• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani o kadar uyduruyorsunuz ki gercekten cok sasiriyorum. Kim dedi size arkadasimin ev sahibi eski kiradan verdi diye?
Kendiniz uydurup ona inanip onu yorumluyorsunuz bir de.
EV zaten arkadasimin, yurtdisina tasindi evi de bize cok uygun fiyatla birakti, yalan mi soyleyecegim?
Evet tasinacagi yurt disindaki ev minicik oldugu icin evinin yarisini burada birakip gitti.
Burada ilginc olan ne var?
Esimle her hafta Sonu gorusuyoruz dedim, bu hafta full beraber kaldik mesela kac gunde bir yapiyor? 25 gunde bir mi gorusmus oluyoruz?
Sizin evreninizde hiçbir şey ilginç olamaz zaten, ışınlanıyoruz da dersiniz yakında, sonra da yihaa bunun nesi ilginç geliyo size dersiniz. 🤣

Bir de şey demiş,İstanbul’a taşınmamıza iki sebep var biri iş teklifi diğeri yeni ev yeni eşya,enerjimiz değişir yeni eşya alınca.
Ee dıdısının dıdısı eski eşyasını bize bıraktı demedi mi konu sahibi bu topikte
Evet Antalyadan tasinmadan once Boyle dusundum, Istanbulda da Ankarada da eksiklerimizi yenilemek istediklerimi guzelce sectim, gercekten guzel bir enerji getirdi.
Arkadasimin biraktiklarini da gayet keyifle kullaniyorum. Ne var bunda

Yani o kadar uyduruyorsunuz ki gercekten cok sasiriyorum. Kim dedi size arkadasimin ev sahibi eski kiradan verdi diye?
Kendiniz uydurup ona inanip onu yorumluyorsunuz bir de.
EV zaten arkadasimin, yurtdisina tasindi evi de bize cok uygun fiyatla birakti, yalan mi soyleyecegim?
Evet tasinacagi yurt disindaki ev minicik oldugu icin evinin yarisini burada birakip gitti.
Burada ilginc olan ne var?
Esimle her hafta Sonu gorusuyoruz dedim, bu hafta full beraber kaldik mesela kac gunde bir yapiyor? 25 gunde bir mi gorusmus oluyoruz?
Yeni ayrıntılar da yüklenmiş. Willycim sen onu bunu boşver 3 saatte nasıl ankaradan istanbulu arşınlıyosun onu anlat. Hayır orda kardeşlerim var da biraz nasiplensin onlar da. Ben dün istanbulda havalimanından eve aşağı yukarı o kadar sürede geçtim ben de belki nasiplenirim 🥰

Yeni ayrıntılar da yüklenmiş. Willycim sen onu bunu boşver 3 saatte nasıl ankaradan istanbulu arşınlıyosun onu anlat. Hayır orda kardeşlerim var da biraz nasiplensin onlar da. Ben dün istanbulda havalimanından eve aşağı yukarı o kadar sürede geçtim ben de belki nasiplenirim 🥰
Mecbur ayrinti vermek durumunda kaliyorum yoksa siz uyduruyorsunuz, sonra ona inanip yorumluyorsunuz. Bu ayrintilar sizin yuzunuzden yani.

Anadolu yakasindayiz, arabaya atliyorsunuz otoyoldan hizlica Ankaradasiniz.
3,5 saatte geldigimi bilmiyorum, mola da vermiyorsunuz. Bu gayet nicel bir bilgi Yani neyine sasiriyorsunuz bilmiyorum

Ben sizin gonlunuz olsun diye bir ara olmadigimi bile Kabul ettim bu da bir sey mi?
Yerinizde olsam bu konuyu kapatırım burda, daha hiçbir yerde açmam. İkna edicem derken yavaş yavaş kendinizi hayatınızı sorgular hale geliyorsunuz haberiniz yok. Eskisi kadar emin değilsiniz yaşadığınız şeyden, soğukkanlılıkla gizleyeceğinizi sanıyorsunuz. Bu kadar konuşmak size zarar. Şu anki uğraşınız size mutluluk getirmeyecek, tatmin olamayacaksınız. Kendiniz için bu bahsi kapatın, bizim için bişey istiyorsam ne olayım.

Ben sanirim bu kismi kacirmisim, willy beraber yemek de mi yiyemiyormus esiyle? Neden ki?🙈
Arkadaslar size uydurarak cevap vermis ama gercegi su, cogu zaman birlikte yemek yiyemiyoruz, cunku ise baslama isten cikma saatlerimiz farkli, esim benden 2-3 saat erken uyanmak zorunda oluyordu kendisi atistirip ise basliyor.
Aksamlari da Denk gelmiyoruz cogunlukla zaten esim 5 dakikada yiyor hizlica Ben yarim saatte :))
Ama tabi ki birlikte yemek yapip da yiyoruz, uzun Pazar kahvaltilari da yapiyoruz, disari yemege de cikiyoruz.
Sadece gunluk akista birbirimizi genellikle beklemiyoruz yemek yemek icin. Olay bu:))

Yerinizde olsam bu konuyu kapatırım burda, daha hiçbir yerde açmam. İkna edicem derken yavaş yavaş kendinizi hayatınızı sorgular hale geliyorsunuz haberiniz yok. Eskisi kadar emin değilsiniz yaşadığınız şeyden, soğukkanlılıkla gizleyeceğinizi sanıyorsunuz. Bu kadar konuşmak size zarar. Şu anki uğraşınız size mutluluk getirmeyecek, tatmin olamayacaksınız. Kendiniz için bu bahsi kapatın, bizim için bişey istiyorsam ne olayım.
Arkadasim, Ben kimseyi ikna etmeye ugrasmiyorum ki :)))
Hayatimi tabi ki sorguluyorum, bence bu da guzel bir sey. Tek bir hayat stiline odaklanip en dogrusu bu demiyorum, sorguluyorum biz Boyle yasiyoruz su an mutluyuz ama acaba baska turlu yasamak daha mi iyi olurdu, insanlar nasil yasiyoruz vb hepsini dusunuyorum bu da gayet faydali bir sey.
Size de tavsiye ederim

