, totonu yırtsan ille de ben ille de ben.
Neyi rahatlıyor acaba.

Ben ileri derece medeni bi insanım, gayet nezih bi semtte oturuyorum. Bugun apartmana girerken kapımızın önündeki gençlerin yakınlaşma şekilleri oha dedirtti.

Yani aman offf pofff kaçıncı dünya devri deyip saçmalıkları güzellemesinler…

Almış sazı eline detone detone türkü çığırıyor bize, abla okuyamıyorsun diyoruz. Hayır susun siz ne anlarsınız ben okuyorum diyor konu sahibi😂😂😂😂
Cok haksizlik yapiyorsunuz ama bir sey demeyecegim.

Aman yahu kızlar bırakın artık
Valla baydı sanki gibi
Tamam ikna olduk cümleten çok mutlular.
He deyin geçin işte :)
Hayır bu kadar sabit fikri ben genelde cahil insanlarda gözlemlerim. Bı kadar entelektüel görünen ama sabit fikirli bir insan ömrümde görmedim.
Bir de okuduğunu da tam anlamlandıramıyor. Aldatılmakta özgür bırakma arasındaki bağı da kuramadı. Denileni de anlamıyor

Hayır bu kadar sabit fikri ben genelde cahil insanlarda gözlemlerim. Bı kadar entelektüel görünen ama sabit fikirli bir insan ömrümde görmedim.
Bir de okuduğunu da tam anlamlandıramıyor. Aldatılmakta özgür bırakma arasındaki bağı da kuramadı. Denileni de anlamıyor
Aman ya khomyuk.
Bir yerden sonra valla kabak tadi veriyor.
Mutluysa mutlu ikna oldum ben ahshsh

Kapıları kilitle diyen yok. İlişkinin duygusal bağı zayıf diyoruz. Siz kapıyı açık tutmuyorsunuz. Kapıyı söküyorsunuz. İlişkide kapı yok.
Ya ben size mi sordum? Kendi iliskimi mi sordum, diger hanimefendinin dusuncesini merak ettim.
Hayir benim gibi mi olun dedim size... Ama artik abarttiniz bence.

Screenshot_20221025-115719_Chrome.jpg

Vereceği cevapları bilip bu kadar yorum yapmakta bizim hatamız aslında. Williyy aynı hep. Okuyup geçmek lazım konularını.
Doğru kesinlikle bingo.
Sallayin gitsin, o mutlu biz mutlu.
Denize bakarak uyanması benim meselem değil o sebebten Kasımpaşa..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back