Ohh be. Tesekkurler siz ikna olduysaniz sov bitmistir.Birileri gene şov peşinde
Tamam ikna olduk konu sahibi en marjinal enn farklı çift sizsiniz tamam sakin ol artık sürekli tepki alacağını bile bile kendini kanıtlama çabasında olma sal biraz
Tamam.Sevgili konu sahibi sizin bir evliliğiniz yok ,sizin bir nikahlı beraberliğiniz var kabullenin bunu artık :) ikisi çok farklı şeyler.
en azından senin gibi marjinal hikayeler uydurup ilgincim ben diye ortlıkta gezinmiyorum. çabasız farklı olmak beni sevindirdi.Yoo bence ben sizi nerede gorsem tanirim, o kadar ilgincsiniz ki bana gore.
Cok gecmis olsun size.Yani sen Ankara'dayken deprem olsa ne olacak o kısmı merak ediyorum ben. 6 Şubat depremine yatakta yakakandık bir an birbirimizin elini bırakmadık o süreçte... O sırada telefonlar filan da kitleniyor ya, ayrı şehirlerde olup birbirinize ulaşamasaydık kafayı yerdik herhalde. Evlilik tam da böyle zor zamanlarda birlikte olmak değil mi?
Hic caba gostermenize gerek yok gercekten cok farklisiniz. Tamam ben gidip yeni hikaye calisiyorum simdi, konuyu da siz verdiniz sonra kizmayin yine. Beklemede kalin o zamana kadar.en azından senin gibi marjinal hikayeler uydurup ilgincim ben diye ortlıkta gezinmiyorum. çabasız farklı olmak beni sevindirdi.
artık tutmuyor hikayelerin yeni şeyler yaz. açık ilişkiye başladık yaz bak o da tutar.
Adam ne yaptın, sizin gonlunuz olsun diye kuvete su mu doldursunSeçim yapmak zorunda olduğu şey deniz .Yani bildiğimiz deniz. Seçim yapılacak bir literatür bile değil zaten . Ah willyy eşiniz çok yüce gönüllü bir eşe sahip.
ya gülüyoruz sana kızım artık tedavi ol. bulacağım seni ankara'da.Hic caba gostermenize gerek yok gercekten cok farklisiniz. Tamam ben gidip yeni hikaye calisiyorum simdi, konuyu da siz verdiniz sonra kizmayin yine. Beklemede kalin o zamana kadar.
yakında tekmeyi basarBen eşi haklı buldum konu sahibesinin kafasına esiyor hoppp başka bir şehir. Sonra birkaç ay geçiyor ordan da başka bir şehir. Konu sahibesinin kafasında kavak yelleri esiyor, adam peşine takılıp gitmemekte çok haklı ben olsam ben de gitmezdim.
Size hiç kızmadık ki biz.Hic caba gostermenize gerek yok gercekten cok farklisiniz. Tamam ben gidip yeni hikaye calisiyorum simdi, konuyu da siz verdiniz sonra kizmayin yine. Beklemede kalin o zamana kadar.
Kendi iç dünyanıza sorun bunu ne istediginize odaklanız neden olmasınki herkesin hayattan beklentisi farklı olur. Ama iki kira zorlamiyor mu onu duşundüm daha ziyade:)Herkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Teşekkür ederim.Tesekkur ederim size de mutluluklar diliyorum :) Fikir almak icin yazmistim baya olumsuz dusunceler var ama olumlu olup icimi rahatlatanlar da oldu :)
kendisi cfo. aşırı zengin, havalı bir plaza kızı o, that girl..Kendi iç dünyanıza sorun bunu ne istediginize odaklanız neden olmasınki herkesin hayattan beklentisi farklı olur. Ama iki kira zorlamiyor mu onu duşundüm daha ziyade:)
Nasıl iki üç şehirde ev açıyorsunuz arkadaş?Biz bir evin kirasını zor ödüyoruz.Sizin gelirler ülke standartlarının çok üstünde sanırım Willy?Cok gecmis olsun size.
Allah korusun boyle bir sey yasarsam olurum ben de herhalde zaten.
Ama durum ben depremden korkuyorum gittim bay, sen kal burada ol gibi degildi. Birlikte Ankaraya gidelim dedik, zaten deprem herkesi inanilmaz etkilemisti, esim de Ankarayi sevmedigi halde tamamdi bu konuda.
Sonra evi acik tutma olayi olunca durum buna evrildi, bu hafta ful beraberiz Ankarada mesela ama gecen hafta esim Istanbulda kalmayi tercih etti.
Beni geç de sen ikna ol artık bu numaraları yemediğimize. Ne kadar kastın farklı olcam diye yaOhh be. Tesekkurler siz ikna olduysaniz sov bitmistir.
Nasıl sorun yaşamıyorsunuz 2 haftada bir görüşüyoruz dediniz yaCinsel hayatimizla ilgili hic sorun yasamadik cok sukur ama bu durumla daha da canlandi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?