Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birileri gene şov peşinde
Tamam ikna olduk konu sahibi en marjinal enn farklı çift sizsiniz tamam sakin ol artık sürekli tepki alacağını bile bile kendini kanıtlama çabasında olma sal biraz
Ohh be. Tesekkurler siz ikna olduysaniz sov bitmistir.

Yani sen Ankara'dayken deprem olsa ne olacak o kısmı merak ediyorum ben. 6 Şubat depremine yatakta yakakandık bir an birbirimizin elini bırakmadık o süreçte... O sırada telefonlar filan da kitleniyor ya, ayrı şehirlerde olup birbirinize ulaşamasaydık kafayı yerdik herhalde. Evlilik tam da böyle zor zamanlarda birlikte olmak değil mi?

Yoo bence ben sizi nerede gorsem tanirim, o kadar ilgincsiniz ki bana gore.
en azından senin gibi marjinal hikayeler uydurup ilgincim ben diye ortlıkta gezinmiyorum. çabasız farklı olmak beni sevindirdi.

artık tutmuyor hikayelerin yeni şeyler yaz. açık ilişkiye başladık yaz bak o da tutar.

Cok gecmis olsun size.
Allah korusun boyle bir sey yasarsam olurum ben de herhalde zaten.
Ama durum ben depremden korkuyorum gittim bay, sen kal burada ol gibi degildi. Birlikte Ankaraya gidelim dedik, zaten deprem herkesi inanilmaz etkilemisti, esim de Ankarayi sevmedigi halde tamamdi bu konuda.
Sonra evi acik tutma olayi olunca durum buna evrildi, bu hafta ful beraberiz Ankarada mesela ama gecen hafta esim Istanbulda kalmayi tercih etti.

Hic caba gostermenize gerek yok gercekten cok farklisiniz. Tamam ben gidip yeni hikaye calisiyorum simdi, konuyu da siz verdiniz sonra kizmayin yine. Beklemede kalin o zamana kadar.

Hic caba gostermenize gerek yok gercekten cok farklisiniz. Tamam ben gidip yeni hikaye calisiyorum simdi, konuyu da siz verdiniz sonra kizmayin yine. Beklemede kalin o zamana kadar.
ya gülüyoruz sana kızım artık tedavi ol. bulacağım seni ankara'da.

madalyon diye bir yer var bak hiç gittin mi orada senin bu minnoş dertlerine derman olurlar. istersen götüreyim seni

Kendi iç dünyanıza sorun bunu ne istediginize odaklanız neden olmasınki herkesin hayattan beklentisi farklı olur. Ama iki kira zorlamiyor mu onu duşundüm daha ziyade:)

Tesekkur ederim size de mutluluklar diliyorum :) Fikir almak icin yazmistim baya olumsuz dusunceler var ama olumlu olup icimi rahatlatanlar da oldu :)
Teşekkür ederim.

Herkesin hayatına hiç kimse karışamaz.

Herkesin duygudurumları, yaşam tarzları vs farklı. O yüzden siz böyle karar aldıysanız, insanların fikrini önemsemeyin.

Nasıl iki üç şehirde ev açıyorsunuz arkadaş?Biz bir evin kirasını zor ödüyoruz.Sizin gelirler ülke standartlarının çok üstünde sanırım Willy?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…