Arkadasim, Ben kimseyi ikna etmeye ugrasmiyorum ki :)))
Hayatimi tabi ki sorguluyorum, bence bu da guzel bir sey. Tek bir hayat stiline odaklanip en dogrusu bu demiyorum, sorguluyorum biz Boyle yasiyoruz su an mutluyuz ama acaba baska turlu yasamak daha mi iyi olurdu, insanlar nasil yasiyoruz vb hepsini dusunuyorum bu da gayet faydali bir sey.
Size de tavsiye ederim
Memnun olduğum hiçbir şeyi sorgulamadım. Yaşadığım hayattan memnunum, huzursuz bir yapım yok, ne istediğimi biliyorum çünkü kimsenin ağzına bakarak içimi bulandırmıyorum. Tavsiyelerinizi kendinize saklayın sonra size yetmiyor.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Arkadaşlar biraz fazla yargılamış gibi geldi, dünyada neler neler oluyor neler neler var yani her şey mümkün ünlüler de farklı şehirlerde yaşıyor, zenginler de sürekli başka ülkelere gidiyor ayrı evlilikler sürdürüyor , kaptanlar, kamyon şöförleri haftalarca, aylarca eve gelmiyor, inşaat mühendisleri sürekli başka şehirlerde başka inşaatlarda kalıyor bazen 2-3 ay bazen 2-3 yıl. Eşime başka ülkeden iş teklifi geldi(inşaat mühendisi) kendisi kabul etmedi yeni evliyiz diye ama evli olup kabul edecek olan da vardır. Çok da absürt karşılamamak lazım, bu kadar olumsuz yorum yapan arkadaşlarım dünyadan pek haberi yok gibi.

Ha tabi mesafe arttıkça bence aldatma oranı da artıyordur boşanma oranı da artıyordur. Ama yürüten de yürütüyordur illa ki.

Yine de imkan varsa tabi aynı şehirde olmak her zaman en sağlıklıdır.

Sizin yaşınız kaçtı acaba merak ettim de ?
Tesekkur ederimm yorumunuz icin. Haklisiniz.
Ben de anlamadim.neden bu kadar abartildi ve linclendim. Ama olsun.
Aldatma konusunda ikimize de guveniyorum ama dediginiz gibi hayat bu herkesin basina her sey gelebilir...
28 yasindayim

Memnun olduğum hiçbir şeyi sorgulamadım. Yaşadığım hayattan memnunum, huzursuz bir yapım yok, ne istediğimi biliyorum çünkü kimsenin ağzına bakarak içimi bulandırmıyorum. Tavsiyelerinizi kendinize saklayın sonra size yetmiyor.
Bravo! Iste bu.

Kim dedi iki haftada bir gorusuyoruz diye? :))
Hafta sonu kısmını kaçırmış olabilirim 😅 ancak ne olursa olsun siz canlandığını düşünürken sekteye uğruyor.

Uzak mesafe ilişki bile zor yürürken uzak mesafe evliliğe her şey karışır. Madem genciz enerjimiz iyi çok çalışıp yiyoruz diyorsunuz. Başladığınız yere geri dönmeniz en doğrusu orda da bu dediklerinizi birlikte yaparsınız.

Olay sadece aldatmak ya da aldatmamak mı, seks mi?
Ben bugün işte kötü bir gün geçirdim mesela, hemen eşimi aradım. Sonra çıktım yanına gittim konuştuk, iyi geldi. Sonra eve geldim deprem oldu, ilk onu aradım hemen gel dedim, geldi. Kocam da kocam yani addfgh

Ya adam benim arkadaşım. Şu hayatta en çok sevdiğim birkaç kişiden biri.
Dertlendiğimde hemen onu görmek isterim, mutlu olurum onu görmek isterim, o istediğinde hemen yanında olmak isterim, güzel bir şey yerim o da yesin isterim...
Sadakat falan tabii ki önemli ve sadakatsizlik affetmeyeceğim şeylerden biri ama o da içinde seks var diye değil, hainlik var diye.
Gidip başkasıyla sevişmeyince uzaktan uzağa çakma kanka hayatı yaşamak normal mi oluyor?
Size göre normalse problem ne?

Siz böyle mutlusunuz madem böyle yaşayın işte. Nedir bu onaylanma ihtiyacı?
Ben aldatma olayina hic takilmadim ki burada bazi arkadaslar sistemli olarak aldatildigimdan ya da aldatilacagimdan, esimin sex ihtiyacindan vb bahsediyor onlara yanit olarak yazdim.
Uzak olunca kanka hayatina baglandigimizi nereden cikardiniz?
Ben zaten Boyle cok mutluyum ama Hadi yorum yapin demedim.
Biz mutluyuz ama cevreden cok tepki aliyoruz sanki cok yanlis bir sey gibi. Sizin fikirleriniz ne diye ogrenmek istedim.
Goruyoruz ki cevremde duydugumun 10 kati olumsuz dusunceler, azinlikta da olsa cevremde hic duymadigim olumlu ve icimi rahatlatan dusunceler de var.
Anlatabildim umarim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back